Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Širdis vakar atsigavo kibirą tokių gražuolių baravykų radome vakare netikėtai ir kibirą kelmučių.Kelmutes džiovinu. ax.gif
Atsakyti
Fui, kelmutės man katės myžaliuku smirda. Ne grybas, o šungrybis.
Atsakyti

Labas rytas.
IK,o tu pamėgink džiovinti kelmutes,visai nieko.Aš irgi pasiduodu madai,visi renka,liaupsina ir aš....... ax.gif Ruduokės dygsta,bet ir kirmyja labai.
Atsakyti
O aš nepažįstu , nežinau ir net valgius nesu kelmučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 18, 16:59)
O aš nepažįstu , nežinau ir net valgius nesu kelmučių smile.gif

Aš irgi bijau jų rinkti, nes yra ir šungrybiai, panašūs į kelmučius, kad paskui nereiktų kojų užversti unsure.gif
Atsakyti
MB cikrinis dzūkas, tai jo pripažįstami 4 grybai : baravykas, ruduokė, žaliuokė ir lepeška. Visi kiti klasifikuojami kaip šungrybiai. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kol daėjo,kas per lepeška. mirksiukas.gif
Atsakyti
labs ryts.Kaimietuke labau teisi.Mes,dzukai tik tiek grybu pazystam biggrin.gif Kitus,apeinam ratu rolleyes.gif
Atsakyti
O aš nežinau kas yra lepeška blush2.gif O raudonikiai, voveruškos? negi nevalgomi pas jus.Mano sesė žemaitė, bet Dzūkijoje gyvena, tai kažkokius vokietukus renka.Mūsų kraštuose tokie turbūt neauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2018 09 19, 20:52)
O aš nežinau kas yra lepeška blush2.gif O raudonikiai, voveruškos? negi nevalgomi pas jus.Mano sesė žemaitė, bet Dzūkijoje gyvena, tai kažkokius vokietukus renka.Mūsų kraštuose tokie turbūt neauga g.gif

Lepeška - voveruška .
Atsakyti
Raudonikiai - ne grybai. Išvirti juoduoja. O lepšiai - tikri lepšiai. biggrin.gif
Man asmeniškai vokietukai skanūs. Jau kad auga - tai vietoje kibiras. Gal Žemaitijoje ir būtų, tik tai labai sausų miškų , pamiškių grybas.
Man skaniausi - ruduokės. Dar labai patinka guotės, kur agurkais kvepia. Va dabar turėtų dygti. Tik šiemet vargu ar bus. Va, kažkodėl baltikais vadinamos.

http://www.grybai.ne...nrudis_baltikas

O čia vokietukai arba gudukai.

http://www.grybai.ne...letasis_gudukas
Atsakyti
Labas rytas.
Gudukų dygimas jau praėjo,nebent antras bus.Guotes vos kelias radau po lietaus,na nieko po savaitgalio gal miškai atsigaus,jei nebus per šalta jau. bigsmile.gif
Vakar miške buvau,dieve kaip staugė briedis šalia ir traškėjo medžiai.Širdis kulnuose buvo.O reikia nueiti pažiūrėti šalia baravykų,kur sekmadien 13 radome ant vietos. blink.gif blink.gif Tikrai nejauku buvo ir baravykų nebuvo,o baimės pilnos kelnės. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 20 rugsėjo 2018 - 06:00