Mano rabarbaras kiekvienais metais išprotėjęs. O "tręšiu" tik 2 karuciais uosio lapų. Buvau vakar kelionej Vyno kelias. Rekomenduoju. Kad 2 val.apie dievo užmiršta kraštą Joniškėli galima pasakot ... Pagarba žmonėms .
O aš , dura, galvojau, kad Vyno kelias Anykščiuose Kažkada buvome ekskursijoje vyno gamykloje, paskui susodino prie stalų ir degustavome, degustavome... O jau linksmi grįžome..
Ate, čia tavo žoliapjovė gerai padirbėjusi. Kažkada bandžiau pavasarį pavažinėti. Tai dar šakų per žiemą prikritę, senos žolės. Tik privėlė man guzulų.
Ate, čia tavo žoliapjovė gerai padirbėjusi. Kažkada bandžiau pavasarį pavažinėti. Tai dar šakų per žiemą prikritę, senos žolės. Tik privėlė man guzulų.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 28, 18:35)
O aš , dura, galvojau, kad Vyno kelias Anykščiuose Kažkada buvome ekskursijoje vyno gamykloje, paskui susodino prie stalų ir degustavome, degustavome... O jau linksmi grįžome..
Žinok, tikrai gerai. Sugrėbiu tokius kaip pradalgius šieno, nestorai ir pravažiuoji ratu. Visai sausus ir visai šlapius- kemša, o tokie dabar neperdžiūvę, bet ir neperlyti, pats tas. Sakėm dar reikia pūstuvą nusipirkt, kad negrėbt, bet supūst į eilę, tada visai lafą. Net pritrūkau lapų. Labai tūris sumažėja ir greit suyra, kai susmulkinti.
Geras tavo išradimas. Gaila, kad pas mane lapai sukrenta ten, kur jokiais būdais su žoliapjove. Būsimos statybos vietoje, tai ten akmenys, duobės žolės. Dar į griovius šalikelėje suneša, ten irgi sunku pasiekti. Galima išgrėbti į kelią, bet ten akmenukų gali pasigauti. O ir laiko nėra. Pats darbymetis. Pavasarį susitvarkome.
Košmaras, kaip man biologinis laikrodis išsiderino. Jau dabar miegas marina.
Papildyta:
Be reikalo išsiskyniau pomidorus šiltnamyje. Vėl bus šiluma, dar galėjo ant krūmų kaboti. O dabar tik visiški znackai palikti, nebeprinoks.
Košmaras, kaip man biologinis laikrodis išsiderino. Jau dabar miegas marina.
Papildyta:
Be reikalo išsiskyniau pomidorus šiltnamyje. Vėl bus šiluma, dar galėjo ant krūmų kaboti. O dabar tik visiški znackai palikti, nebeprinoks.
QUOTE(ate42 @ 2018 10 28, 15:03)
Sp, kaip tik tuo užsiimu. Jungi žoliapjovę iš kalno lapų lieka pora maišų. Liuks. Dirva jau užklota, česnakai apmulčiuoti.
Dar nepaskaičius Tavo komentarą, vyras įjungė vejapjovę ir praėjo per veją. Ir veją dar patrumpino, ir lapus surinko, ir susmulkino. O paskui nuėmė surinkimo dėžę ir praleido per vejapjovės peilius velniomedį Galvojau, kad vejaplovę sulaužys...Nu ne, liko sveika,paskui kalnus su žieminiu kastuvu supylėm į maišus. Trečiadienį gal mums bus trumpesnė darbo diena, galėsim tas šiukšles išvežti į atliekų aikštelę
Labas rytas.
La,darbstuoles Pas mus slapias sniegas Vakar taip susalau...tvarkom kaimiska pirtuke,teko ant stogo pasedet.Vaje vaje koks vejas saltas,sustirau,bet gal atsilaikysiu.Sendien ramu,jau nebevarves niekur.Lapus nuo medziu isnesioja vejas i laukus,mazai beliko,kas liks susitvarkysiu kada nors Bandau saikingai dirbt,stuburas prakiures ,sekanti men magnetini rez daryt...Ziuresiu ,ka cia sekantys tyrimai pasakys
Na, su skaudančiu stuburu reikia karštos pirtelės viduje sėdėti, o ne ant stogo. Nebent raganą vaidinai.
Tai vakar dar buvo kurortas palyginus su šiandiena. Vėjas + šlapias sniegas. Ir snigo, net balta. O mums reikėjo ir kopūstų, ir pekinų prisivežti. Vyrai , kurie krovė, rankas kojas mirtinai sušalo. Paskui sujungėme infraraudonųjų spindulių šildytuvus, šiaip taip rankas atsišildėme ir galvas išsidžiovino.
Tai vakar dar buvo kurortas palyginus su šiandiena. Vėjas + šlapias sniegas. Ir snigo, net balta. O mums reikėjo ir kopūstų, ir pekinų prisivežti. Vyrai , kurie krovė, rankas kojas mirtinai sušalo. Paskui sujungėme infraraudonųjų spindulių šildytuvus, šiaip taip rankas atsišildėme ir galvas išsidžiovino.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Ramybės Jūsų namams.