Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 22, 20:42)
Taigi FB dyyyydelis šiukšlynas. Surask tą aukso grūdą tarp šimtų puslapių nesąmonių. Man paprasčiausiai laiko gaila.

O aš dar spanguolių nenusirinkusi. Užtat beveik kasdien valgome žiedinius kopūstus.

Aga, kai kas tame šiukšlyne labai neblogą verslą darosi ... jei esi mažas ir nežinomas, kaip užkariauti rinką ? Darai savo gaminius , krauni nuotraukas ( gražias) su aprašymais FB , atsiranda sekėju , atsiranda rinka . Kad nebūtų šiukšlių taigi gali susislėpti ko nenori matyti , matai tai tai kas aktualu ...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 22, 16:12)

IK žinok FB yra ir gerų patarimų smile.gif  SP pasidalina gerais  patarimais apie braškes  4u.gif  4u.gif  4u.gif . O šiaip tai internete yra tiek kvailų faktų smile.gif nebe tiek laikai , kad kas parašyta, tas tiesa.

Ačiū aciuks.gif Mane pažįstat, o gal kiti galvoja tą patį-jog kalbu dideles nesąmones biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2018 10 22, 19:17)

Mačiau mačiau SP patarimus,dar praėjau pro dėžes braškių,tokių gražių ūsų prileido.Gal po lapkričio 1 nebus per vėlu imti ūsus?Į kurias dėžes pamečiau vištų mėšliuko,daigai-pasaka. wub.gif  wub.gif Viena braškė sirpina uogas šiltnamyje. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Neišbandžius-nesužinosi mirksiukas.gif Daug ką dariau bandyminiu keliu, kažkas pasitvirtino, kažkas ne. drinks_cheers.gif Sakykim, nepasitvirtino antras derlius, sodintas liepos pradžioje. Derlius buvo per Žolines, kaina irgi labai gera, bet uogų nedaug, nes laikėsi karščiai, o daigai skubėjo ir žydėti, ir ūsus leisti. Bandysiu kitais metais sodinti tik rugpjūčio gale, kag derlius būtų spalio pradžioj-gal pasieksiu geresnių rezultatų. ax.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 22, 21:42)
Taigi FB dyyyydelis šiukšlynas. Surask tą aukso grūdą tarp šimtų puslapių nesąmonių. Man paprasčiausiai laiko gaila.

O aš dar spanguolių nenusirinkusi. Užtat beveik kasdien valgome žiedinius kopūstus.

FB per tūkstančius žmonių pradedi atsirinkti, kurių patarimai logiški, o kurie plepa, byle plepėti-kažką viena ausimi kažkur girdėjo, bet būtinai reikia pasirodyti, kad supranti ir esi gudresnis. Visai kaip SM biggrin.gif Kol IK tvarkos nepadarė daržo temose, tol galėjau visokių mistikų pasiskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 22, 20:27)
Aga, kai kas tame šiukšlyne labai neblogą verslą darosi ... jei esi mažas ir nežinomas, kaip užkariauti rinką  ? Darai savo gaminius , krauni nuotraukas ( gražias) su aprašymais FB , atsiranda sekėju , atsiranda rinka . Kad nebūtų šiukšlių taigi gali susislėpti ko nenori matyti ,  matai tai tai kas aktualu ...

Nu netikiu, kad prekybos tinklų vadybininkės sėdi Fb ir atsirinkinėja pagal sekėjus produkciją. blink.gif Na gerai, net ne prekybos tinklų, o kad ir nedidelių parduotuvių. Įsiūlyti prekę reikia įdirbio, reikia kasdien skambinti, priminti, reikia gundyti kaina. Paskui jau vardas dirba tavo naudai.

O dėl patarimų. Tai dabar peržiūrinėju anglų , vokiečių ir lenkų kalba straipsnius apie herbicidus, tiksliau apie vieną jų grupę. Aišku, kruopštus ir vargingas tas darbas. Renku po trupinėlį, jeigu randu tą patį per kelis šaltinius - valio. Bet man liks žinios, tai neįkainuojama. Neradau nė vienos nuorodos į FB. ax.gif Į institutus, universitetus ar kitas mokslo tyrimo įstaigas - taip. Straipsniai iš specializuotų žurnalų - taip. Pagaliau iš platinimo firmų, registrų. Na bet kad FB būtų patalpinta - soriukas. Netikiu, kad rasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 spalio 2018 - 19:03
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 23, 20:02)
Nu netikiu, kad prekybos tinklų vadybininkės sėdi Fb ir atsirinkinėja pagal sekėjus produkciją.  blink.gif  Na gerai, net ne prekybos tinklų, o kad ir nedidelių parduotuvių. Įsiūlyti prekę reikia įdirbio, reikia kasdien skambinti, priminti, reikia gundyti kaina. Paskui jau vardas dirba tavo naudai.

