Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 27, 23:15)
Bandyk tokį :
Roundap 4-6 l/ha
Banvel 0,8 l/ha
MCPA 1 l/ha
Vietoje Banvelo galima pabandyti 5-10 k/ha amonio salietros.
Bet salietra gal labiau pavasarį, kad paskatintų augimą. Roundapą tik augantis augalas pasisavina. Dabar lyg ir vėlokai jau purškimams, bet gal dar šilumėlės bus. Reikia, kad dieną bent 15 laipsnių būtų , geriau veikia.
Jeigu susiruošei purkšti, reikia asiūklius pamindyti arba kokia lopeta paploti. Žodžiu, sužeisti.
Roundap 4-6 l/ha
Banvel 0,8 l/ha
MCPA 1 l/ha
Bet salietra gal labiau pavasarį, kad paskatintų augimą. Roundapą tik augantis augalas pasisavina. Dabar lyg ir vėlokai jau purškimams, bet gal dar šilumėlės bus. Reikia, kad dieną bent 15 laipsnių būtų , geriau veikia.
Jeigu susiruošei purkšti, reikia asiūklius pamindyti arba kokia lopeta paploti. Žodžiu, sužeisti.
Labas rytas, o kaip velniomedį išnaikinti? Galvoju, jei pagręšiu į šaknis ir ten roundapo privaryčiau? Nenudustų, bjaurybė, per žiemą? Ir kokiu santykiu reikia varyti to roundapo? Ir kokiu aparatu? Švirkštu?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 27, 22:15)
Bandyk tokį :
Roundap 4-6 l/ha
Banvel 0,8 l/ha
MCPA 1 l/ha
Roundap 4-6 l/ha
Banvel 0,8 l/ha
MCPA 1 l/ha
Aciu.
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 09 28, 06:52)
Labas rytas, o kaip velniomedį išnaikinti? Galvoju, jei pagręšiu į šaknis ir ten roundapo privaryčiau? Nenudustų, bjaurybė, per žiemą? Ir kokiu santykiu reikia varyti to roundapo? Ir kokiu aparatu? Švirkštu?
A co to jest ?
Jeigu tas dygliuotas - tai gali būti aralija arba koloponaksas. Jeigu tai rūgštusis žagrenis ? O gal kažkas iš tų nuolat atželiančių "bambukų" - reinutrės? Jeigu tai krūmas - tik sužaliavusį purkši roundapu arba puskibirį druskos ant šaknų. Tik toje sūrioje vietoje ilgai niekas neaugs. Galima su švirkštu po žieve roundapą leisti, bet tai pavasarį, kai pradeda medžio syvai aukštyn tekėti. Tada prapjauni ties šaknies kakleliu, lengvai galima suleisti, nes brazdas būna atšokęs. Aplink apeini ir gatava.Atžalas naikinti purškiant roundapu. Reinutrės - tik purškimu arba dengti plotą juodą plėvele per vasarą. Kaip ir Sosnovskio barštį.
Laba,
Taigi, kad nepabėgs, bet gi viena studentė, kita dvyliktokė, gal ir kitąmet bus studentė, tai be darbo ar su minimalia alga ne kažką būtu.
Mano mieste spėju sveiko stuburo mokyklos nėra, reiks pasidomėt. O be to iš karto po traumos jau turėjau daug visko išmokt, pradedant tuo kaip iš lovos išlipt... Tik dabar kažko paūmėjo, gal išsilaižysiu ir viskas bus gerai.
Jei kelio sąnario operacijų nebijau tai prie stuburo su skalpeliu prisileisiu tik tada kai jau kojos tirps ir nebus jokių alternatyvių variantų.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 27, 10:15)
Darbas ne vilkas , į mišką nepabėgs Jei ir atleis - kitur laukia geresnis darbas, tik nežinai 4u:
Kai turėjau bėdų su nugara, padėdavo MANUALINĖS terapijos masažistas. Žinoma privačiai , žinoma už pinigus . O kai skausmas nurimsta, galėdavau jau pati dirbti ... Nes operacijų bijau. Šiai dienai gyvenu be skausmo . Bet turėjau išmokti , kaip iš lovos išlipti , kaip kibirą vandens nešti ir tt. Lankiau visokio ale sveiko sporto : sveiko stuburo mokyklą ir tt. Nes
Kai turėjau bėdų su nugara, padėdavo MANUALINĖS terapijos masažistas. Žinoma privačiai , žinoma už pinigus . O kai skausmas nurimsta, galėdavau jau pati dirbti ... Nes operacijų bijau. Šiai dienai gyvenu be skausmo . Bet turėjau išmokti , kaip iš lovos išlipti , kaip kibirą vandens nešti ir tt. Lankiau visokio ale sveiko sporto : sveiko stuburo mokyklą ir tt. Nes
Taigi, kad nepabėgs, bet gi viena studentė, kita dvyliktokė, gal ir kitąmet bus studentė, tai be darbo ar su minimalia alga ne kažką būtu.
Mano mieste spėju sveiko stuburo mokyklos nėra, reiks pasidomėt. O be to iš karto po traumos jau turėjau daug visko išmokt, pradedant tuo kaip iš lovos išlipt... Tik dabar kažko paūmėjo, gal išsilaižysiu ir viskas bus gerai.
Jei kelio sąnario operacijų nebijau tai prie stuburo su skalpeliu prisileisiu tik tada kai jau kojos tirps ir nebus jokių alternatyvių variantų.
