Labas rytas.
Tokiais skanėstais vaišinama, o nėra kam valgyti.
Man atrodo, kad žiemos šiemet nebus. Dar nematau išskrendančių paukščių. aprangos kodas - marškinėliai.
1992 metais buvo labai daug prisnigę kaip rytojaus dieną. Mes morkas nuiminėjome , didelis būrys žmonių, vis atspardydami sniegą. O kiek kartų jau gruodas būdavo tokių metu, nes naktį būdavo šalnos po 3-5 laipsnius.
Man atrodo, kad žiemos šiemet nebus. Dar nematau išskrendančių paukščių. aprangos kodas - marškinėliai.
1992 metais buvo labai daug prisnigę kaip rytojaus dieną. Mes morkas nuiminėjome , didelis būrys žmonių, vis atspardydami sniegą. O kiek kartų jau gruodas būdavo tokių metu, nes naktį būdavo šalnos po 3-5 laipsnius.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 16, 23:20)
Tokiais skanėstais vaišinama, o nėra kam valgyti.
O aš džiaugiuosi, kad šalčių nėra ir sniego nėra Man galėtų iki Kalėdų jo nebūti, apie Kūčias prisnigti, pasilaikyti pora savaičių-o toliau pavasaris ateitų
Nemėgstu šalto ir niūraus rudens, drėgnos žiemos.
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 10 17, 06:14)
O aš džiaugiuosi, kad šalčių nėra ir sniego nėra Man galėtų iki Kalėdų jo nebūti, apie Kūčias prisnigti, pasilaikyti pora savaičių-o toliau pavasaris ateitų
Labas rytas,
Neįprasta tokiu laiku marškinėliai. Dar lauko duše maudomės. Vaikis praeitą savaitę- ežere....
Labas rytas.
Pritariu SP ir aš norėčiau tokio rudens. Kad ir grybų nėra dėl sausros,bet džiaugiuosi kiekviena diena.Dumplūnės noksta kaip niekada,iki viršūnės gal sunoks?Pomidoriukai vakar pažiūrėjau lauke dar pilni krūmai,kad ir nudžiūvo lapai,bet mažieji uoginiai pomidorai be jokio maro požymių,pilna,reiks šiandien susirinkti. Šiltnamiai irgi pilni dar pomidorų,kas antrą dieną po kibirą suskinu.Ypač blac chery kekėmis dar kabo.
Du kartus savaitėkje dar spanguoliauju,ketvirtadienį manau jau bus paskutinis kartas.
QUOTE(ate42 @ 2018 10 17, 06:27)
Labas rytas,
Neįprasta tokiu laiku marškinėliai. Dar lauko duše maudomės. Vaikis praeitą savaitę- ežere....
Va kur šeima užsigrūdinusi. Man namie tuoj bus šaltoka duše maudytis. Pečius dar nekuriamas, grindys nešyla.
O šiaip man tai gražiausias metų laikas. Mano dvare klevai lapus barsto. Nors griūk ir voliokis. O ir šiaip, man dabar pati pačiausia temperatūra. Nemėgstu karščio ir šalčio.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 17, 18:29)
Va kur šeima užsigrūdinusi. Man namie tuoj bus šaltoka duše maudytis. Pečius dar nekuriamas, grindys nešyla.
O šiaip man tai gražiausias metų laikas. Mano dvare klevai lapus barsto. Nors griūk ir voliokis. O ir šiaip, man dabar pati pačiausia temperatūra. Nemėgstu karščio ir šalčio.
Bet po klevų lapus pasivoliot kaip norėčiau. Va čia liuks. Šeštadienį Anykščiuose buvom prasiblaškyt. Lepotąąąąą, grožis, tik žmonių begalė.
Labas rytas.
Ate,čia nuo Lajų bokšto?Gražu.
Ir aš pradinėje tokiame sėdėjau. Tik mano labai rašaluotas buvo.
Jokių sentimetų mokyklai . Nors gera mokinė buvau .
Šitie suolai geri , senovinai . Buvo tokie baisūs nauji - baltos plokštės metalinėm kojom ... Bet jau kai vidurinėj mokiausi
PS Igrida, gal žinai tą info , putinas moterims nelabai tinka. Ypač jaunoms , iki kokių 55 . Bet jau taip skaičiau .
Šitie suolai geri , senovinai . Buvo tokie baisūs nauji - baltos plokštės metalinėm kojom ... Bet jau kai vidurinėj mokiausi
PS Igrida, gal žinai tą info , putinas moterims nelabai tinka. Ypač jaunoms , iki kokių 55 . Bet jau taip skaičiau .
Labas rytas.
Dusia,na išsamiau kodėl netinka?Pirmą kartą girdžiu.Man tai jau virš...........mažoji,kad ir padariau tikiu,kad nevalgys,na jau taip išsidirbinėja,sūnus gal valgys?Kai ligašiukas yra,marti?Vat marčiai jau netiks.
Nupirkau iš pažystamos raugintų burokėlių sulčių,nei vienam neįsiūliau,mb džiaugiasi,aš kaip vaistus geriu kelis gurkšnelius.