Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(bangelee @ 2018 09 19, 21:52)
O aš nežinau kas yra lepeška blush2.gif O raudonikiai, voveruškos? negi nevalgomi pas jus.Mano sesė žemaitė, bet Dzūkijoje gyvena, tai kažkokius vokietukus renka.Mūsų kraštuose tokie turbūt neauga g.gif

Vokietukai Žemaitijoje žinomi. Juos reikia nuvirti per tris vandenis. Seniau tėvai labai rinkdavo vokietukus, kol sykį tėvas neapsinuodijo jais, vos išsikepurnėjo unsure.gif Nuo tada renka tik porėtus grybus, vengia net ūmėdžių.
Atsakyti
O aš ( mes ) niekada nerenkam ūmėdžių .
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Na ką aš galiu pasakyt... Ruduokės žaliuokės, vokietukai, gudukai, guotės - man skamba kaip šungrybiai ax.gif Guotės gal ir gražiau skamba, bet nepažįstu smile.gif. Aš tokius visokius išspardau miške, jei pasimaišo biggrin.gif Bijau nežinomų grybų, kelmukai, vokietukai ir šungrybukai man labai panašūs viens į kitą. Raudonikiai, kad ir pajuoduoja, labai skanūs.
Mokslo metai tik prasidėjo, o mergina jau ekskursijon varo į Latviją su klase bigsmile.gif Gal ir gerai, susipažins labiau su klasiokais.
Atsakyti
Ingrida, nesivalkiok po miškus. Dar išprievartaus koks briedis - sekso maniakas. biggrin.gif
Vakar važiuoju iš lauko, šalia rapsų laukas. Nu kad vaikosi trys stirnos. Visai šalia, viduryje baltos dienos, nebijojimas mašinos... Va, ką reiškia testosterono perteklius po ragais. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,bet briedis baubė visai šalia tavo namų,žiūrėk,kad kiemą neužklystų. bigsmile.gif bigsmile.gif Nėra dienos,kad ko nesutikčiau miške.Na vakar girioje spanguoliaujant ramu buvo.Už tai briedmusės lindo kur įmanoma. ax.gif
Atsakyti
Na va , pasirodo , visokios atrakcijos šalia namų miške vyksta. O aš per darbus nieko negirdžiu. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Gal kas bandėte konservuoti cielas paprikytes ? Kad paskui įdarymams tiktų ? Turiu tokių pomidoro dydžio. Galima būtų iškart įdaryti kokia mėsa ir užšaldyti. Tik kad jų daugokai.
Bandyčiau išmėsinėjus gražiai į stiklainį sudėlioti. Tik nenoriu, kad būtų rūgščios. Kuo užpilti ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 22, 11:19)
Gal kas bandėte konservuoti cielas paprikytes ? Kad paskui įdarymams tiktų ? Turiu tokių pomidoro dydžio. Galima būtų iškart įdaryti kokia mėsa ir užšaldyti. Tik kad jų daugokai.
Bandyčiau išmėsinėjus gražiai į stiklainį sudėlioti. Tik nenoriu, kad būtų rūgščios. Kuo užpilti ?

Daryk marinatą su mažai rūgštelės. Kaip grybams.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labukas 4u.gif Jau kaip reze lietus su ledukais blink.gif Savo kvietkelius sutempiau po stogu,dar taip graziai zydi.Pradejau vargus pas gydytojus unsure.gif Skydliauke issitirt,kompiuterine daryt,vaje vaje...Lapukus pardundejus tik issipurciau,kad tik nieko nepamirst.Pomidoru dar pilnas siltnamis,sunoks?Pasigirsiu,uzsimane vyras tuju ,sia sav atves 50vnt.Pats ir duobes paruose,gerai ,kad lyja,nereiks vandens nesiot biggrin.gif
Atsakyti