Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Labai gražiai sudžiuvo pastarnokas,ropės,balti liko,ne kaip burokėliai. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 18, 10:56)

Labai gražiai sudžiuvo pastarnokas,ropės,balti liko,ne kaip burokėliai. biggrin.gif  mirksiukas.gif

Burokėliai irgi juodi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 11 18, 17:01)
Burokėliai irgi juodi? biggrin.gif

Juodi. ax.gif Na tai aišku taip ir turi būti.Šiaip burokėlių nemėgstu,bet sudžiovinti-skanu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Atsakyti
Labukas labas. Pas mus žiema prie durų. Šalna baisulinė naktį buvo. Įtariu, bus vandentiekio vamzdis plyšęs prie šiltnamio, nes vanduo neišleistas buvo.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, kaip tau pavyksta tokias gražias nuotraukas rast ? wub.gif
Pas mane jau gal žiema atėjo? Antras rytas su - minusu ax.gif Reiks apsiprast kažkaip, kad jau šalčiai artėja .
Vakar sukišau dar žemėn į dėžutę dviaukščių svogūnų sodinukus, nes pradėjo laiškiukus leist bestovėdami blink.gif Nu tegul šaknyjasi, eksperimentuosiu. Šiaip tai man jie labai įdomūs , kai ant laiško viršūnės svogūnai užauga biggrin.gif
Atsakyti
la,saltukas ir pas mus smile.gif Ar galiu pasiguost?aisku ne i tema,bet...Sekmadieni dariausi magnetini rezonansa,galvoss...Vakar skambutis,nori dar kart,atseit kazkas nepavyko...sendien vaziuoju vel,neramu unsure.gif
Atsakyti
buvusioi, gal sujudėjai kiek? Nes ten reik absol be jokio krustelėiimo išbūt. Man kai darė dėl galvos kraujotakos, tai ar ne 15 min absoliučiai ramiai gulėt, kas man labai nepatiko, o dar po gaubtu. Klaustrofobija gal pas mane. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 21 lapkričio 2018 - 13:54
Jau namie,ne nesujudejau unsure.gif ,papildomai kitu kampu ...Taip man paaiskino rolleyes.gif Pirma karta prabuvau beveik 45 min,dabar spejau suskaiciuot iki 500simtu.Lauksiu atsakymu unsure.gif Visa diena laikosi minusiukas,vanduo suniui uzsalo.Ziemuze ateina,gana dziaugtis graziu rudeniu.Ar dangstot jau augaliukus?noriu hortenzijas padangstyt,vilksiuos ryt i miska.
Atsakyti
buvusioji, nestresuok, viskas bus gerai 4u.gif
aš dabar irgi lazaretinė- lašelinės kasdien ir dar į raumenį, nes labai stipriai kaklas ir dešinė ranka skąida. Osteochondrozė vėl aplankė biggrin.gif Pernai svečiavosi, galvojau nebeaplankys.Zuikio svajonės biggrin.gif Šiandien jau šiek tiek lengviau, net mašinos pavarų svirtį,be skausmo perjunginėjau ax.gif
Atsakyti