Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Visas su artėjančiais Naujais metais 4u.gif Naujų idėjų, jų sėkmingo įgyvendinimo, svajonių ir jų išsipildymo, meilės mūsų sodybėlėms wub.gif Lai ateinantys metai būna turtingi, sveikatingi, kelioningi, svajingi, džiaugsmingi 4u.gif
Atsakyti
Niurzga, gal svečiai nealkani atėjo? Aš į svečius eidama, visad pavalgau ax.gif Tai svečiuose visko po truputį paragauju ir tiek .
Aš jungiuosi prie SP linkėjimų Naujiems Metams 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su šventėm !

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Visoms ir Visiems Derlingų metų.
Atsakyti
Džiaugsmingų Naujųjų Metų !

Atsakyti
Su,Naujaisiais metais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Per Naujus metus išgėrę šeimininkai į lauką petardų sprogdinti vedėsi ir savo šunis blink.gif Tai aišku, kad jie ištrūko iš rankų, išmovė laukais iš baimės. Vakar visą dieną nuo ankstyvaus ryto verkavimai ir kaimynų lankymai: gal kartais matėt mano šuniuką, gal regėjote, gal priglaudėt... Nu rupke, juk spauda taip ir rašė, kad saugokit savo augintinius, kad jiems petardos-tai kažkas baisaus, ne, juk kaip į lauką išeisi be myyyyylimo šuniuko, kaip jį namie vienąąąąą paliksi. Dabar tegul džiaugiasi. Įsijungiu fb, ten krūva pranešimų apie pabėgusius šunis, vadinasi, ne vien mūsų kaime debilai gyvena... devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 02 sausio 2019 - 11:21
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 01 02, 11:21)
Labas rytas 4u.gif Per Naujus metus išgėrę šeimininkai į lauką petardų sprogdinti vedėsi ir savo šunis blink.gif Tai aišku, kad jie ištrūko iš rankų, išmovė laukais iš baimės. Vakar visą dieną nuo ankstyvaus ryto verkavimai ir kaimynų lankymai: gal kartais matėt mano šuniuką, gal regėjote, gal priglaudėt... Nu rupke, juk spauda taip ir rašė, kad saugokit savo augintinius, kad jiems petardos-tai kažkas baisaus, ne, juk kaip į lauką išeisi be myyyyylimo šuniuko, kaip jį namie vienąąąąą paliksi. Dabar tegul džiaugiasi.  Įsijungiu fb, ten krūva pranešimų apie pabėgusius šunis, vadinasi, ne vien mūsų kaime debilai gyvena... devil.gif

Laba,
skirtingi tie augintiniai.
mes pro langą ir balkone žiūrėjom fejerverkus, tai šunė tol lojo ir šokinėjo, kol ant rankų paėmėm, kad viską matytų. Labai, net labai susidomėjus stebėjo, be jokios baimės. wub.gif
Atsakyti
Su naujais metais, draugelės. Sėkmingų jums kiaulės metų be didelių kiaulysčių. 4u.gif

Pas mane šuo lenciūginis, tai nėra vargo su pabėgimais. O po naujųjų tikrai būna atklydusių.
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais. Musu suo labai bijo ir stresuoja , tai mes eidami i lauka jai pajungiam telika garsiai ir antram aukste muzika pajungiam, roletus visus uztraukiam, o grįżę randame Maša sedincia vonioj, jau antri metai is eiles. Ten ji tikriausiai jauciasi saugiausiai.
Atsakyti
Labas rytas.
Prisiminiau,kai taksė gyveno pas mus.
Naujų metų naktį grįžtame iš lauko po saliutų,mūsų taksė kaip tikra moteriškė ant stalo taršo maistą iš lėkščių,iš streso.Niekada nepildavo ant stalo,bet čia kai stresas. mirksiukas.gif
Atsakyti