Tai kad sniegas supustytas į griovius, ir kelias liežuviais vietomis pavarytas. O laukuose tuščia.
Labas rytas.
Yra yra kava,tingisi keltis.
Ingrida, šiandien radau, kur skanią kavą verda. Maksėje priešais Žarą yra mini kavinukė. Man patiko.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 04, 21:05)
Ingrida, šiandien radau, kur skanią kavą verda. Maksėje priešais Žarą yra mini kavinukė. Man patiko.
Labas rytas.
Žinau žinau IK.Mano gi darbo vieta šalia vasarą.Mes iš ten išsinešimui pirkdavome kavą.
Laba jau naujuose metuose
FB mūsų rajono skelbimuose dar ir dabar ieško kelių šunų. Bet kur jie nulekia, kad nieks nemato niekur ? Gal kas nutrenkia su mašina ir kur numeta. Nes šiaip gi, naminis gyvūnas vistiek gi prie žmogaus eitų, išalkęs ir sušalęs.
Pas mus vėjuota, sniegas aptirpo. O šiandien pašalę, tai taip slidu visur Norisi net lazdą pasiimt dėl tvirtumo įsikibt
FB mūsų rajono skelbimuose dar ir dabar ieško kelių šunų. Bet kur jie nulekia, kad nieks nemato niekur ? Gal kas nutrenkia su mašina ir kur numeta. Nes šiaip gi, naminis gyvūnas vistiek gi prie žmogaus eitų, išalkęs ir sušalęs.
Pas mus vėjuota, sniegas aptirpo. O šiandien pašalę, tai taip slidu visur Norisi net lazdą pasiimt dėl tvirtumo įsikibt
Labas rytas.
Labas rytas, bijodama šalčių, parsinešiau visus augalus iš verandos į namus. Pas mus, Vilniuje, šįryt -10-8. Į verandą net nelindau žiūrėti. Ten palikau našlaites tik, nors ir jas sausio pabaigoje parsinešiu pikiavimui, budinimui, jei noriu balandžio mėnesį pražydinti. Po kiemą, mačiau, dar svetimi šunėkai laksto, matyt, tie, kurie per šventes pabėgo...
Labas rytas.
Jo šaltą savaitę žada.
Labas rytas.
SP, tu begonijas ledinukus jau pasėjusi ? Susigundžiau. Bet tai reikės su lempa šviesti, MB vėjus pakels, mol , dėl kelių daigelių elektrą pleškinti. Dar klausimukas : ar augini iš sėklų tas gumbines begonijas, kur žiedai kiek didesni už ledinukių, o krūmeliai ne svyrantys, o statūs ?