Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida mano sūris irgi didelis buvo smile.gif Bet jau išgaravo pirmasis, antras džiuva, o trečiam nėr kas obuolių supjausto smile.gif
Atsakyti
Baikite apie tokius skanumynus rašyti. Pas mane jų nebuvo ir nebus. Per daug vargo. Labai laukiu svečių, kurie veža tokius dalykus. Turi vieną draugę, pas ją skanėstų skanėstai. wub.gif Pernai atvežė obuolių sūrį su kokosais, užpernai su riešutais ir sėklomis. wub.gif Ai, geriau nė neprisiminti. Tiesiog girdžiu, kaip nuo prisiminimų lašiniai ant šonų auga. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Kad tai nei vienai neatsitiktų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 13, 06:43)
Labas rytas.
Kad tai nei vienai neatsitiktų. mirksiukas.gif

O tai kaip turėtų būti ? Pusryčiai spintelėje, kava šaldytuve ?
Kas per kvailystė valgyti lovoje. Prie stalo daug patogiau. O jeigu išliesi kavą - kam patalynę skalbti ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 13, 18:36)
O tai kaip turėtų būti ? Pusryčiai spintelėje, kava šaldytuve ?
Kas per kvailystė valgyti lovoje. Prie stalo daug patogiau. O jeigu išliesi kavą - kam patalynę skalbti ?

Kam skalbti ? Skalbiakei , negi žlugtą merksiu smile.gif Skalbiankė išskalbs, džiovyklė išdžiovins ... Ir aplamai nėr kol laistytis kava smile.gif Galima ramiai gert... tongue.gif
Pusryčių lovoj nesuptantu smile.gif O kavos gėrimą suprantu . Jei nėra skubių reikalų ...
Atsakyti
O tu ką ? Apie kiaulystės dėsnį negirdėjai ? Kava visada lovoje pasipila. tongue.gif
Man reikia pirma atsikelti , pabruzdėti, tada jau pusryčiai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 13, 19:21)
O tu ką ? Apie kiaulystės dėsnį negirdėjai ? Kava visada lovoje pasipila. tongue.gif
Man reikia pirma atsikelti , pabruzdėti, tada jau pusryčiai.

Laba, o tu kavą lovoje gerk, o ne su tuo kur atnešė ritinėkis. Tada neišsipils. Arba kol turėsit laiko atokiau lai padeda biggrin.gif
Bastėmės Anykščiuoe. Koks gražus ruduo wub.gif žonių tik kaip bažnyčioj per Velykas.
Atsakyti
Namie rudeniu gėriuosi. Net sustoju važiuodama, kad sugerčiau į save vaizdus. Šiandien auštant parsivežiau darbininkus, tai buvo fantastiškas rūkas. Toks pažeme. Medžiai įsibridę stovi rūke, o viršuje rytas aušta. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti