Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Nu žinokit, esu apakus, kokie skanūs džiovinti topinambai wub.gif Kibirą prisikasiau, bet dar tik 2skardas džiovinau. Užskaitau 4u: O šviežių tai tik kartą per metus valgydavau atbulais dantim, kažkaip nepatinka šviežūs.
Pasnaiguriavo ir nutirpo pas mus. Palikau vazone šiltnamyje rozmariną, gal nenušalė šiąnakt, reik parnešt į verandą, dar bus žalumos kažkurį tarpuką ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 24, 18:28)

Tik rožės liko žydėti. Vis nepasiduoda žiemai.

O pas mus Vilniuje net chrizantemos nušalo, nespėjau išsikasti ir pasilikti veislei. unsure.gif Net šiltnamyje daugiamečių gėlių vazonuose ne žemė, o ledas biggrin.gif
Atsakyti
Patarimo reikia.Sūnui po dainavimo dingo balsas.Gal kokių natūralių priemonių žinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 25, 23:19)
Patarimo reikia.Sūnui po dainavimo dingo balsas.Gal kokių natūralių priemonių žinote? ax.gif

Šildymas, skalavimas, arbatos. Pamenu, man Dainų dainelės išvakarėse dingo balsas unsure.gif Tai kaitinausi, skalavau, gulėjau po karštomis antklodėmis, bet ryte-balsą atgavau ir Dainų dainelėje sudainavau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū SP. 4u.gif
Atsakyti
SP, tu gi šaunuolė. Dainorėlė. Ach, kad taip pamatyti kur nors, kaip tu vaikystėje dainavai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 26, 18:55)
SP, tu gi šaunuolė. Dainorėlė. Ach, kad taip pamatyti kur nors, kaip tu vaikystėje dainavai. wub.gif

Buvo sesuo radusi LRT archyvuose Dainų dainelės laureatų koncertą wub.gif Žiūrėjau pati išsižiojusi, vaikai žiūrėjo... Tokia jauna buvau, pirmą kartą prieš televiziją pasidažiusi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mažoji tris kartus filmavosi Dainų dainelėje su ansambliuku,labai gerą dainavimo mokytoją turėjo.O va užaugųsi niekur nedainuoja,ne taip kaip broliai,laisvalaikį leidžia su muzika. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida mano panelė 8 metus muzikalkėj mokėsi , tai norą groti atmušė galutinai smile.gif net savo malonumui smile.gif
Topinambų traškučiai skanu , bet.... Iš namų judėti jų pavalgius nerekomenduoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 27, 12:27)
Ingrida mano panelė 8 metus muzikalkėj mokėsi , tai norą groti atmušė galutinai smile.gif net savo malonumui smile.gif
Topinambų traškučiai skanu , bet.... Iš namų judėti jų pavalgius nerekomenduoju smile.gif

Visi trys irgi atsimokė po 8 metus muzikalkėje,berniukai tai toliau laisvalaikiu draugauja su muzika.Mažoji nespjauna bet ir labai nesiveržia.O kaltino mane kad neleidau gyvenimo surišti su muzika.Dabar suaugo jau kitaip galvoja. mirksiukas.gif
Vat aš ir negaliu valgyti topinambų.Ir džiovinti taip pat veikia?Man skaniausi pastarnokų čipsai. blink.gif
Atsakyti
Bernelis mano angelišką balsą turėjo, kol buvo darželinukas, važinėjo su koncertais į visokias šventes.. Dar kažkiek pradinėse klasėse. Galėjo mėgdžioti bet ką : Šakiros ar Vito balsu ištempti. Muzikos mokytoja ragana buvo, tai vaikui visam gyvenimui norą dainuoti atmušė. blink.gif Dabar tik šoka. O panelytė po avarijos šokius kaip metė, tai ir negrįžta. Atrado, su kuo laisvalaikį leisti. Na, tas gal ir ne į blogą, greičiau uošve patapsiu.
Dietinuosi, jokių traškučių. Nė paprastų, nė daržovinių. ax.gif
Atsakyti