Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sekmadienis,pasilepinkime.
Aš tai iš e-sėklos siunčiuosi,tai kad pilna visur tų sėklų. mirksiukas.gif
Atsakyti
IngridaB, su gimtadieniu !!!
Sėkmės, sveikatos ir ukvatos !
Atsakyti
Su gimtadieniu, Ingrida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Mergaitės. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
IngridaB, su gimtadieniu !
birthday.gif

vartotojo įkelta nuotrauka :
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū mergikės. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Su praejusiu IngridaB.Pas mus sendien po laukus gandras zirgliojo blink.gif Nesuzeistas,nuskrido...pavelaves,ar protestuojantis pries skrydzius?Perziemos,jeigu uzsiliks?Dziovinu pomidorus,kai kurie neapetitnai atrode.
Atsakyti
Laba,
Ingrida nuosirdziausi sveikinimai praejusio tortadienio proga. Sveikatos ir neblestancios energijos. Beje labai grazus tavo naujas suo. O ilgapirscius padejo nuvaikyti?
O pas mus darbe pries kelias dienas dar balta gerve vaiksciojo, neisskrido.
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū Niurzgiuk.Su šunimi ir ilgapirščiai dingo.Dabar tik baisu,jei nutrūks gražuolis,vištoms bus amen.Kaip jam reikia jų,net tirpsta. mirksiukas.gif Gražiai bendrauja,kai dukra atveža ir palieka savo šunį,kaip motina,nulaižo,nuplauna. biggrin.gif
Jūms paroje užtenka valandų?Man trūkti pradėjo. ax.gif Susizgribau,kad dar tulpės nesodintos,o žemelė dar nesukasta.Vakar pradėjau kasti ir išsikėčiau,nuovargis eina sau. bigsmile.gif O planuose tiek dar visko išbandyti. ax.gif Vakar išbandžiau spalvotą smėliuką dvi vazas su sukulentais.Pamačiau dėžutę kaip gražiai padarytą su rojaus obuoliukais,mano obuoliukai dar šaldytuve, ax.gif Šaltalankiai suskinti laukia eilėje,putino uogos jau senokai suskintos irgi kada kada su medumi sutrinsi? ax.gif Vakar nors obuolių sūrį išsiviriau,o sakykite kas darė su cepelinmaišiu,nesigavo storokas sūris?Išdžius jis? mirksiukas.gif Dusia ačiū patiko cepelinmaišis.
Griekas tokiu oru namie sėdėti,maunu pelkėn,gal dar rasiu spanguolių? ax.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(IngridaB @ 2018 10 09, 06:58)
*Gražiai bendrauja,kai dukra atveža ir palieka savo šunį,kaip motina,nulaižo,nuplauna. biggrin.gif
**Jūms paroje užtenka valandų?Man trūkti pradėjo. ax.gif
***Susizgribau,kad dar tulpės nesodintos,o žemelė dar nesukasta.
****Vakar išbandžiau spalvotą smėliuką dvi vazas su sukulentais.
*mano obuoliukai dar šaldytuve, ax.gif
**Šaltalankiai suskinti laukia eilėje,putino uogos jau senokai suskintos irgi kada kada su medumi sutrinsi? ax.gif
***Vakar nors obuolių sūrį išsiviriau,

*O kokį šuniuką dukra turi?
** Dar ir laisvų lieka, vat ėdžiu ant sofos ir visai nieko neveikiu.
***Nesukastos žemės liko mažytis lopinėlis. N, bet ir daržukas mano juokingas, bet su nugara nesusitvarkau tai po lopinėlį, po gabaliuką baigiu įveikti.
****O nebandei darbo ieškoti floristikos kokiame skyriuje? Atrodo tau patinka ta veikla.
*Pabandžiau sirupe išvirti, subadžiau negailėdama, ale vistiek dalis jų išsileido, teko išmest tai gavosi nedidukas indukas. Mat kai atėjau jų skinti paaiškėjo, kad jų jau didžioji dalis supuvusi ant medžio.
**Šaltalankių dar neskyniau ir nežinau ar noriu. Putinus matyt paukščiau nulesė.
***O išverdi vieną sūrį, porą dienų palaikai maiše ir išimi, tada kitą verdi, ar pirkai ne vieną cepelinmaišį?
Atsakyti
Ingrida man puikiai išsiėmė iš surmaišio . Po kokiu 3-4 dienų ėmiau , kažkiek padžiovinau su juo .
Laiko ir man trūkumas, bet čia jau mano problema ... Kad neliūdėt vaikams išvažiavus į senatvę prisigalvojau visokių nesamonių smile.gif jei namo parsirandi 8 ar 9 kaip to laiko gali užtekti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 spalio 2018 - 21:32

Labas rytas.
Niurzgiuk,Raselo terjerą įsigijo dukra(geriau anūką padovanotų mirksiukas.gif )Mėnesio gale vėl išvažiuoja,nuvažiavo šunų viešbutį apžiūrėti,nenori mūsų apsunkinti,pakraupo.Šunys laikome voljere,kai mūsų kambarinis,parai-12 eurų ir maistas savas.Aplink šeimininkės palaidi kaukazo aviganiai palaidi laksto. blink.gif blink.gif Ką aš žinau kaina kaip žmogui lova kur nors.Atsikando,sakiau kad šuniui tik stresas bus. ax.gif
Aha patinka floristo darbas,vis kažkas naujo,tik geros vietos nėra. ax.gif O savo kurti?Atsipirks geriausiu atveju po 5 metų,kažkaip bijau berizikuoti. ax.gif
Mergikės jūs dirbate gi dar,aš nedirbu ir tai laiko mažai. mirksiukas.gif
Sultis išspaudžiau,pakaitinau ir į mažus indelius supyliau,putiną sublenderiavau ir su medumi.
Vakar dar kibirą spanguolių surinkau girioje. mirksiukas.gif O kaip gražu miške,o kvapas pušų. wub.gif wub.gif
Sūris džiūna,gavosi per visą cepelinmaišį,didelis. bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti