QUOTE(Niurzga @ 2017 02 13, 11:33)
Laba,
merginos ir Gladijau, reikia patarimo kas esate susidūrę su draudimo bendrovėmis, gal galite įvardinti patikimas, nepatikimas... Noriu pakeisti savo draudimo bendrovę, bet norėtųsi patikimos, kad esant reikalui nelikt be nieko ar nesibylinėt pusmetį.
Nežinau, kiek esu susidūrusi su draudimo įmonėmis, visos man jos nepatikimos
Visos suokia į akis, žada kompensavimą, bet kai įvyksta bėda, prasideda išsisukinėjimas. Visada draudžiausi(sodybą) Lietuvos draudime. Na man pati rimčiausia, patikimiausia atrodė. Pernai sodyboje stiklo dūžis buvo(vėtra prasiėjo), kreipiausi į draudimą, spėkit, kaip jie "sutiko" apmokėti nuostolius? Teisingai, niekaip. Tiek rado milijoną pasiteisinimų ir "atmazkių", kad vos nekalta pasijutau, jog kreipiausi. Supykau, nuvažiaom į firmą, padarė tą stiklo paketą už 50 eurų, ir pamiršau.
Už tai jie nepamiršo!
Kai atėjo laikas pratęsti sutartį, vėl liežuvį pagalando ir kad ėmė suokti, o ar jūs patenkinti mūsų paslaugomis, o ar matote, kaip mes jus pigiai apdraudžiame, jūs mūsų ilgametis klientas, mes jums nuolaidą padarysim... Tfu. Pasakiau viską, ką galvoju ir perėjau į kitą firmą.
Kaimynystėj per tą pačią vėtrą stogą nunešė irgi buvo apsidraudęs, bet nežinau, kokioj firmoj, nesidomėjau. Žinau, tik kad per teismus jis bylinėjasi, niekaip nenori jam už tą stogą sumokėti, vis prisigalvoja, kad ne draudiminis įvykis būtų, kad patys kalti, jog stogą dėjo patentininkai, o ne firmos su įrodymais, jog tikrai stogas buvo, o gal to stogo niekada ir nebuvo