O dėl patarimų. Tai dabar peržiūrinėju anglų , vokiečių ir lenkų kalba straipsnius apie herbicidus, tiksliau apie vieną jų grupę. Aišku, kruopštus ir vargingas tas darbas. Renku po trupinėlį, jeigu randu tą patį per kelis šaltinius - valio. Bet man liks žinios, tai neįkainuojama. Neradau nė vienos nuorodos į FB. ax.gif Į institutus, universitetus ar kitas mokslo tyrimo įstaigas - taip. Straipsniai iš specializuotų žurnalų - taip. Pagaliau iš platinimo firmų, registrų. Na bet kad FB būtų patalpinta - soriukas. Netikiu, kad rasčiau.

Kai buvau vaikas tikėjau kosmoso užkariavimu , vietoj to žmonija gavo FB ... Tokia relaybė , patinka mums tai ar ne. To nepakeisim .
Jei nesi virtualios žmonijos elgsenos tyrinėtojas, informacijos FB nerasi smile.gif
Kalba eina apie smulkų verslą , kuris orentuotas į galutinį pirkėją , ne apie didmeninę prekybą . Jei neri , kepi , drožinėji ir moki gražai tai pateikti ir aprašyti: FB puiki rinka pardavinėti savo produkciją.
PVZ , jei atsidarys :
https://www.facebook.com/vilkesukis/
https://www.facebook...ltojeVirtuveje/
https://www.facebook...61504867315611/
Du paskutinai psl : žmonės kuriuos žinau ... Milijonų neuždirbsi , bet geriau negu nieko .
Čia psl kur pardavinėti gerus maisto produktus . Kas turite perteklių - skelbkitės nemokamai :
https://www.facebook...o...BEemėlapis

O kodėl tokie nemenki sėdi FB ? Rinka . Nes FB sėdi dauguma potencialių pirkėjų ...
https://www.facebook...17544791815315/

https://www.facebook...86063011427773/
https://www.facebook..._...=nf&__xts__[0]=68.ARDv237hT0A0nTgLEuuvg4v7xKSjT6U_YQC7J4M8dwbgm4brBd3f-rO3X_VGn_NowxZGrPArDEWNibk7jyqKFngCb8fub9yh9o2bxKg7tTOY-MRpiYHF_B2X-9HgRNkf_Kes1GEsz3BRseiQMETOs0A302ieUzLwnsjCteWZ5bBonomUgKlBy_Dl8-QNLf-78ylb7g
Ginkdieve nereklamuoju FB . Man jis mažai reikalingas smile.gif tik tokia yra relaybė šiandieniniame pasaulyje ... Kai kam tai tiesiog galimybė kažką naujo pradėti ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 spalio 2018 - 19:45
Pažįstu asmeniškai tuos nemenkus. smile.gif Vis tik jie dar per maži eiti į prekybos tinklus. Na, gal ir didėtų, tik ten pas juos kitos problemos.
Sutinku, jiems gal ir gerai, tiesioginis pirkėjas randa savo pardavėją.
Aš jau atkandau dantis į tuos tiesioginius pardavimus. Darbo ir rūpesčių daug, naudos mažai. Dabar net supurto, kai paskambina kokia bobulė ir pirma papasakoja apie savo sunkią vaikystę, paskui vos išstena klausimus apie turimą produkciją, galiausiai mykia, kad jai brangu. Tada jau be ceremonijų pareiškiu : imi pusę tonos, bus daaaug pigiau.
O beje : mano darbo laikas kainuoja pasiutusiai brangiai ir vazotis su smulkme nėra kada.

O va kai jau ne darbas, galiu niekus rašinėti, atsipūtusi bendrauti . Kad ir su jumis, kurios man labai visos patinkate. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 23, 23:37)
Pažįstu asmeniškai tuos nemenkus. smile.gif  Vis tik jie dar per maži eiti į prekybos tinklus. Na, gal ir didėtų, tik ten pas juos kitos problemos.

