Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Naujas termometras rodo -15 ºC blink.gif Kažkaip įtartinai daug, kai kiti kraštiečiai FB skelbia -10 ºC teturi ax.gif Ar tik nebus termometrą - melagį diedulis nupirkęs bigsmile.gif Vakar rožes klevo lapais apdėjau, lapai žaliausi dar ant jų. Rozmariną namo parsitempiau - gal gyvens kambary iki pavasario?
Atsakyti
Labas,
Žollia, pas mus 12 šalčio.Taip, kad nedaug tavasis termometras temeluoja, o dar ir šiauriau gyveni mirksiukas.gif Paskutiniai šalčio pasispardymai gal šiais metais, nes gruodį daugiau pliurzą žada, ir per Kalėdas, Naujų metų naktį pliusą.Bet gal sinoptikai apsiriks, norisi Kalėdų baltų smile.gif
Atsakyti
Ir pas mane -12 rodė. Per naktį kalakutams pūtiką įjungusi buvau.
Vis dar noriu palaikyti iki Kalėdų.
Atsakyti
IK, tai kiek dar turi kalakutų?
Atsakyti
Septyni belikę, kiti trys šaldiklyje švenčių laukia. Vienas riebus nedickas Kalėdų pirmai dienai ir du šiaip išmėsinėti. Tiesą sakant, vaikai surijo visas krūtinėles, kulšys ir groblai man liko. blink.gif
Viskas, kitais metais pirksiu daugiau viščiukų, badas šiemet. Vienam šaldiklyje gal keli viščiukai likę, avinukas, kalakutienos. Bet tai ant dugno. O būdavo trys iki viršaus pritutinti. unsure.gif
Ai, dar laukiu pažadėto triušio ir pusės elniuko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 01 gruodžio 2018 - 17:40
Ar reik suprasti, kad tik 10 beliko, ar tiek sau pasilikai, o kitus prakalei?
Aš jei pirksiu, tai pirksiu jau paaugintus. Nors su tais paukščiais taip yra, nežinosi.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 12 01, 17:53)
Ar reik suprasti, kad tik 10 beliko, ar tiek sau pasilikai, o kitus prakalei?
Aš jei pirksiu, tai pirksiu jau paaugintus. Nors su tais paukščiais taip yra, nežinosi.

Buvau pasilikusi 22 mažius. Tai tiek sirgo stipo, kad rudeniui liko tik vienuolika. Ir tai prieš dvi savaites vieną infarktas ištiko, radome ryte atvėsusį.
Va, dar kitiems metams pirksiu žąsiukų - broileriukių. Pas draugę mačiau, trijų savaičių amžiaus jau yra ką pakelti, dvigubos nei kalakutai.
Lyžuka, gal tu esi auginusi tokias ? Na tas baltas su kauburiuku ant snapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 01 gruodžio 2018 - 20:46
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

užėjau pažiūrėt kuo gyvenat ax.gif
Blyn, pražiopsojau draugių dieną unsure.gif tongue.gif

Galėtų pasnigti, tikra žiema būtų, būtu smagu paslidinėti prie minimalaus šaltuko.

Mašiniukas servise ilgai buvo tai sodybėlėj nebuvom, o ten bačka pilna vandens, bitutės šiltai neužklotos, porą medelių aprišt reikia... porą savaičių atgal tai gi dar šilta buvo.
Na šiandien lėksim, gal viskas gerai sodybėlėj. Stirna gal dar neišalko, gal nespėjo mano medelių pagraužt. O tai kasmet vis kur kurs ką nors pagraužia. Tai akaciją, tai pušų viršūnėles, tai Unico dovanotą medelį nukenkė (pavadinimo nežinau)...

Širdis jaučia, kad dovanėlėmis nesikeičiam? unsure.gif O aš norėčiau, kokiomis smulkmenėlėmis ax.gif Pvz. tema - rankų darbo eglutės žaisliukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 02 gruodžio 2018 - 11:10
QUOTE(Niurzga @ 2018 12 02, 11:09)
Labas rytas,

Širdis jaučia, kad dovanėlėmis nesikeičiam? unsure.gif  O aš norėčiau, kokiomis smulkmenėlėmis  ax.gif Pvz. tema - rankų darbo eglutės žaisliukai...

Niurzga dovanų keitimais persikėlė į FB . Toks gyvenimas, vieni miršta ( forumas ) , kiti atsigauna ( FB) . Nei tai gerai nei tai blogai , taip jau yra .
Atsakyti