Labas rytas.
Labai gražiai sudžiuvo pastarnokas,ropės,balti liko,ne kaip burokėliai.
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 18, 10:56)
Burokėliai irgi juodi?
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 11 18, 17:01)
Burokėliai irgi juodi?
Juodi. Na tai aišku taip ir turi būti.Šiaip burokėlių nemėgstu,bet sudžiovinti-skanu.
Labas rytas.
Labas rytas,
Labukas labas. Pas mus žiema prie durų. Šalna baisulinė naktį buvo. Įtariu, bus vandentiekio vamzdis plyšęs prie šiltnamio, nes vanduo neišleistas buvo.
Labas rytas.
Ingrida, kaip tau pavyksta tokias gražias nuotraukas rast ?
Pas mane jau gal žiema atėjo? Antras rytas su - minusu Reiks apsiprast kažkaip, kad jau šalčiai artėja .
Vakar sukišau dar žemėn į dėžutę dviaukščių svogūnų sodinukus, nes pradėjo laiškiukus leist bestovėdami Nu tegul šaknyjasi, eksperimentuosiu. Šiaip tai man jie labai įdomūs , kai ant laiško viršūnės svogūnai užauga
Pas mane jau gal žiema atėjo? Antras rytas su - minusu Reiks apsiprast kažkaip, kad jau šalčiai artėja .
Vakar sukišau dar žemėn į dėžutę dviaukščių svogūnų sodinukus, nes pradėjo laiškiukus leist bestovėdami Nu tegul šaknyjasi, eksperimentuosiu. Šiaip tai man jie labai įdomūs , kai ant laiško viršūnės svogūnai užauga
buvusioi, gal sujudėjai kiek? Nes ten reik absol be jokio krustelėiimo išbūt. Man kai darė dėl galvos kraujotakos, tai ar ne 15 min absoliučiai ramiai gulėt, kas man labai nepatiko, o dar po gaubtu. Klaustrofobija gal pas mane.
Jau namie,ne nesujudejau ,papildomai kitu kampu ...Taip man paaiskino Pirma karta prabuvau beveik 45 min,dabar spejau suskaiciuot iki 500simtu.Lauksiu atsakymu Visa diena laikosi minusiukas,vanduo suniui uzsalo.Ziemuze ateina,gana dziaugtis graziu rudeniu.Ar dangstot jau augaliukus?noriu hortenzijas padangstyt,vilksiuos ryt i miska.
buvusioji, nestresuok, viskas bus gerai
aš dabar irgi lazaretinė- lašelinės kasdien ir dar į raumenį, nes labai stipriai kaklas ir dešinė ranka skąida. Osteochondrozė vėl aplankė Pernai svečiavosi, galvojau nebeaplankys.Zuikio svajonės Šiandien jau šiek tiek lengviau, net mašinos pavarų svirtį,be skausmo perjunginėjau
aš dabar irgi lazaretinė- lašelinės kasdien ir dar į raumenį, nes labai stipriai kaklas ir dešinė ranka skąida. Osteochondrozė vėl aplankė Pernai svečiavosi, galvojau nebeaplankys.Zuikio svajonės Šiandien jau šiek tiek lengviau, net mašinos pavarų svirtį,be skausmo perjunginėjau