Labas rytas.
IK o tai tavo kavaleraitis jaunesnis už dukrą?Galvojau,kad vyresnis.
Dar tik vienuoliktokas. Bijau, kad lietuvių neišlaikys. Rašo su klaidomis, nemėgstamiausia jo pamoka. Sakė, geriau matematiką ar chemija tris kartus laikyti.
O merginai atvirkščiai - pypiec su matieka.
Ai, aš mažiausiai pergyvenu. Abiems darbo vietos garantuotos. Parašysiu projektus, gali verslus patys pradėti.
Ai, aš mažiausiai pergyvenu. Abiems darbo vietos garantuotos. Parašysiu projektus, gali verslus patys pradėti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 10, 12:21)
Dar tik vienuoliktokas. Bijau, kad lietuvių neišlaikys. Rašo su klaidomis, nemėgstamiausia jo pamoka. Sakė, geriau matematiką ar chemija tris kartus laikyti.
Maniškis vienuoliktokas visai į lankas nusivažiavęs: svajoja apie aktorystę O kalboms koks gabus!!!!! Galėtų studijuoti bet kuriam užsienio universitete, ne, jam reikia būti aktoriumi, nors čia tokia nerimta man profesija O aktorius iš jo šiaip...vidutinis. Nėra ten kažkokių super duper gabumų, neturi jis jokios charizmatikos, eilinis berniokas.
Kažin, susivoks jis iki 12 ar taip ir nuplauks? Vyresnėlis į informatiką persimetė tik įpusėjus 12 klasėje, iki to laiko irgi sakė, kad eis griovių kasti.
SP, taigi niekada ne vėlu ieškoti savo kelio. Nieko nėra baisiau, kaip dirbti nemėgstamą darbą.
Labas rytas.
Uolma,su Tavo švente.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kur visos dingę ? Kalėdoms ruošiatės?
Aš kepu meduolinius namelius. Po truputį papuošiu, suklijuosiu. Toooks relaksas.
Aš kepu meduolinius namelius. Po truputį papuošiu, suklijuosiu. Toooks relaksas.
Labas rytas.
IK būtinai pasirodyk.
Nameliai gražu . Nors aš tai net paprastų imbierinių sausainių nebeiškepu Kalėdom. IK laukiam prezentacijos .
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 13, 22:06)
Kur visos dingę ? Kalėdoms ruošiatės?
Vienais metais bandžiau kepti meduolinį namelį, gavosi toks kietas, kaip tikrai plytinis Ir sulipdžiau, ir papuošiau, ir išmečiau paskui lauk, nes įkąsti nėjo
Jau pradėjau gėlių sėją, šiandien petunijas pikiuosiu. Mano miegamasis vėl virto operacine Tiek lempų, kad visas blusas matau
Namuko kepimo receptas su iškarpomis , kas turi laiko ir noro :
receptas
O čia sveikuoliškų Kalėdinių sausainių receptas
sveikuoliški
receptas
O čia sveikuoliškų Kalėdinių sausainių receptas
sveikuoliški