Nu kada pas mus kiek nors palis???????
Labas rytas.
Na gavome šiek tiek grybų,smulkaus lietaus. Vakar irgi sušalau jau,sulijo irgi šiek tiek iš karto pasijautė.
Ar jau rauti morkas ? Kažkodėl užfiksavus , kad rugsėjo 15 ta diena . Apie
Raminkis su tuo morkų rovimu. Daržovėms : kai baigiasi vegetacija. O jinai baigiasi, kai praeina menkutės šalnos. Arba oro T vidutinė paros nukrenta žemiau 6-8. O kitą savaitę vėl žada karščius. Suvys tavo morkos. Burokėlius tai prieš šalnas reikėtų nuimti.
Reikės rytoj arbūzus nusirinkti ir namo susivežti. O tai jau vėsu, nebeauga.
Reikės rytoj arbūzus nusirinkti ir namo susivežti. O tai jau vėsu, nebeauga.
Labas rytas.
O dieve pas mus tik plius 5.1.
Oho, kiek rubuilių arbūzų
Lauke dar agurkų radau Buvau palikusi neišrovusi nudžiūvusiais lapais, tai nustebino. Skūra jau kaip reikiant stora, bet vis dar savi
O aš jau ir morkas ir burokėlius nuroviau. Visad raunu, kai pradeda gelst apatiniai lapai, iki šalnų. Šiandien FB kažkurioj grupėj foto buvo - tikrų tikriausia šalna
Lauke dar agurkų radau Buvau palikusi neišrovusi nudžiūvusiais lapais, tai nustebino. Skūra jau kaip reikiant stora, bet vis dar savi
O aš jau ir morkas ir burokėlius nuroviau. Visad raunu, kai pradeda gelst apatiniai lapai, iki šalnų. Šiandien FB kažkurioj grupėj foto buvo - tikrų tikriausia šalna
Labas rytas.
Šalnos nebuvo. Tik kad nešilta.
Labas rytas.
Labas rytas. Nakti palijo, o dabar labai saltas vėjas nors sauleta .. Brrr. Vakar buvom grybauti dzukijoj. Bele kiek silbaravykiu. Teko krepsa is skaros daryt, vos atitempem iki masinos. Turiu koki 15,litru nuvirtu grybu. Kaip sukisiu saldiklin ..