Nu žinokit, esu apakus, kokie skanūs džiovinti topinambai Kibirą prisikasiau, bet dar tik 2skardas džiovinau. Užskaitau 4u: O šviežių tai tik kartą per metus valgydavau atbulais dantim, kažkaip nepatinka šviežūs.
Pasnaiguriavo ir nutirpo pas mus. Palikau vazone šiltnamyje rozmariną, gal nenušalė šiąnakt, reik parnešt į verandą, dar bus žalumos kažkurį tarpuką
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 24, 18:28)
O pas mus Vilniuje net chrizantemos nušalo, nespėjau išsikasti ir pasilikti veislei. Net šiltnamyje daugiamečių gėlių vazonuose ne žemė, o ledas
Patarimo reikia.Sūnui po dainavimo dingo balsas.Gal kokių natūralių priemonių žinote?
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 25, 23:19)
Patarimo reikia.Sūnui po dainavimo dingo balsas.Gal kokių natūralių priemonių žinote?
Šildymas, skalavimas, arbatos. Pamenu, man Dainų dainelės išvakarėse dingo balsas Tai kaitinausi, skalavau, gulėjau po karštomis antklodėmis, bet ryte-balsą atgavau ir Dainų dainelėje sudainavau
Labas rytas.
Ačiū SP.
SP, tu gi šaunuolė. Dainorėlė. Ach, kad taip pamatyti kur nors, kaip tu vaikystėje dainavai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 26, 18:55)
SP, tu gi šaunuolė. Dainorėlė. Ach, kad taip pamatyti kur nors, kaip tu vaikystėje dainavai.
Buvo sesuo radusi LRT archyvuose Dainų dainelės laureatų koncertą Žiūrėjau pati išsižiojusi, vaikai žiūrėjo... Tokia jauna buvau, pirmą kartą prieš televiziją pasidažiusi
Labas rytas.
Mažoji tris kartus filmavosi Dainų dainelėje su ansambliuku,labai gerą dainavimo mokytoją turėjo.O va užaugųsi niekur nedainuoja,ne taip kaip broliai,laisvalaikį leidžia su muzika.
Ingrida mano panelė 8 metus muzikalkėj mokėsi , tai norą groti atmušė galutinai net savo malonumui
Topinambų traškučiai skanu , bet.... Iš namų judėti jų pavalgius nerekomenduoju
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 27, 12:27)
Ingrida mano panelė 8 metus muzikalkėj mokėsi , tai norą groti atmušė galutinai net savo malonumui
Visi trys irgi atsimokė po 8 metus muzikalkėje,berniukai tai toliau laisvalaikiu draugauja su muzika.Mažoji nespjauna bet ir labai nesiveržia.O kaltino mane kad neleidau gyvenimo surišti su muzika.Dabar suaugo jau kitaip galvoja.
Vat aš ir negaliu valgyti topinambų.Ir džiovinti taip pat veikia?Man skaniausi pastarnokų čipsai.
Bernelis mano angelišką balsą turėjo, kol buvo darželinukas, važinėjo su koncertais į visokias šventes.. Dar kažkiek pradinėse klasėse. Galėjo mėgdžioti bet ką : Šakiros ar Vito balsu ištempti. Muzikos mokytoja ragana buvo, tai vaikui visam gyvenimui norą dainuoti atmušė. Dabar tik šoka. O panelytė po avarijos šokius kaip metė, tai ir negrįžta. Atrado, su kuo laisvalaikį leisti. Na, tas gal ir ne į blogą, greičiau uošve patapsiu.
Dietinuosi, jokių traškučių. Nė paprastų, nė daržovinių.
Dietinuosi, jokių traškučių. Nė paprastų, nė daržovinių.