Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 lapkričio 2018 - 08:14
Jurginėli, su gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif su gimtadieniu.
Atsakyti
Laba,
Jurgineli nuoširdžiausi sveikinimai tortadienio proga.

Atsakyti
Jurginėli, su gimtadieniu!

-------
SP, vėl tavo foto pasiskolinau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
SP apsargdinai čipsų liga,važiuosiu šiandien pas pasžystamą daržovių įvairių šakninių.O ten įvairovė akys raibsta. ax.gif Tuo pačiu bandysiu visas paraugti.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 13, 09:47)

SP apsargdinai čipsų liga,važiuosiu šiandien pas pasžystamą daržovių įvairių šakninių.O ten įvairovė akys raibsta. ax.gif Tuo pačiu bandysiu visas paraugti.

Aš pati ja dabar apsirgusi, nes man toks noras ką nors vakare kramtyti, kad žiauru blush2.gif Kramtoškės nemėgstu, saulėgrąžos nusibodo, moliūgų sėklos irgi pabodo, tai pradžioj kramčiau žalias morkas, kol ėmė rūgštis naktį kilti, tai kažkada buvau paskaičiusi apie daržovių traškučius, kad labai skanu, kad nekaloringa, nesunku pasigaminti. Savaitgalį galvoju-ko nepabandžius? bigsmile.gif Pabandžiau, gavosi, skanu-dingo per 15 minučių biggrin.gif Burokėlių nevalgo maniškiai(nebent sriuboj), o čia-tik spėk duoti! bigsmile.gif Žodžiu, vėl palikau orkaitę pusgyviu rėžimu su nauja partija. Tik mano tokie juodi gaunasi, matei? Kas džiovyklėje džiovina-gražūs, raudoni. Džiovyklės neturiu, vis neapsisprendžiu-reikia man jos ar ne.

Žolia, man smagu iš savų matyti nuotraukas 4u.gif Būna pikčiau, kai savas nuotraukas pamatau FB kitoje grupėje ir komentuoja tarsi apie savas :blogas: Bent jau parašytų-nuotrauka iš interneto...
Atsakyti
Džiovyklę turiu , reiks bandyti daryti . Kažkada dariau burokėlius orkaitėj , tai sudeginau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
SP man džiovyklė nepamainomas dalykas derliaus dorojime. Gal todėl , kad aš biški tinginė smile.gif Ir visokių ten konservavimų su actu ir cukrumi stengiuosi nebedaryti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 lapkričio 2018 - 10:42
O man orkaitėje labiau patinka.Man džiovyklėje ilgu ir birbia labai.
Užstačiau partiją jau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 13, 17:53)
O man orkaitėje labiau patinka.Man džiovyklėje ilgu ir birbia labai.
Užstačiau partiją jau. mirksiukas.gif

Tai va, panašiai ir galvoju: orkaitę jau turiu, nekainuoja, ji didelė-telpa daug, temperatūrą irgi galiu reguliuoti, galiu su ventiliatorium, galiu be... biggrin.gif Bet daržovės, džiovintos džiovyklėje, išlieka tokios pat spalvos ir formos-o man nepavyksta to pasiekti orkaitėje. Ką darau ne taip? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mane spalva ir forma irgi kinta.Bet man patinka,ka orkaitėje greitai išdžiūna.Va žoeles dėl spalvos džiovyklėje džiovinu.
Jau turiu dvi skardas,kol kas morkos ir burokėliai,burokėliai man labiau patinka.Nors jų žalių nemėgstu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 lapkričio 2018 - 07:19