Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Žolia, reiškia šiaurėje gyveni. Pas mene po pietų prieš saulutę rodė +8. Kažkaip staigiai saulė užkaitino, kol pietus išviriau, susiruošiau į sandėlį, ogi beveik guminių reikia.

Seubas, kaip niežti ką nors sodinti sėti. Tiesiog per rankas sau daužau. Bet jeigu toliau taip šilta, reikės šiltnamį prilieti ir bandyti nors sau kažką pasisėti : ridikėlių, salotų, rukolos.. Tik kaip pasilieti, kai vamzdis žemėje amžino įšalo zonoje, o su bačka iš tvenkinio irgi neparsivežti. hmm.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man atrodo anonsuose mačiau mūsų Šelma kalbės pas Rūtą laidoje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 vasario 2017 - 08:29
Čia bus greičiau paklausti 4u.gif Merginos, ka važinėjate į Lenkiją, ar vaistinėje galėsiu įsigyti vaistų be receptų? Kalbu apie tuos eilinius, kuriems pas mus nereikia recepto. Pažiūrėjau jų internetinį psl, rašo, kad receptas reikalingas net Ibuprofenui blink.gif O kaip yra iš tiesų? Antibiotikams receptus turiu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 15, 11:38)
Čia bus greičiau paklausti 4u.gif Merginos, ka važinėjate į Lenkiją, ar vaistinėje galėsiu įsigyti vaistų be receptų? Kalbu apie tuos eilinius, kuriems pas mus nereikia recepto. Pažiūrėjau jų internetinį psl, rašo, kad receptas reikalingas net Ibuprofenui blink.gif O kaip yra iš tiesų? Antibiotikams receptus turiu.

Man nepardave omeprazolio stipresnio 20 mg nereikia recepto, o 40 mg jau reikėjo, nors pas mus abejus gali pirkti laisvai , tai čia gal dar priklauso nuo vaistininkes, nes pvz Kaune žinau kad jau buvo kad analginui reikalaudavo, o dabar ta banga nuslūgo, arba kitas pavyzdys mus miestuki yra tokia vieta kur net receptinius antibiotikus gali parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 15, 11:38)

Geriau turėk receptą. Ten eiliniam vaistukam jų prašo.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 15, 14:40)
Geriau turėk receptą. Ten eiliniam vaistukam jų prašo.

Tai šūduva tada... unsure.gif
Atsakyti
Sp, o nėra kas rusiškais prekiauja ? Man rodos, Ibuprofeno dar pigiau gausi. Negi neturi kokios seselės ar daktariuko pažįstamo, krūvomis tų receptų prirašys. Man čia vieno vaistuko receptinio reikėjo, nelėksi gi per gripo epidemiją poliklinikon. Tai net į namus pusei metų pritempė vaistų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 15, 16:44)
Sp, o nėra kas rusiškais prekiauja ? Man rodos, Ibuprofeno dar pigiau gausi. Negi neturi kokios seselės ar daktariuko pažįstamo, krūvomis tų receptų prirašys. Man čia vieno vaistuko receptinio reikėjo, nelėksi gi per gripo epidemiją poliklinikon. Tai net į namus pusei metų pritempė vaistų. biggrin.gif

Man reiktų eiti į polikliniką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 15, 16:10)
Man reiktų eiti į polikliniką unsure.gif

Ibuprofeną ar ibumetiną manau nusipirktum ir be recepto. Kažkurio prekybcenriuose prie kasų būna.
O bet tačiau, šiaip daugeliui vaistų prašo recepto, na nebent kokioj nuošalesnėj vaistinėj išsikaulini.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 15, 11:49)
arba kitas pavyzdys mus miestuki yra tokia vieta kur net receptinius antibiotikus gali parduoti 

Yra ir pas mus tokia viena vaistinė, ne viską parduoda, bet dėl kai ko galima susitarti, matyt tiesiog logiškai pasižiūri ar gali daug žalos sau ar kitam su tokiu vaistu padaryti ar ne...

SP spėju, kad vis tik teks kitose temose panaršyti, gal rasi stebuklingų vietų ir pas kaimynus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas. lithuania.gif
Atsakyti
Laba, su švente lithuania.gif
Grįžom iš miesto, vežėm dukrą bėgimo bėgt Valstybės garbei ax.gif Taip fainai prasivaikščiojom, žmonių nedaug ax.gif Tik vėjas šaltas kažkodėl... Kaime šilčiau smile.gif
Atsakyti