Labas rytas.
Labas rytas.
Užpustytos mūsų žiemos,
balta balta, kur dairais...
Dar ir sliduma prie baltumo. Šiandien ryte vos nuo Via Baltikos į griovį nenuėjau. Skubėjau, o pustė, o sliduma..
balta balta, kur dairais...
Dar ir sliduma prie baltumo. Šiandien ryte vos nuo Via Baltikos į griovį nenuėjau. Skubėjau, o pustė, o sliduma..
Labas rytas.
Oi Buvusioji,prajuokinai.
Labas rytas.
Labas rytas
Gal jau sėjate ką nors? SP tai žinau, kad prisisėjo jau gėlių , o kitos? Vazone iš rudens sudygusios lobuliarijos iki šiol žaliavo verandoj, bet per šalčius parnešiau trobon, tai pradėjo mirinėt Nu ten tai būtų sušalusios tikrai. Taip gaila, o tikėjaus aš jas pikiuot ir augint toliau. Nagai pradeda niežėt, kaip žemės ilgisi
Gal jau sėjate ką nors? SP tai žinau, kad prisisėjo jau gėlių , o kitos? Vazone iš rudens sudygusios lobuliarijos iki šiol žaliavo verandoj, bet per šalčius parnešiau trobon, tai pradėjo mirinėt Nu ten tai būtų sušalusios tikrai. Taip gaila, o tikėjaus aš jas pikiuot ir augint toliau. Nagai pradeda niežėt, kaip žemės ilgisi
Žaidžiu su sukulentais,skirstau,o jie toliau dauginasi. Sodinu į vazonus,pilu spalvotą smėliuką ir dovanoju.Dabar kur užeinu jau matau prie kompiuterio mano sukulentai auga. Žvalgausi dar tik sėklų.
labukas,darbstuoles Papasakosiu....Plastikines atliekas veza,karta i men.Du men jau buvo nevezta.susiskambinau su seniunu...keliai prasti,nebarstyta,nevaziuoja.Matyt buvo pokalbis,atvaziuoja siuksline sestadieni Lauke buvau,nutempiau,kaimynu pastaciau..a man ir aiskina,galetumet kaime ir sukurent.Paklausiau ar atvaziuos krosniu tvarkyt,kai viskas uzsikis.
QUOTE(žollia @ 2019 01 20, 11:53)
Nagai pradeda niežėt, kaip žemės ilgisi
Man jau neniežti Lobelijas pasisėk vasario mėnesį-bus geriau ir garantuotai Man sanvitalijos pamirė taip: įnešaiu į kambarį-ir džiuvo, džiuvo, kol neliko nė šaknų sveikų... Gerai, kad iš rudens pasidauginau pora šviežių daigelių.
Šiandien pelargonijų jau dauginausi, surfinijas karpiau... Našlaites irgi parsinešiau sušalusias, jau gaivaliosiu, persodinsiu, ruošiu pavasariui.
Kol kas man dar niekur neniežti. Be kovo nepradedu sėjos. Ir tai užsikiša palangės. Dabar laikas svajonėms. Ką pirksiu, kur sodinsiu.
Svarstau, gal į Lenkiją palėkti sodinukų.
Svarstau, gal į Lenkiją palėkti sodinukų.
QUOTE(žollia @ 2019 01 20, 10:53)
Labas rytas
Gal jau sėjate ką nors
Gal jau sėjate ką nors
Laba,
Avokadai sudygo seniai, jau pradėjo lapelius leisti tai turiu džiaugsmelį. Vis ne taip sunku pavadario laukti.
Balkone porai kibire ,,auga", tai mano antras džiaugsmelis