Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ko tokios neplepios? Va, ir SP dairosi.
Vakar melionus paverčiau džemu. Tik man tas jų kvapas toks sintetinis, tai įpyliau truputį brendžio.
Atsakyti
Kaune buvo lietaus bele kiek iš antradienio į trečiadienį naktį , su šviesos efektais . Kaip kaime nežinau , nuvažiuosiu pamatysiu .
O aš vis dar "kankinu" pomidorus , paprikas, čilius ...
Atsakyti
Dusia, tavo tos gardžiosios įdarytos paprikytės. Kodėl jos pas mane didesnės? blink.gif Ar kai marinuoji, susitraukia ? Dabar kai pasižiūriu, kol ant krūmo, tai įdarui visa slyva tilptų. Ar čia per riebiai auginau ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas vėlyvas :)

IngridaB kaip visada sočiais pusryčiais lepina :) O dar skaniau suskaičiau jūsų kalbas apie arbūzus ir obuolių sūrį, ir IK televizinį pasakojimą apie melionus - tikrai net per ekraną kvepėjo. IK, o ar morkomis šiemet bagota? labai norėč porą maišiukų nusipirkt, obuolių sultis spausim, reikėtų paskanint... Ar turi? O ką dar dedat prie obuolių sultis spaudžiant?

Atsakyti
Laba,

ditaiene man labai pasiteisino truputukas aviečių į obuolių sultis, dėjau juokingą kiekį, nu gal litriuką ant viso maišo, bet ir kvapą ir net spalvą davė. Daug kas deda apelsinų irgi nedaug - 3 kokius.
Atsakyti
QUOTE(ditaiene @ 2018 09 08, 09:16)
<p>Labas rytas vėlyvas smile.gif
</p><p>IngridaB kaip visada sočiais pusryčiais lepina smile.gif O dar skaniau suskaičiau jūsų kalbas apie arbūzus ir obuolių sūrį, ir IK televizinį pasakojimą apie melionus - tikrai net per ekraną kvepėjo. IK, o ar morkomis šiemet bagota? labai norėč porą maišiukų nusipirkt, obuolių sultis spausim, reikėtų paskanint... Ar turi? O ką dar dedat prie obuolių sultis spaudžiant?
</p>

Dabar nerekomenduočiau morkų dėti į sultis. Labai sausa, morkos karstelėjusios. O ir išrauti vargas. Laukiu, kol nors kiek atlytų.
Man pasiteisino į obuolių sultis maždaug vienas dešimtadalis ar dar mažiau moliūgų. Dar skanu vynuogių dėti. Labai liuks prie antaninių dėti kriaušių. Keli apelsinai su visa žieve irgi gerai.
Atsakyti
Šiemet vežiaus aviečių prie obuolių, prieš porą metų moliūgų. Ragaujant skonis jaučiasi ir spalva kitokia.
Atsakyti
Moliūgai-jėga į sultis.Man labai gaivos priduoda sultyse.Dar Ditaiene ,manau turi vaisiai,sultys Panevėžyje fb drauguose.Pas berniuką būna pigiau apelsinai,pernai visą maišą sudėjau su obuoliais,visa spaudykla užkvipo. wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

atėjau pusryčių.

Ditaiene va koks pasirinkimas. Dar aronijų galima dėti.
Atsakyti

Laba, mielosios, ačiū už tokius greitus ir naudingus atsakymus :yahoo:

Jau dabar išsispausim pačias skaniausias sultis!!! Parašysiu, kaip gavosi. Einam dar pašvęst miesto gimtadienio  :mirksiukas: 

Atsakyti