Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(buvusioji @ 2018 11 21, 19:11)
Jau namie,ne nesujudejau unsure.gif ,papildomai kitu kampu ...Taip man paaiskino rolleyes.gif Pirma karta prabuvau beveik 45 min,dabar spejau suskaiciuot iki 500simtu.Lauksiu atsakymu unsure.gif Visa diena laikosi minusiukas,vanduo suniui uzsalo.Ziemuze ateina,gana dziaugtis graziu rudeniu.Ar dangstot jau augaliukus?noriu hortenzijas padangstyt,vilksiuos ryt i miska.

Aš irgi bijau to "karsto" unsure.gif Kai paguldo-visus poterius sukalbu, visą rožinį biggrin.gif Širdis maskatuoja, rankos dreba, bet stengiuosi save raminti ir sakyti, kad jei sujudėsiu, jei šauksiu pagalbos-niekas man daugiau nedarys, galėsiu nors mirti. Tai nusiteikiu ir praguliu. biggrin.gif

Žollia-sveikatos! Pernai atsikankinau su peties skausmu lygiai 4 mėnesius. Neaišku, nuo ko užėjo, neaišku, nuo praėjo rolleyes.gif Visi vaistai buvo jau išgerti, masažai, šildymai, mankštos praeitos, ir staiga-bac, ir praėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida tikiuosi nesusirgo , tikiuosi atostogauja .
Atnešu kavos:
vartotojo įkelta nuotrauka

Jokių tokių mandrų tyrimų nesu gyvenime dariusi - arba labai sveika , arba labai savęs neprižiūriu ax.gif Turiu porą gerų masažistų - vienas manualinės terapijos , kita šiaip ragana. Jei ima skaudėti , vadinasi laikas savimi pasirūpinti - masažas o paskui kasdieninė mankšta...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 11 22, 07:50)
Visi vaistai buvo jau išgerti, masažai, šildymai, mankštos praeitos, ir staiga-bac, ir praėjo bigsmile.gif

Jeigu žmogus nori gyventi - medicina bejėgė biggrin.gif

Man irgi paskirtas tyrimas toje bačkelėje. Nors ar beverta daryti, praėjo visi negalavimai , kai sugėriau vaistų kursą.
Žolia, net nusigandau. Kaip gali lašelinė į raumenį sulašėti ? blink.gif Pasveik 4u.gif
O šiaip - nuo osteochondrozės yra vaistų ? Galvojau, kad negydoma.
Man tai šalta nesvietiškai jau dvi dienos. Gal todėl, kad laikausi tos 16 val nevalgymo dietos.
Atsakyti
IK, be lašelinės dar dvejus į sėdimąją leidžiuos biggrin.gif O parašiau taip , kad galima suprast, jog lašelines sėdimojon lašina tongue.gif
Na, osteochondrozė kaip ir neišgydoma, bet jei mankštintis, masažus karts nuo karto daryt, maistą žiūrėt, tai ji gyvent labai netrukdo. O lašelinės tai kad pagerint kraujotaką, jau geriau šiandien. Aš šiemet pavasarį nebuvau masažų, o šiaip 2 kart metuose stengdavaus pramasažuot savo problemines vietas. Va ir rezultatas Užspaudė druskos nervą ir ranka pasidarė neveiksni.
Atsakyti
Pasigedome??? mirksiukas.gif
Neleido supermama įeiti ryte. ax.gif
Atsakyti
Tai aš atsilikusi kaip pitekantropas. Nesu gavusi jokių masažų per gyvenimą. bet tfu tfu , kol kas viskas lankstosi be priekaištų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 22, 20:39)
Tai aš atsilikusi kaip pitekantropas. Nesu gavusi jokių masažų per gyvenimą. bet tfu tfu , kol kas viskas lankstosi be priekaištų. blink.gif

Hm kas ten dėl kojos dejavo ?
Atsakyti
Labas rytas.
Nemėgstu aš prisilietimų prie manęs.Tai kančia kirpykla,masažai,Stomotologas iš viso -tragedija. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 22, 22:46)
Hm kas ten dėl kojos dejavo ?

Viskas savaime praėjo. Net neatsimenu, kas skaudėjo. bigsmile.gif Nors , gal pavasarį nuo užsisėdėjimo vėl gali kas nors skaudenti. Kaip nervuoja ta mintis, kad tolyn - prastyn viskas bus. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

jetus kokie pusryčiai fani. Kasdien vieni už kitus skanesni, jaukesni... wub.gif
Atsakyti
Baigėme pomidorų sezoną. Kiek gi galima, vos ne kaip Ispanija. Dukra šiandien nurovė. Liko į tuščią šiltnamį sutempti visokį gėrį: kepsninę, lauko baldus, visokius agregatus.
Tik rožės liko žydėti. Vis nepasiduoda žiemai.
Atsakyti