Laba, Taigi, kad nepabėgs, bet gi viena studentė, kita dvyliktokė, gal ir kitąmet bus studentė, tai be darbo ar su minimalia alga ne kažką būtu. Mano mieste spėju sveiko stuburo mokyklos nėra, reiks pasidomėt. O be to iš karto po traumos jau turėjau daug visko išmokt, pradedant tuo kaip iš lovos išlipt... Tik dabar kažko paūmėjo, gal išsilaižysiu ir viskas bus gerai. Jei kelio sąnario operacijų nebijau tai prie stuburo su skalpeliu prisileisiu tik tada kai jau kojos tirps ir nebus jokių alternatyvių variantų.Labai teisingai mąstai Tau tinka joga, pilatesas - tai kas įjungia vidinius raumenis. Man tai padeda. Brangu, laiko nelieka.. Bet pigiau negu sirgt.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 28, 17:10)
Japoninis pelėvirkštis arba reinutrė Zaraza, purškimo visai nebijop. Nupurškiu, pagelsta, susiraito, po mėnesio devyniom naujom atžalom atželia Pavargau kovoti... Nors imk-ir ugnimi, ku kiaulę svilina, prasieik...
lankiau dvi žiemas pilatesą. Nežinau, ar pasiryšiu šiemet. Man labai pradeda sprandą skaudėti nuo to galvos sukiojimo.
Reikės rytoj baigti skinti obuolius. O tai baigia vėjas nupurtyti.
Papildyta:
O kas žadėjo, kad nuo vieno purškimo nusigaluos? Atželia iš šakniastiebių atsarginių pumpurų, todėl naikinti reikia per kelis kartus, kol išseks pumpurų atsargos. Kažkada prie mano daugiabučio kur gyvenau, jau buvo nemažas plotas. Laimei priaugo name bernų ir jie įsirengė krepšinio aikštelę pačiame viduryje. Gal dvi vasaros intensyvaus trypimo ir dingo be pėdsakų.
Reikės rytoj baigti skinti obuolius. O tai baigia vėjas nupurtyti.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 09 28, 19:55)
Japoninis pelėvirkštis arba reinutrė Zaraza, purškimo visai nebijop. Nupurškiu, pagelsta, susiraito, po mėnesio devyniom naujom atžalom atželia Pavargau kovoti... Nors imk-ir ugnimi, ku kiaulę svilina, prasieik...
O kas žadėjo, kad nuo vieno purškimo nusigaluos? Atželia iš šakniastiebių atsarginių pumpurų, todėl naikinti reikia per kelis kartus, kol išseks pumpurų atsargos. Kažkada prie mano daugiabučio kur gyvenau, jau buvo nemažas plotas. Laimei priaugo name bernų ir jie įsirengė krepšinio aikštelę pačiame viduryje. Gal dvi vasaros intensyvaus trypimo ir dingo be pėdsakų.
Pilatese buvau du kartus, pirmą kartą vos ištvėriau nepabėgusi treniruotės viduryje, išbuvau tik iš pagarbos trenerei Po daug metų pertraukos, šį pavasarį buvo antras bandymas, sakau gl pirmą kartą trenerė negera buvo, ale ne, vėl kent4jau visą treniruotę. NUOBODU!!! Ne man. Jogoj nesu buvusi, tik su kompiuterio pagalba bandžiau. Na šiek tiek geriau nei pilatesas. Pasyvios treniruotės mane žudo.
Kojoms stiprinti sustatyta programa treniruoklių salėjė, dirbu sąžiningai (su retom pertraukom), jau trys metai - prie treniruoklių nepripratau, einu, dirbu, bet jooookio malonumo iš tokio sporto nejaučiu. O dabar dar darau ir nuobodžius pratimus nugarai. Nykuma. Nu bet gi ne vaikų darželis, vis geriau nei skalpelis.
Šiandien darbe aplinką tvarkėm ir radau...geltoną rojaus obelaitę , o obuoliukų grožis, o skonis, kažkas nerealaus Nusiskyniau, sakau sėsiu iš sėklyčiu, bet grįžusi internete paieškojau, pasirodo joks ne deficitas tokią obelaitę gaut, o aš net nežinojau apie jų egzistavimą Man atradimas
Kojoms stiprinti sustatyta programa treniruoklių salėjė, dirbu sąžiningai (su retom pertraukom), jau trys metai - prie treniruoklių nepripratau, einu, dirbu, bet jooookio malonumo iš tokio sporto nejaučiu. O dabar dar darau ir nuobodžius pratimus nugarai. Nykuma. Nu bet gi ne vaikų darželis, vis geriau nei skalpelis.
Šiandien darbe aplinką tvarkėm ir radau...geltoną rojaus obelaitę , o obuoliukų grožis, o skonis, kažkas nerealaus Nusiskyniau, sakau sėsiu iš sėklyčiu, bet grįžusi internete paieškojau, pasirodo joks ne deficitas tokią obelaitę gaut, o aš net nežinojau apie jų egzistavimą Man atradimas
Labas rytas.
Labas rytas,
tai ką buvusioji imam po bandelę?
tai ką buvusioji imam po bandelę?
Kava man. Negaliu be jos gyventi. Kodel aitrus paskutiniai baklazanai? Visą vasarą buvo puikus, dar jau ne kažką Ir su druska laikau, ir nuplaunu, bet aitrumas nedingsta.