Laba diena, klausimas auginanciom dumplunes, kaip jus surenkat sunokusias, nes pas mane pribire tai renku nuo zemes, bet ne visos uogeles geltonos, ar jos stovint prinoksta, ar net nerinkti tokiu?
Išskink, tik nelukštenk. Tegul būna su kailinukais. Pamažu prinoks, galėsi žiemą valgyti. Jos laikosi geriau nei pomidorai. Ypač uoginės. Draugė žiemą jų pasiberia kaip siemkų ir televizorių žiūrėdama lukštena.
Labas rytas.
Aš kasdien per uogines pereinu,aprenku ir kritusias ir nuo stiebo. Nu kaip man jos skanu,gaila,kad vasara per trumpa joms darže.
Labas rytas.
Labas rytas.
Ingrida ruošia pusryčius, o valgytojos dingę .
Man dumplainiai nelabai patinka, na 3-4 uoginius galiu suvalgyti ne daugiau ...Užaugo darže kaip medžiai vasara dėkinga.
Man dumplainiai nelabai patinka, na 3-4 uoginius galiu suvalgyti ne daugiau ...Užaugo darže kaip medžiai vasara dėkinga.
Laba,
aš dažniausiai vakarienės ateinu, ryte nėr kada.
Dumplūnėms pas mane kažkas nepatinka, pernai nesudygo net iš dviejų kartų, šiemet sudygo, prigijo ir užstrigo ant vietos, kaip baigėsi karščiai augt pradėjo ir prieš savaitę pražydo, tai išroviau ir išmečiau.
aš dažniausiai vakarienės ateinu, ryte nėr kada.
Dumplūnėms pas mane kažkas nepatinka, pernai nesudygo net iš dviejų kartų, šiemet sudygo, prigijo ir užstrigo ant vietos, kaip baigėsi karščiai augt pradėjo ir prieš savaitę pražydo, tai išroviau ir išmečiau.
Pernai pirkau Lenkijoj dumpluniu daigu , tai ne kazkas ju uzderejo, tikriausiai dar ir palikau, o siemet kad pridygo visas miskas dali isravejau o kiti kad uzderejo tris ragazes parsiveziau ir dar ne viska nurinkau. Dar ir nauju sidinau tai tie dvigubai aukstesni ir uogos didesnes, bet kazkokie velyvi nes dar ne daug uzderejo ir zydi daug.
Tai kad jų auginimas kaip pomidorų. Pas mane vėl išnyko, reikės sėklų parsisiųsti.
Labas rytas.
Dekui uz pusrycius Ingrida. Imiu kavos. IK iš kur siuntiesi dumplainiu seklas? Auginti man reiktų 2 ar 3 krumus. Užtektų.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 06, 08:23)
<p>Dekui uz pusrycius Ingrida. Imiu kavos. IK iš kur siuntiesi dumplainiu seklas? Auginti man reiktų 2 ar 3 krumus. Užtektų. </p>
Iš čia
https://www.mydobro.com/маk...ис/