Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2018 11 27, 17:59)
Visi trys irgi atsimokė po 8 metus muzikalkėje,berniukai tai toliau laisvalaikiu draugauja su muzika.Mažoji nespjauna bet ir labai nesiveržia.O kaltino mane kad neleidau gyvenimo surišti su muzika.Dabar suaugo jau kitaip galvoja. mirksiukas.gif
Vat aš ir negaliu valgyti topinambų.Ir džiovinti taip pat veikia?Man skaniausi pastarnokų čipsai. blink.gif

Suvalgius topinambų man įsijungia dujų gaminimo aparatas smile.gif Rimtas.
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 27, 19:33)
Bernelis mano angelišką balsą turėjo, kol buvo darželinukas, važinėjo su koncertais į visokias šventes.. Dar kažkiek pradinėse klasėse. Galėjo mėgdžioti bet ką : Šakiros ar Vito balsu ištempti. Muzikos mokytoja ragana buvo, tai vaikui visam gyvenimui norą dainuoti atmušė. blink.gif Dabar tik šoka. O panelytė po avarijos šokius kaip metė, tai ir negrįžta. Atrado, su kuo laisvalaikį leisti. Na, tas gal ir ne į blogą, greičiau uošve patapsiu.
Dietinuosi, jokių traškučių. Nė paprastų, nė daržovinių. ax.gif

HM , kokios tos dietos ? Gal galima plačiau ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dusia, taigi dabar madingiausia 16 val bado dieta. Na, kai darai ilgą pertrauką tarp valgymų. Žinok, veikia 100 proc. Kadangi savęs labai neriboju, tai tik po 1 kg į savaitę pametu. Jeigu dar kalorijas paskaičiuočiau, gal greitesnis efektas būtų. Turiu draugę , už mane drūtesnė buvo, po pusės metų bado kaip šakalys liko. Na, gal ne šakalys, bet tokia, kokią atsimenų iš jaunų dienų.
Savo atveju 8 vakare vakarienė ir tada jau tik 12 val pietūs. O jinai atvirkščiai, gal trečią pavalgydavo ir jau iki ryto nieko. Aš taip negalėčiau, man rajumo priepuolis tarp 18 ir 19 val. ax.gif
Atsakyti

Labai protingas metimas kg per savaite musu metuose del rauksliu. :4u: Ale kas mane durnino pries metus kai sakiau protarpinis badavimas sveikata?  :P​ 

Atsakyti
Ne sveikata, o reikalas. Nereikėtų - nebadaučiau. tongue.gif Pvz, įtilpčiau į užpernai nusipirktą suknelę.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 28, 17:12)
Ne sveikata, o reikalas. Nereikėtų - nebadaučiau. tongue.gif Pvz, įtilpčiau į užpernai nusipirktą suknelę.

Nu ir yra rezultatai? Ar tik tas 1kg numestas? biggrin.gif
Aš valios neturiu nei badauti, nei šiek tiek sumažinti porcijų blush2.gif Geriausiai svoris krenta pavasarį, kai atsiranda fizinė veikla: darbas-šiltnamiai-sodyba biggrin.gif Ir be jokio vargo.
Atsakyti
Labas rytas.
Pritariu SP,man irgi pavasarį pradeda kristi žiemos svoris.Nor jis kasmet tiek nebe nukrenta. ax.gif Gyvenime nesu laikiųsis dietos,bevalė aš. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Manau, aš taip ir neužaugsiu… Iki šiol tikiu stebuklais, meile ir gerais žmonėmis.
Su DRAUGO diena, mielos draugės.
Atsakyti
Ačiū, Ate wub.gif
Ir aš visas sveikinu su Draugo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
friends.gif gossip.gif leb.gif alc.gif dan.gif
Pagal SM taisykles, vien šypsenėlių neužteks emocinei būklei nusakyti biggrin.gif
Draugaukime! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 11 29, 14:19)
friends.gif  gossip.gif  leb.gif  alc.gif  dan.gif
Pagal SM taisykles, vien šypsenėlių neužteks emocinei būklei nusakyti biggrin.gif
Draugaukime! 4u.gif

friends.gif lady.gif
Atsakyti
SP, visi trys kg per nepilnas dvi savaites. Bet tai čia žiemą, kai kas kelios minutės norisi pulti kažko karšto pasidaryti. Pavasarį ir taip krenta. O šituo metu iki Kalėdų man tik auga. Tai jeigu eina į minusą, reiškia, efektas dvigubas. ax.gif Reikia dar bent kelis nukratyti, prasideda firmų kalėdinių vakarėlių metas. Pageidautina, kad į ką nors tilpčiau. blink.gif

Šiandien be proto šalta pas mus, ir dabar dar vėjas ūžauja.
Atsakyti