O va kai jau ne darbas, galiu niekus rašinėti, atsipūtusi bendrauti . Kad ir su jumis, kurios man labai visos patinkate. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisipažinsiu, kad į FB nuėjau irgi komerciniais sumetimais biggrin.gif SM tapo per maža rinka mano produkcijai, reikėjo kažkur skelbtis. Pasirinkau FB. Pradžioj tik skelbimų psl, o paskui patekau į slaptas grupes. Iš Kaimo, informacijos iš FB negausi, nes tos grupės slaptos, pateikta informacija ir lieka tos grupės sienoje, nebent kažkas ją išneša viešai į interneto erdvę.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK mane mb vis auklėjo,nemaišyti gyvenimo tau dėl maišo svogūnų.Suprantu labai tave. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 10 24, 06:40)
Prisipažinsiu, kad į FB nuėjau irgi komerciniais sumetimais biggrin.gif SM tapo per maža rinka mano produkcijai, reikėjo kažkur skelbtis. Pasirinkau FB. Pradžioj tik skelbimų psl, o paskui patekau į slaptas grupes. Iš Kaimo, informacijos iš FB negausi, nes tos grupės slaptos, pateikta informacija ir lieka tos grupės sienoje, nebent kažkas ją išneša viešai į interneto erdvę.

Vau . wub.gif Kaip masonų ložė ar dar slaptesnės?
O tai kaip į ją pakliūti, jeigu labai slapta ?Turi patikimas žmogus atvesti ?
O tai dabar klausimas pasistojo. Toje grupėje yra tyrėjų, sodinamosios medžiagos platintojų ar tik augintojai praktikai ? Jeigu tik paskutinieji, kaip išsprendžiate tarpusavio konkurencijos klausimą ? Ar tie praktikai turi naujausių žinių, pvz augalų apsaugos klausimais, sėklų, trąšų, pakuotės ? Na, kad ir kur pigiausia pirktis dėžutes, sėklas. Kokios pasiteisina pas mus ir t.t.

Ingrida, mane trukdyti tau visada leidžiama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 24, 14:09)
Vau . wub.gif Kaip masonų ložė ar dar slaptesnės?
O tai kaip į ją pakliūti, jeigu labai slapta ?Turi patikimas žmogus atvesti ?
O tai dabar klausimas pasistojo. Toje grupėje yra tyrėjų, sodinamosios medžiagos platintojų ar tik augintojai praktikai ? Jeigu tik paskutinieji, kaip išsprendžiate tarpusavio konkurencijos klausimą ? Ar tie praktikai turi naujausių žinių, pvz augalų apsaugos klausimais, sėklų, trąšų, pakuotės ? Na, kad ir kur pigiausia pirktis dėžutes, sėklas. Kokios pasiteisina pas mus ir t.t.

Ingrida, mane trukdyti tau visada leidžiama. biggrin.gif

Taip, taip, masonų ložė lotuliukas.gif
Yra visokių ten: ir paprasti augintojai, kurie neskiria pomidoro nuo agurko biggrin.gif yra praktikai, yra gėlių, daržovių augintojai, yra žurnalistų iš sodo spalvų, sodybų idėjos, yra mokslininkai, kaip Tu, ant tų baisiausia užsirauti biggrin.gif yra ir konkurentų priedurnių, kurie komentuoja absoliučiai visiems, kas trukdo jų verslui ir kaip argumentą paskutinį bloškia: o Lenkijoje pigiau! biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip gražiai supažindinama IK, ką ten Feisbuke mes veikiame.Skaitau ir šypsausi, bet iš gerosios pusės čia.Man Fb patinka, kaip poteriai vakare, būtinai turiu užsukti ir pasižiūrėt kas ką rašo.Esu irgi keliose slaptose grupėse, net komentarus paskaitau ax.gif , kartais dar kokį pati parašau.SP pažįstu ten, o va, Dusios ar Ate tai ne, nežinau kaip jos ten vadinasi, gal net padiskutuoju, tik nežinau, kad čia jos.Supermamų forume net į rankdarbius nebenueinu, viską Fb randu.Iš pagarbos dar čia užsuku ir dar pas savo bendraamžes.Daugiau niekur, labai jau nebeaktyvi ta Supermama.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 10 24, 15:43)
Taip, taip, masonų ložė lotuliukas.gif 
sodybų idėjos, yra mokslininkai, kaip Tu, ant tų baisiausia užsirauti biggrin.gif yra ir

tomato.gif tomato.gif Nu ką galiu su savimi padaryti. blink.gif Mano horoskope parašyta : "nuo 25 metų nustoja mokytis ir pradeda mokyti kitus". Viskas, ainu paskaitysiu detektyvą. Reikia mokytoją smaugti nuo mažo.
Atsakyti