Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2018 12 28, 20:01)
Laba,
(tik dar nežinau kur ieškoti kukurūzų traškučių)

Į svečius pasikvietėm dukros trenerį su žmona. Dukra su juo praleidžia daugiau laiko nei su MB, o šie metai tikriausiai paskutiniai kai jis ją treniruoja (na nebent sugalvotu niekur nestudijuoti).

Kukurūzų traškučių kiek vienam prekybos centre yra :

vartotojo įkelta nuotrauka
Santa Marija
Pasak mano šeimynos SM fimos skaniausi smile.gif

Gal ir sakei , ką sportuoja dukra ?

PS aš mokausi gaminti be pieno produktų ( alergija pieno baltymui ) , kiaušinių ir kviečių ... kai kam šeimoje maisto netoleravimo testas parodė stiprią reakcija. Bent pusmeti rekomendavo tų produktų nevartoti .
Atsakyti
O, kokie skanūs patiekalai bus. 4u.gif Tie vegetariški dažniausiai būna netgi skanesni už tuos mėsiškus ax.gif
O aš kepu obuolių pyragą. biggrin.gif Dabar bigsmile.gif Pamačiau šaldytuve jau senokai pamirštus obuolius, tai kad nepamiršt, suskubau sunaudot ax.gif Nors medaus pyrago gabalas dar nuo Kalėdų pūpso, bet suvartosim viską biggrin.gif
Atsakyti
Dusia, dukružė lengvaatletė. Šokinėja į tolį.
Àčiū už nuorodą.
Žolia, visi patiekalai išbandyti išskyrus gvakamolę.

Gal galit patarti kaip išpurenti varškę, kad kepant nesukristų. Gal net įmanoma be kiaušinių?
Atsakyti
Dukra gvakamolę ir sušius naujoviškai pagamino kūčių vakarienei,prie mano senovinių patiekalų ax.gif
Niurzga,bandyk,jei ką į varškę manų kruopų šiek tiek įdėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos, visas su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis! 4u.gif Šią savaitę dar važinėjam po svietą, lankom gimines, draugus, vakar irgi važiavom į svečius. ax.gif Nusileidome nuo autostrados(Vilnius-Panevėžys), pasukome į paprastą kaimo keliuką. O iki kaimo kokie 4-5km, aplinkui miškai, tokie dideli, senoviniai, gūdūs. Žiūrim-mergaitė, kokių 8-10 metų stabdo mūsų mašiną. unsure.gif Vyras sustojo, paėmėm mergaitę, pasodinom, kalbinam. O mergaitė kalbi tokia, pasakoja, kad šiandien jos gimtadienis, bet jo nešvenčia, pati atvažiavo su autobusu(per autostradą), dabar eina pas draugę pėščiomis(4-5km per miškus!), nes čia autobusai nevažiuoja, nebent kokia mašina pavežėja. Ji pasakoja, o aš dairausi ir kraupstu: maža mergaitė, aplinkui miškai, pakeleivingos mašinos, o juk sutems(nuo 16val jau tamsu) ir reikės tuo pačiu keliu grįžti iki stotelės, kur autobusai važinėja... blink.gif Išlipdama ji dar paprašė mūsų ir susimokėti biggrin.gif Davėm vaikui, juk gimtadienis jos! bet kalbam su MB : tai kur tos mergaitės tėvai, kokia gali būti priežiūra tokios mažos mergaitės, jei ji vaikšto tokius kelius VIENA, stabdo mašinas, juk nevisada gali pasitaikyti normalūs pakeleiviai, o jei koks senis pedofilas? unsure.gif Nužudytų-aplink miškai-užkastų, nė šuo nesulotų. unsure.gif

Tai visą naktį mąsčiau, kur ta mergytė, kaip jai pavyko grįžti namo, o gal liko nakvoti pas draugę?
Atsakyti
Laba, SP nebent autostradoje kas pagautu, netikiu, kad po miskus kas vazineja ir vaiku ieško.
O tai ji pinigų papeašė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 29 gruodžio 2018 - 12:14
QUOTE(Niurzga @ 2018 12 29, 14:14)
Laba, SP nebent autostradoje kas pagautu, netikiu, kad po miskus kas vazineja ir vaiku ieško.
O tai ji pinigų papeašė  unsure.gif

Blogai gal parašiau-ne miško keliukas, o normalus asfaltuotas kelias, tik kad aplinkui miškai tokie dideli, na man būtų taip nejauku pro juos eiti... unsure.gif Maniakai gal ir nevažinėja, ale vis tiek ten pravažiuoja visokio plauko žmonių, paskui ta moteris, pas kurią svečiuose buvau, pasakė, kad tam kaime yra narkomanų reabilitacijos centras blink.gif
Taip, vaikas paprašė mūsų susimokėti, kad ją pavežėm biggrin.gif

FB aprašiau tą istoriją, atsirado žmonių, ją žinančių... Sakė, vietinė vagilka, taip "uždarbiauja", socialiniai darbuotojai viską žino, pagalba suteikta, o ji vis tiek savo daro ir mausto patiklius vairuotojus. unsure.gif
Tai gerai, kad ji papuola geriems vairuotojams, o jei kokiems apsinarkošinusiems... blink.gif
Atsakyti
SP, vaikai iš probleminių šeimų praeina sunkią gyvenimo mokyklą. Tėvai gal nė kapeikos neduoda, praktiškai nebendrauja, neauklėja. Vienas kitas geraširdis užkibo, tai eis iki policijos. Žinau ir savo miestelyje kelis tokius vaikus. Paskui išauga, randa kokį tai darbą, meta, vėl pavalkatauja, vėl padirba. Gaila jų, bet tai ką daryti ? Atimti iš tėvų ? Turėsime visi per mokesčius išlaikyti. Neatėmus išaugs kalėjimo kamščiai, vėl turėsime išlaikyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Svečiai pasibuvo. Maistas gavosi, bet kažkodėl labai mažai valgė. Gal, kad po 18 val. Žinok čia žmogus viską.
Atsakyti