Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Tokiais skanėstais vaišinama, o nėra kam valgyti.

Man atrodo, kad žiemos šiemet nebus. Dar nematau išskrendančių paukščių. aprangos kodas - marškinėliai. wub.gif
1992 metais buvo labai daug prisnigę kaip rytojaus dieną. Mes morkas nuiminėjome , didelis būrys žmonių, vis atspardydami sniegą. blink.gif O kiek kartų jau gruodas būdavo tokių metu, nes naktį būdavo šalnos po 3-5 laipsnius.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 16, 23:20)
Tokiais skanėstais vaišinama, o nėra kam valgyti.

Man atrodo, kad žiemos šiemet nebus. Dar nematau išskrendančių paukščių. aprangos kodas - marškinėliai. wub.gif
1992 metais buvo labai daug prisnigę kaip rytojaus dieną. Mes morkas nuiminėjome , didelis būrys žmonių, vis atspardydami sniegą.  blink.gif O kiek kartų jau gruodas būdavo tokių metu, nes naktį būdavo šalnos po 3-5 laipsnius.

O aš džiaugiuosi, kad šalčių nėra ir sniego nėra blush2.gif Man galėtų iki Kalėdų jo nebūti, apie Kūčias prisnigti, pasilaikyti pora savaičių-o toliau pavasaris ateitų biggrin.gif
Nemėgstu šalto ir niūraus rudens, drėgnos žiemos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 10 17, 06:14)
O aš džiaugiuosi, kad šalčių nėra ir sniego nėra blush2.gif  Man galėtų iki Kalėdų jo nebūti, apie Kūčias prisnigti, pasilaikyti pora savaičių-o toliau pavasaris ateitų  biggrin.gif
Nemėgstu šalto ir niūraus rudens, drėgnos žiemos.

Labas rytas,
Neįprasta tokiu laiku marškinėliai. Dar lauko duše maudomės. Vaikis praeitą savaitę- ežere....
Atsakyti
Labas rytas.
Pritariu SP ir aš norėčiau tokio rudens. ax.gif Kad ir grybų nėra dėl sausros,bet džiaugiuosi kiekviena diena.Dumplūnės noksta kaip niekada,iki viršūnės gal sunoks?Pomidoriukai vakar pažiūrėjau lauke dar pilni krūmai,kad ir nudžiūvo lapai,bet mažieji uoginiai pomidorai be jokio maro požymių,pilna,reiks šiandien susirinkti. ax.gif Šiltnamiai irgi pilni dar pomidorų,kas antrą dieną po kibirą suskinu.Ypač blac chery kekėmis dar kabo. blink.gif
Du kartus savaitėkje dar spanguoliauju,ketvirtadienį manau jau bus paskutinis kartas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 10 17, 06:27)
Labas rytas,
Neįprasta tokiu laiku marškinėliai. Dar lauko duše maudomės. Vaikis praeitą savaitę- ežere....

blink.gif Va kur šeima užsigrūdinusi. Man namie tuoj bus šaltoka duše maudytis. Pečius dar nekuriamas, grindys nešyla.

O šiaip man tai gražiausias metų laikas. Mano dvare klevai lapus barsto. Nors griūk ir voliokis. wub.gif O ir šiaip, man dabar pati pačiausia temperatūra. Nemėgstu karščio ir šalčio.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 17, 18:29)
blink.gif Va kur šeima užsigrūdinusi. Man namie tuoj bus šaltoka duše maudytis. Pečius dar nekuriamas, grindys nešyla.

O šiaip man tai gražiausias metų laikas. Mano dvare klevai lapus barsto. Nors griūk ir voliokis.  wub.gif  O ir šiaip, man dabar pati pačiausia temperatūra. Nemėgstu karščio ir šalčio.

Bet po klevų lapus pasivoliot kaip norėčiau. Va čia liuks. Šeštadienį Anykščiuose buvom prasiblaškyt. Lepotąąąąą, grožis, tik žmonių begalė.
Atsakyti
Labas rytas.
Ate,čia nuo Lajų bokšto?Gražu. wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labas rytas, taip, bet man Burbiškio dvare mokykla labai labai noestalgiją sukėlė. Sėdėjau tokiuose suoluose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 spalio 2018 - 06:30
Ir aš pradinėje tokiame sėdėjau. wub.gif Tik mano labai rašaluotas buvo. smile.gif
Atsakyti
Jokių sentimetų mokyklai . Nors gera mokinė buvau .
Šitie suolai geri , senovinai . Buvo tokie baisūs nauji - baltos plokštės metalinėm kojom ... Bet jau kai vidurinėj mokiausi smile.gif

PS Igrida, gal žinai tą info , putinas moterims nelabai tinka. Ypač jaunoms , iki kokių 55 . Bet jau taip skaičiau .
Atsakyti
Labas rytas.
Dusia,na išsamiau kodėl netinka?Pirmą kartą girdžiu.Man tai jau virš...........mažoji,kad ir padariau tikiu,kad nevalgys,na jau taip išsidirbinėja,sūnus gal valgys?Kai ligašiukas yra,marti?Vat marčiai jau netiks.
Nupirkau iš pažystamos raugintų burokėlių sulčių,nei vienam neįsiūliau,mb džiaugiasi,aš kaip vaistus geriu kelis gurkšnelius. ax.gif
Atsakyti