Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labukas smile.gif Visiems dziaugsmo sniegas duoda.Smagumelis pora val nukasinejom sniega biggrin.gif sukasem dideles kruvas,jei atvaziuos anukai,tures ka veikt.Ir dabar sninga,sninga...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaune nuo pat ryto lengvai sninga. Tikrai bus Baltos Kalėdos ...
Atsakyti
Pas mane sniego gal kokie 25 cm. Ėjau pas šunį, tai jau iš sveikatos teko bristi.
Mašinos apačia ir po sparnais nesvietiškai apgargėjusi sniego pliurzalu, ryte ant stogo - milžiniška kepurė. Pasiėmiau laiptų šepetį ir nubraukiau, kiek pasiekiau. Mano piežukas - aukšta mašina.
Sniegas - gerai. Nebus didelio pašalo, viskas peržiemos . Kad tik nenuleistų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 18, 13:32)
Kaune nuo pat ryto lengvai sninga. Tikrai bus Baltos Kalėdos ...

Su tom baltom tai dar neaišku, kasdien žiūriu orų prognozes, kasdien jos keičiasi kaip kaleidoskopas: čia pranašaujama iki -12, jau po dienos liko tik -5, dar po dienos 0, vakar jau +4 ir lietus biggrin.gif šiandien ryte žiūriu, vėl -3 biggrin.gif Žodžiu, apie Kalėdų orą spręsime tik Kalėdų dieną biggrin.gif
Pernai sniegas laikėsi iki Kūčių. O Kūčių naktį atšilo iki +7 ir ėmė lyti, sniego neliko labai greitai... Bijau, kad ir šįmet mūsų tas pats laukia... unsure.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Jetau,kaip grazu lauke.Vakar kelia greideris nuvale,kitaip butum neislipe is savo vienkiemio biggrin.gif SP tu vis prognozuoji,ar ne pernai tu cia kazzka pripasakojai ,apie ora? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 12 19, 13:15)
Labukas smile.gif Jetau,kaip grazu lauke.Vakar kelia greideris nuvale,kitaip butum neislipe is savo vienkiemio biggrin.gif SP tu vis prognozuoji,ar ne pernai tu cia kazzka pripasakojai ,apie ora? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Prognozavau karštą ir sausą vasarą-taip ir buvo biggrin.gif Prognazavau, kad pernai žiemos rimtos neturėsime-taip ir buvo. Suklydau tik dėl Kalėdų, pagal pernai mano prognozes Kalėdos turėjo būti baltos, su nedideliu šaltuku. Suklydau: per Kūčias ėmė lyti, ir Kalėdos paplūdo biggrin.gif
Šįmet žiemą irgi prognozuoju nešaltą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 19 gruodžio 2018 - 12:51
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Saunuole SP
Atsakyti
SP, ar jau gali prognozuoti vasarą ? Laukia sėklų užpirkimas, reikia žiūrėti, ką užsisakyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Va va ir man įdomu,kokia bus vasara? bigsmile.gif Man atrodo eilinė turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 19, 22:31)
SP, ar jau gali prognozuoti vasarą ? Laukia sėklų užpirkimas, reikia žiūrėti, ką užsisakyti.

Oi ne, be kovo pradžios negaliu prognozuoti.
Atsakyti