Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labs rytas.Ziema atejo biggrin.gif Galejo to sniego per naujameti but,buc su anuku vazinejus rogem smile.gif Vyras kiekviena ryta eina su suniu,matysim ka apie kelius papasakos,nes po pietu ponia kumpius nesa biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad sniegas supustytas į griovius, ir kelias liežuviais vietomis pavarytas. O laukuose tuščia.
Atsakyti
laba ryta,kavos dar negavau biggrin.gif Turbut visos jau i FB persikrauste.Sniego pas mus nemazai,vakar atsikasem sniega ,kieme pusnys.Keliai nevalyti,matysim kas cia sendien bus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Yra yra kava,tingisi keltis. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, šiandien radau, kur skanią kavą verda. Maksėje priešais Žarą yra mini kavinukė. Man patiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 04, 21:05)
Ingrida, šiandien radau, kur skanią kavą verda. Maksėje priešais Žarą yra mini kavinukė. Man patiko. wub.gif

Labas rytas.
Žinau žinau IK.Mano gi darbo vieta šalia vasarą.Mes iš ten išsinešimui pirkdavome kavą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba jau naujuose metuose 4u.gif
FB mūsų rajono skelbimuose dar ir dabar ieško kelių šunų. Bet kur jie nulekia, kad nieks nemato niekur ? Gal kas nutrenkia su mašina ir kur numeta. Nes šiaip gi, naminis gyvūnas vistiek gi prie žmogaus eitų, išalkęs ir sušalęs.
Pas mus vėjuota, sniegas aptirpo. O šiandien pašalę, tai taip slidu visur unsure.gif Norisi net lazdą pasiimt dėl tvirtumo įsikibt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas, bijodama šalčių, parsinešiau visus augalus iš verandos į namus. Pas mus, Vilniuje, šįryt -10-8. Į verandą net nelindau žiūrėti. Ten palikau našlaites tik, nors ir jas sausio pabaigoje parsinešiu pikiavimui, budinimui, jei noriu balandžio mėnesį pražydinti. Po kiemą, mačiau, dar svetimi šunėkai laksto, matyt, tie, kurie per šventes pabėgo...
Atsakyti
Labas rytas.
Jo šaltą savaitę žada. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
SP, tu begonijas ledinukus jau pasėjusi ? Susigundžiau. Bet tai reikės su lempa šviesti, MB vėjus pakels, mol , dėl kelių daigelių elektrą pleškinti. Dar klausimukas : ar augini iš sėklų tas gumbines begonijas, kur žiedai kiek didesni už ledinukių, o krūmeliai ne svyrantys, o statūs ?
Atsakyti