Labas rytas.
Labas rytas.
Jurginėli,su švente.
su gimtadieniu.
Laba,
Jurgineli nuoširdžiausi sveikinimai tortadienio proga.
Jurgineli nuoširdžiausi sveikinimai tortadienio proga.
Labas rytas.
SP apsargdinai čipsų liga,važiuosiu šiandien pas pasžystamą daržovių įvairių šakninių.O ten įvairovė akys raibsta. Tuo pačiu bandysiu visas paraugti.
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 13, 09:47)
SP apsargdinai čipsų liga,važiuosiu šiandien pas pasžystamą daržovių įvairių šakninių.O ten įvairovė akys raibsta. Tuo pačiu bandysiu visas paraugti.
Aš pati ja dabar apsirgusi, nes man toks noras ką nors vakare kramtyti, kad žiauru Kramtoškės nemėgstu, saulėgrąžos nusibodo, moliūgų sėklos irgi pabodo, tai pradžioj kramčiau žalias morkas, kol ėmė rūgštis naktį kilti, tai kažkada buvau paskaičiusi apie daržovių traškučius, kad labai skanu, kad nekaloringa, nesunku pasigaminti. Savaitgalį galvoju-ko nepabandžius? Pabandžiau, gavosi, skanu-dingo per 15 minučių Burokėlių nevalgo maniškiai(nebent sriuboj), o čia-tik spėk duoti! Žodžiu, vėl palikau orkaitę pusgyviu rėžimu su nauja partija. Tik mano tokie juodi gaunasi, matei? Kas džiovyklėje džiovina-gražūs, raudoni. Džiovyklės neturiu, vis neapsisprendžiu-reikia man jos ar ne.
Žolia, man smagu iš savų matyti nuotraukas Būna pikčiau, kai savas nuotraukas pamatau FB kitoje grupėje ir komentuoja tarsi apie savas :blogas: Bent jau parašytų-nuotrauka iš interneto...
Džiovyklę turiu , reiks bandyti daryti . Kažkada dariau burokėlius orkaitėj , tai sudeginau .
SP man džiovyklė nepamainomas dalykas derliaus dorojime. Gal todėl , kad aš biški tinginė Ir visokių ten konservavimų su actu ir cukrumi stengiuosi nebedaryti .
SP man džiovyklė nepamainomas dalykas derliaus dorojime. Gal todėl , kad aš biški tinginė Ir visokių ten konservavimų su actu ir cukrumi stengiuosi nebedaryti .
O man orkaitėje labiau patinka.Man džiovyklėje ilgu ir birbia labai.
Užstačiau partiją jau.
Užstačiau partiją jau.
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 13, 17:53)
O man orkaitėje labiau patinka.Man džiovyklėje ilgu ir birbia labai.
Užstačiau partiją jau.
Užstačiau partiją jau.
Tai va, panašiai ir galvoju: orkaitę jau turiu, nekainuoja, ji didelė-telpa daug, temperatūrą irgi galiu reguliuoti, galiu su ventiliatorium, galiu be... Bet daržovės, džiovintos džiovyklėje, išlieka tokios pat spalvos ir formos-o man nepavyksta to pasiekti orkaitėje. Ką darau ne taip?
Labas rytas.
Pas mane spalva ir forma irgi kinta.Bet man patinka,ka orkaitėje greitai išdžiūna.Va žoeles dėl spalvos džiovyklėje džiovinu.
Jau turiu dvi skardas,kol kas morkos ir burokėliai,burokėliai man labiau patinka.Nors jų žalių nemėgstu.