Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 12, 15:52)
nu jo biggrin.gif, o vilnonės neverdat?

Iš avikailio, ar kaip ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 12, 14:09)
Tai , kas lieka išvirus cepelinus, gal irgi galima traktuoti kaip šilkinę košę? biggrin.gif

Paskutiniu metu jos nebevalgau, bet anksčiau labai mėgau, dar bulvinių kukuliukų pridėdavom iš likusios tešlos. Tai vienintelė sriuba kurią valgau su pienu.

Mes paskutiniu metu irgi nemažai patiekalų su bulvėm, iš bulvių...valgom.
Atsakyti

nu jo biggrin.gif, o vilnonės neverdat?

:D  :D 

Šiandien valgiau cepelinus pas anytą bigsmile.gifMatyt, visus "pramušė" ant bulvinių patiekalų. biggrin.gif

Aha, mes dvi dienas valgem zemaitiskus su vištų kepenėlių įdaru...

..Bet kosiu tai mes jokiu nevalgom..Na kartais aš su vyresneliu kai tasai neina į darželį pasidarom pusryčiams manų košę..Vyras košių nepripažįsta, o kai ir as nemegeja tai taip ir neegzistuoja jos mums..Va kai ateis kosyciu laikas mažajai tai jau bus terliones :D bet velgi as sūnui darzovytes ir pan duodavau, o ne kruopų košes...

Atsakyti
Ačiū už sveikinimus.
Pagaliau baigėme rūkyti lašinius ir dešras. Baigėme ir sėją. Dabar lauksime pavasario smile.gif
Atsakyti
Užsiėmusi, o nebandei kuskuso košės? Gal ir vaikui patiktų?
Man ji skaniausia su trupinėliu sviesto. Galima ir kokių šaldytų uogų ar uogienės užsivarvinti.

Gladijau, ką ant sniego sėji? O gal su Gladijiene gimtadienį švęsdami padauginote? biggrin.gif

Ir man taip norisi sėjos. Bet save vis už skvernų pagaunu, kad be vasario pabaigos ni ni. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
UŽSIĖMUSI,TAI GAL TREČIO STEBUKLO MES IRGI SULAUKSIME KARTU SU TAVIMI? 4u.gif
Atsakyti
Laba,

merginos ir Gladijau, reikia patarimo kas esate susidūrę su draudimo bendrovėmis, gal galite įvardinti patikimas, nepatikimas... Noriu pakeisti savo draudimo bendrovę, bet norėtųsi patikimos, kad esant reikalui nelikt be nieko ar nesibylinėt pusmetį.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 02 13, 11:33)
Laba,

merginos ir Gladijau, reikia patarimo kas esate susidūrę su draudimo bendrovėmis, gal galite įvardinti patikimas, nepatikimas... Noriu pakeisti savo draudimo bendrovę, bet norėtųsi patikimos, kad esant reikalui nelikt be nieko ar nesibylinėt pusmetį.

Aš turiu draudimo brokerę, kuri paskambina, kai draudimas baigiasi , parenka protingai draudimo bendrovę.
Darbe dirbam su Gjensidige, bėdų neturėjom .
PS sodybą draudžia tik Lietuvos draudimas ... Kitų kainos kosminės arba neapsiima.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 02 13, 11:33)
Laba,

