Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Šiandien degam žvakutes išėjusiems artimiesiems . Bet jie visada su mumis wub.gif
TAI AŠ

Ateisiu tyliai tyliai,
manęs nepastebėsi.
Sapne tave lankysiu,
gėle tau pražydėsiu.
Kai švelniai apkabinsiu
manęs net nepajausi,
rasos lašu žvilgėsiu,
šnabždėsiu tau į ausį.

Tu žodžių negirdėsi.
Gal jausi širdimi?
Tau laimės aš linkėsiu,
gyventi viltimi.
Ir kai saulėtas rytas
apgaubs tave šviesa,
galbūt tada suprasi -
aš visada šalia.

Tavęs nepalikau aš.
Myliu taip, kaip mylėjau.
Tik pasilikti žemėj
daugiau jau negalėjau.
Tad angelo sparnais dabar apkabinu.
Tai kas, kad nematai ,
Bet aš šalia esu.
Irena M. L.
Atsakyti
Žolia, be galo gražu. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gėlininkės, gal kuri turit tokį astrą? FB įdėjo nuotraukų, dabar žydi, tai taaaip prisireikė rolleyes.gif Sako, kad ir šalnas gan stiprias atlaiko.

My Webpage
Atsakyti
Mačiau ir aš-irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 11 03, 06:32)
Mačiau ir aš-irgi noriu biggrin.gif

Pas Vyšniauskų gėles yra panašus, bet ne tas pavadinimas. O su tokiu pavadinimu tik užusieny randu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Šalna - 3º C
SP, vakar bandžiau pasidaryt ala frigo daigų braškių. Bet per šilta joms dar laikymui, turbūt? Ir kaip tas šaknis nudžiovint? Palikau drėgnas, tik užpyliau sausa žeme iš šiltnamio biggrin.gif Na, gausis kas gausis smile.gif
QUOTE(žollia @ 2018 09 10, 08:24)
Va tokią pasidariau - gaudo puikiai, tik laiks nuo laiko išpilu ir naujo užkvasinu smile.gif My Webpage

ir uodams gaudyt tinka

Sapniuk, matau ieškai recepto, tai gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, zolia 4u.gif

Labas rytas visoms
Atsakyti
O pas mane jurginai, salvijos ir kai kur kanos dar žydi. Gvazdikai žydi ir kvepia, ir petunijos, žioveiniai.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 11 04, 10:28)
Labas iš ryto  4u.gif 
Šalna - 3º C
SP, vakar bandžiau pasidaryt  ala frigo daigų braškių. Bet  per šilta joms dar  laikymui, turbūt? Ir kaip tas šaknis nudžiovint? 

Žollia, šaknis ir reikia palikti drėgnas mirksiukas.gif Nes šaltis traukia drėgmę iš augalo, išsausina augalą, pavasarį lieka iš jos herbariumas. O kai jos drėgnos(ne šlapios ir ne lede), puikiai perneša nedidelį šaltį. Nors pernai maniškės ir prie -7 išgyveno drinks_cheers.gif
Lauke dabar šilta, skaičiau, kad vėl šilumos banga pareina. Neturi kokios vėsios patalpos? Pas mane ūkiniame laikosi +5, persinešiau braškes ten, vis tiek geriau, nei laikyti lauke prie +13 biggrin.gif Ieškok patalpos, kur būtų -5+5 4u.gif Jei nedideli kiekiai, tai suvyniok į plėvelę ir padėk į šaldytuvo apačią, kur daržovių skyrius. Irgi gerai ir tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti