Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Lyžuka, su gimtadieniu. Laimės, meilės , svajonių išsipildymo ...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lyžuka, ir čia tave su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip čia rytoj atsikelti, kad į save paveizėti ? Kažką nerišliai pripliurpiau, gėda bus klausytis.
Arbūzais jau apsiėdėme. Vis tik geriausi Zloto Volicy.
Šiemet pasakiškos vynuogės, lauke auga Reliance ir Arkadija. O jau kekių didumas, uogų saldumas. wub.gif

Kriaušės Paten jau byra. Jos turėtų būti skinamos spalio mėn. blink.gif

Pomidorų nė nebežinau į katrą pusę bedalinti.

Rugsėjo pirmosios laukiu atsipūtusi. Bernas eis į gimnaziją. Ai, tegul pats ir rūpinasi savo reikalais. Aš jį mokau verslo reikalų. Atrodo, gana imlus. Ir jau pats gali žmones kai kuriais agronominiais klausimais pakonsultuoti. O jeigu lietuvių rašinį parašys prastai arba nemokės kokios tikimybių teorijos -- bože , bože, na kurgi tas žinias pritaikyti. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Iš Kaimo, o kur akinius padėjai? mirksiukas.gif Pasidžiaugiau, kad tavo arbūzai ir melionai neapžėlę 4u.gif Bet galinzogos, mačiau ,irgi turi ax.gif Čia taip lietuviškai, tskant, pastebėjau, tai ne taip abydna, kad jos pas mane pilna visur smile.gif Mano 2 arbūziukai dar liko lauke, tegul voliojasi, gal sunoks . Šiandien vėl šilta wub.gif
Atsakyti
Nu, blyn, užmušiu televiznikus. blink.gif Juk prašiau , kad į kadrą galincoga nepatektų. Jos mano tame darže tiek, kad ir mano proanūkiams užteks. Šiemet pusę palikome pūdymui, kas kelios savaitės prakultivuoja.
Akiniai mašinoje liko. Čia jauną ir gražią vaidinau. Dar turėjau su megztiniu prakaituoti, garso aparatukas turėjo kažkur kišenėje būti.
Atsakyti
Aš, ko gero, bandysiu kitais metais irgi tuščią dirvą palikt ir prakultivuot karts nuo karto. Bet pjaunamas arbūzas kaip trakštelėjo , mmm wub.gif Gerą pataikei demonstravimui paimt 4u.gif
O vat ėjau patikrint, kaip rašyt tą velnio žolę, nes aš rašiau galinzoga, o IK - galincoga. Googlis ją rašo galinsoga biggrin.gif Gal atsiminsiu , o gal ir ne rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,

Visų pirma Lyžuka su gimtadieniu, kad viskas augtu ir žydėtu...

Nemačiau Kaimietukės, bet TV galimybės leidžia, tai reikės pažiūrėti įrašą ax.gif

O aš šiandien dar kūdron šmurkštelėjau, pradžioj tik tūptelėjau kelis kartus, išlipau krantas, tada nusprendžiau, kad man mažai buvo tai lipau atgal į savo kūdriuką ir dar truputį paplaukioju. Jetus kaip faina, kaip naujai gimus.

Dar kelis mažiukus agurkiukus nusiskyniau. Lauko pomidorai labai gražūs, žali augalai bigsmile.gif Bulvių pas mane labai mažas lopinėlis, bet jau gražios wub.gif tik pelių urvų milijonas, panašu, kad dalinausi derlių su jomis. Ne veltui po sodybą dvi katės trinasi.

Beje šiemet labai daug vynuoginių sraigių, niekada tiek nebūdavo blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

atėjau pusrytukų, bet imsiu kol kas tik šparagus, dar neprabudau kaip reikiant ax.gif
Atsakyti
Kaimietuke, nieks nesuziurejo tavo amerikonku, visi tokiom akim blink.gif ziurejo i arbuzus ir melionus, tame tarpe ir as. Is sesiu arbuzu daigu turiu pusaugius 5 arbuzus ir tris paauglinius, tikiuosi uzaugs ir bus suvalgyti biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Sveikos, baigėsi atostogos, grįžau iš Kretos, ryt į mokykląąąąą cray.gif Ir į darbąąąą cray.gif
Viena guodžia, kad labai pailsėjau, jūroj visą savaitę prasėdėjau su bangomis besigalynėdama. Jūra šilta, apie +28, tai lipti iš jos nesinorėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 02 rugsėjo 2018 - 16:56
SP, svarbu gera nuotaika.
Pas mane šiemet irgi apie 40 arbūzų užaugo, tai valgomi kasdien, dar 15 turiu. Didžiausi 5 ir 6 kg
Atsakyti