Nežinau, kiek esu susidūrusi su draudimo įmonėmis, visos man jos nepatikimos blush2.gif Visos suokia į akis, žada kompensavimą, bet kai įvyksta bėda, prasideda išsisukinėjimas. Visada draudžiausi(sodybą) Lietuvos draudime. Na man pati rimčiausia, patikimiausia atrodė. Pernai sodyboje stiklo dūžis buvo(vėtra prasiėjo), kreipiausi į draudimą, spėkit, kaip jie "sutiko" apmokėti nuostolius? Teisingai, niekaip. Tiek rado milijoną pasiteisinimų ir "atmazkių", kad vos nekalta pasijutau, jog kreipiausi. Supykau, nuvažiaom į firmą, padarė tą stiklo paketą už 50 eurų, ir pamiršau.
Už tai jie nepamiršo! bigsmile.gif Kai atėjo laikas pratęsti sutartį, vėl liežuvį pagalando ir kad ėmė suokti, o ar jūs patenkinti mūsų paslaugomis, o ar matote, kaip mes jus pigiai apdraudžiame, jūs mūsų ilgametis klientas, mes jums nuolaidą padarysim... Tfu. Pasakiau viską, ką galvoju ir perėjau į kitą firmą. cool.gif Kaimynystėj per tą pačią vėtrą stogą nunešė irgi buvo apsidraudęs, bet nežinau, kokioj firmoj, nesidomėjau. Žinau, tik kad per teismus jis bylinėjasi, niekaip nenori jam už tą stogą sumokėti, vis prisigalvoja, kad ne draudiminis įvykis būtų, kad patys kalti, jog stogą dėjo patentininkai, o ne firmos su įrodymais, jog tikrai stogas buvo, o gal to stogo niekada ir nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 13, 11:01)
Nežinau, kiek esu susidūrusi su draudimo įmonėmis, visos man jos nepatikimos blush2.gif  Visos suokia į akis, žada kompensavimą, bet kai įvyksta bėda, prasideda išsisukinėjimas. Visada draudžiausi(sodybą) Lietuvos draudime. Na man pati rimčiausia, patikimiausia atrodė. Pernai sodyboje stiklo dūžis buvo(vėtra prasiėjo), kreipiausi į draudimą, spėkit, kaip jie "sutiko" apmokėti nuostolius? Teisingai, niekaip. Tiek rado milijoną pasiteisinimų ir "atmazkių", kad vos nekalta pasijutau, jog kreipiausi. Supykau, nuvažiaom į firmą, padarė tą stiklo paketą už 50 eurų, ir pamiršau.
Už tai jie nepamiršo! bigsmile.gif Kai atėjo laikas pratęsti sutartį, vėl liežuvį pagalando ir kad ėmė suokti, o ar jūs patenkinti mūsų paslaugomis, o ar matote, kaip mes jus pigiai apdraudžiame, jūs mūsų ilgametis klientas, mes jums nuolaidą padarysim... Tfu. Pasakiau viską, ką galvoju ir perėjau į kitą firmą. cool.gif Kaimynystėj per tą pačią vėtrą stogą nunešė irgi buvo apsidraudęs, bet nežinau, kokioj firmoj, nesidomėjau. Žinau, tik kad per teismus jis bylinėjasi, niekaip nenori jam už tą stogą sumokėti, vis prisigalvoja, kad ne draudiminis įvykis būtų, kad patys kalti, jog stogą dėjo patentininkai, o ne firmos su įrodymais, jog tikrai stogas buvo, o gal to stogo niekada ir nebuvo bigsmile.gif

Draudžiamės Ergo. Senas namas, matėt, stogo konstrukcijos apipuvę. Po vėtros radom nukritusią supuvusią vėjalentę. MB dar kažką nulupo priedo. Paskambinau, atvažiavo, įvertino, dar pasiderėjom. Reziume 200 pinigų kišenėj. MB tą pačią lentą prisikalė ir psio, vistiek stogą juk keičiam. Jokių nemokėsim ar panašiai. smile.gif
Atsakyti
Ačiū.
SP pas mane draudimo polise tai frančizė įrašyta, tai nieko negaučiau už stiklą ar kitą smulkesnį nuostolį.
Automobilis tai Lietuvos draudime apdraustas, tai seniau turėjom įvykį, jokių nesusipratimų nebuvo, protingai paskaičiavo, greit pinigėlius pervedė.
Mano sodybą Swedbankas apdraudė, kitos bendrovės arba nesutiko arba daug užsiprašė. Draudiminių įvykių nebuvo tai kol kas liksiu swedbanke.
O dabar galvos skausmas gyvybės draudimas. Labai jau daug nori. Bet domina ir kiti draudimai, nes pas mane taip jau negudriai išėjo, kad visi draudimai baigiasi vasario-kovo mėnesiais.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 02 13, 13:38)
Ačiū.
SP pas mane draudimo polise tai frančizė įrašyta, tai nieko negaučiau už stiklą ar kitą smulkesnį nuostolį.
Automobilis tai Lietuvos draudime apdraustas, tai seniau turėjom įvykį, jokių nesusipratimų nebuvo, protingai paskaičiavo, greit pinigėlius pervedė.
Mano sodybą Swedbankas apdraudė, kitos bendrovės arba nesutiko arba daug užsiprašė. Draudiminių įvykių nebuvo tai kol kas liksiu swedbanke.
O dabar galvos skausmas gyvybės draudimas. Labai jau daug nori. Bet domina ir kiti draudimai, nes pas mane taip jau negudriai išėjo, kad visi draudimai baigiasi vasario-kovo mėnesiais.

Niurzga , dėl gyvybės draudimo - aš prasitęsčiau ten kur buvo apdrausta, nes naujos sutarties sudarymas kainuoja. Aš save ir vaikus apdraudus SEB.
Polisą pasidėliojus taip , kad mano mirties atvėju nėra didelė suma, pasidėliojau sumas protingiau , kad man susirgus ( kritinės ligos ir tt) , susižeidus būtų geresnės išmokos . O jei manęs nebus teguls sukasi patys smile.gif
MB buvo skilęs petyje kauliukas - gavo išmoka 500 LT . Nes ne lūžis .
Atsakyti