Labas rytas.
Ingrida mano sūris irgi didelis buvo Bet jau išgaravo pirmasis, antras džiuva, o trečiam nėr kas obuolių supjausto
Baikite apie tokius skanumynus rašyti. Pas mane jų nebuvo ir nebus. Per daug vargo. Labai laukiu svečių, kurie veža tokius dalykus. Turi vieną draugę, pas ją skanėstų skanėstai. Pernai atvežė obuolių sūrį su kokosais, užpernai su riešutais ir sėklomis. Ai, geriau nė neprisiminti. Tiesiog girdžiu, kaip nuo prisiminimų lašiniai ant šonų auga.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kad tai nei vienai neatsitiktų.
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 13, 06:43)
O tai kaip turėtų būti ? Pusryčiai spintelėje, kava šaldytuve ?
Kas per kvailystė valgyti lovoje. Prie stalo daug patogiau. O jeigu išliesi kavą - kam patalynę skalbti ?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 13, 18:36)
O tai kaip turėtų būti ? Pusryčiai spintelėje, kava šaldytuve ?
Kas per kvailystė valgyti lovoje. Prie stalo daug patogiau. O jeigu išliesi kavą - kam patalynę skalbti ?
Kam skalbti ? Skalbiakei , negi žlugtą merksiu Skalbiankė išskalbs, džiovyklė išdžiovins ... Ir aplamai nėr kol laistytis kava Galima ramiai gert...
Pusryčių lovoj nesuptantu O kavos gėrimą suprantu . Jei nėra skubių reikalų ...
O tu ką ? Apie kiaulystės dėsnį negirdėjai ? Kava visada lovoje pasipila.
Man reikia pirma atsikelti , pabruzdėti, tada jau pusryčiai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 13, 19:21)
O tu ką ? Apie kiaulystės dėsnį negirdėjai ? Kava visada lovoje pasipila.
Laba, o tu kavą lovoje gerk, o ne su tuo kur atnešė ritinėkis. Tada neišsipils. Arba kol turėsit laiko atokiau lai padeda
Bastėmės Anykščiuoe. Koks gražus ruduo žonių tik kaip bažnyčioj per Velykas.
Namie rudeniu gėriuosi. Net sustoju važiuodama, kad sugerčiau į save vaizdus. Šiandien auštant parsivežiau darbininkus, tai buvo fantastiškas rūkas. Toks pažeme. Medžiai įsibridę stovi rūke, o viršuje rytas aušta.
Labas rytas.
Labas rytas.