Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Užpustytos mūsų žiemos,
balta balta, kur dairais...
Dar ir sliduma prie baltumo. Šiandien ryte vos nuo Via Baltikos į griovį nenuėjau. blink.gif Skubėjau, o pustė, o sliduma..
Atsakyti
la.Oje Kaimietuke,skubet reik letai 4u.gif Vakar tikrai zeme maises su dangum.Kieme isstovet ryte nejo,kai uzsnigo buvo geriau.Kaimynas vakare i namus nepakliuvo biggrin.gif Siuliau savo kiema,masinai,matyt pabijojo,kad neatiduosiu,atsikase keliuko gala ir siaip ne taip....
Atsakyti
Labas rytas.
Oi Buvusioji,prajuokinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal jau sėjate ką nors? SP tai žinau, kad prisisėjo jau gėlių mirksiukas.gif , o kitos? Vazone iš rudens sudygusios lobuliarijos iki šiol žaliavo verandoj, bet per šalčius parnešiau trobon, tai pradėjo mirinėt unsure.gif Nu ten tai būtų sušalusios tikrai. Taip gaila, o tikėjaus aš jas pikiuot ir augint toliau. Nagai pradeda niežėt, kaip žemės ilgisi biggrin.gif
Atsakyti
Žaidžiu su sukulentais,skirstau,o jie toliau dauginasi. mirksiukas.gif Sodinu į vazonus,pilu spalvotą smėliuką ir dovanoju.Dabar kur užeinu jau matau prie kompiuterio mano sukulentai auga. ax.gif Žvalgausi dar tik sėklų. ax.gif
Atsakyti
labukas,darbstuoles smile.gif Papasakosiu....Plastikines atliekas veza,karta i men.Du men jau buvo nevezta.susiskambinau su seniunu...keliai prasti,nebarstyta,nevaziuoja.Matyt buvo pokalbis,atvaziuoja siuksline sestadieni mirksiukas.gif Lauke buvau,nutempiau,kaimynu pastaciau..a man ir aiskina,galetumet kaime ir sukurent.Paklausiau ar atvaziuos krosniu tvarkyt,kai viskas uzsikis.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 20, 11:53)
    Nagai pradeda niežėt, kaip žemės ilgisi  biggrin.gif

Man jau neniežti biggrin.gif Lobelijas pasisėk vasario mėnesį-bus geriau ir garantuotai 4u.gif Man sanvitalijos pamirė taip: įnešaiu į kambarį-ir džiuvo, džiuvo, kol neliko nė šaknų sveikų... unsure.gif Gerai, kad iš rudens pasidauginau pora šviežių daigelių.
Šiandien pelargonijų jau dauginausi, surfinijas karpiau... Našlaites irgi parsinešiau sušalusias, jau gaivaliosiu, persodinsiu, ruošiu pavasariui. wub.gif
Atsakyti
Kol kas man dar niekur neniežti. ax.gif Be kovo nepradedu sėjos. Ir tai užsikiša palangės. Dabar laikas svajonėms. Ką pirksiu, kur sodinsiu.
Svarstau, gal į Lenkiją palėkti sodinukų.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 20, 10:53)
Labas rytas  4u.gif
Gal jau  sėjate ką nors

Laba,
Avokadai sudygo seniai, jau pradėjo lapelius leisti tai turiu džiaugsmelį. Vis ne taip sunku pavadario laukti.

Balkone porai kibire ,,auga", tai mano antras džiaugsmelis ax.gif
Atsakyti