Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Esu virųsi obuolių sūrį,žinau,kad ilgai reikia virti,stebėti puodą,kad neprisiltų,orkaitėje ne taip greitai svyla ir ten esu bandžiųsi. ax.gif
Atsakyti
Dėkui už receptus .
Turiu namie obuolių sūrio faną smile.gif Kažkaip panašiai ir verdu , kaip Žolės receptas , bet man nesigaudavo . Bandysiu kaime, senoviniame puode , ant ugnies .
Atsakyti
La,sodybieciai.Tylu troboj...atejo rudenelis,pas visus mokykline nuotaika biggrin.gif Turejau anukeli sav,su musu aktyvuoliu ne prie kompo prisest negali,nekalbant ,apie kitus darbus biggrin.gif Bet pasiekimai kokie bigsmile.gif ,vaziuoja su keturaciu,o taip tik begiodavo is paskos.Pomidoru dar pilnas siltnamis,avietes renku,dalinu..Moliugai guli ,kaip parseliai,gal bogint po stogu?
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 08 29, 10:26)
La,sodybieciai.Tylu troboj...atejo rudenelis,pas visus mokykline nuotaika biggrin.gif Turejau anukeli sav,su musu aktyvuoliu ne prie kompo prisest negali,nekalbant ,apie kitus darbus biggrin.gif Bet  pasiekimai kokie bigsmile.gif ,vaziuoja su keturaciu,o taip tik begiodavo is paskos.Pomidoru dar pilnas siltnamis,avietes renku,dalinu..Moliugai guli ,kaip parseliai,gal bogint po stogu?

Moliūgai iki šalnų tegul voliojasi daržuose .
Nuotaikos blogesnės negu mokyklinės, pirmi metai be jokios rugsėjo 1 . Kai kas paskutinį kūdikį iš namų išleidžia ...
Atsakyti
Labu 4u.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 29, 10:14)
Dėkui už receptus .
Turiu namie  obuolių sūrio faną smile.gif  Kažkaip panašiai ir verdu , kaip Žolės receptas , bet  man  nesigaudavo . Bandysiu kaime, senoviniame puode  , ant ugnies .

Dusia, esmė tame, kad reik išgarint vandenį iš nusistovėjusių sulčių ir tik tada sudėt pusę obuolių, kad pasidarytų obuolienė. O į ją likę obuoliai įmaišomi ir nedaug paverdami, nebeleidžiant sutižt. Ryškesnis gaunasi, kai obuoliams nenulupama žievelė 4u.gif

O aš šiemet be moliūgų angel_sadangel.gif Labai apėjęs daržas galinzoga, tad nutariau neaugint. Kitais metais ir arbūzų turbūt nesodinsiu ax.gif , nes šiemet irgi amerikonkoj paskendę, o išravėt tarp tų ūsų sunku, tai beria sėklas non stop...
Šiandien dar braškių radau - skanumėlis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
O kiek pas mane arbūzų. wub.gif Tik visi margiai kažko vėliau noksta. O geltoni visi kaip vienas, nespėji prapjauti - skyla ir sultys tiesiog bėga.

Labai ramiai sutinku rugsėjo pirmąją. Jau beveik suaugę, tegul patys žinosi.
Atsakyti
Sveiki,
ir aš jau senokai nebeturiu nei mokinukų , nei studentų.Anūkais jų tėvai rūpinasi, aš nematau ir galvos neskauda.Bet šiemet prasidės trisdešimt pirmi metai kai aš dirbu mokykloje, taip kad gyvenu nuo rugsėjo pirmosios iki rugsėjo pirmosios kasmet ir taip metus skaičiuoju ax.gif
Bulves šeštadienį nusikasėm, bado nebus, daaaug prisikasėm, grambuoliai graužė kiek norėjo, bet ir mums liko.Tik išvaizda nekokia.Bet kiaulėms išvaizda gal nelabai, o mums užteks ir gražių ax.gif
Žollia, grybuose dar nebuvau, bet jau vienas kitas grybautojas randa.Aš vengiu į mišką eiti, kad kokio maro neparsineščiau.Palynoja beveik kasdien, o žemė sausa, dulka, nelabai tie grybai ir auga dar mirksiukas.gif Bet , kai pradės baravykai dygti, kad kibirais visi neš, mausiu į mišką ir aš biggrin.gif
Paaugo ir arbūzai ir melionai.Pradžioje turėjau pasisėjusi 4 melionų daigus, bet po IK strapsnio žurnale "namie ir sode" pasisėjau gal dar kokį 12, jau vėlokai buvo, beveik į lauką išsodinimo laikas.Bet tie mažieji derliaus davė daugiau, nei ankstyvieji.Laaaabai patiko.Anūkai atvažiavę džiaugėsi, kad pas močiutę kaip Afrikoje, yra ir arbūzų, ir melionų, ir vynuogių biggrin.gif Ir privalgė ir namo išsivežė, ir bulves padėjo kasti ax.gif Arbūzų sodinau 20 daigų, kelis vytulys sudžiovino, bet paaugo nemažai , užteko ir dar yra
Atsakyti
Labas rytas.
Pareklamuosiu,gal IK nesupyks?
Šeštadienį 8.45 per Lietuvos ryto tv,IK kalbės per Grinevičiūtės sodininkų laidą apie arbūzus,melionus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui Ingrida už pusryčius , labai sotūs 4u.gif
Laidą reiks būtinai pažiūrėti , įrašą. Ne šeštadienio rytas bus kaime, o ten civilizacijos nėr smile.gif

O man po 15 metų nebėra jokios rugsėjo 1... Kad ir suaugėliai jau paskutinius metus ir rūpesčių jokių nebūdavo , vis tik kažkaip keista smile.gif Du studentai , bet mokslai prasideda vienam rugsėjo pabaigoj , kitam spalio pradžioj
Atsakyti
Labas rytas.
Lyžuka,su švente.

O man širdį skauda kasmet rugsėjo pirmąją,kad niekuo nebe reikia rūpintis. ax.gif Ir ašara nubyra,kai važiuoju pro šalį,pro mokinukus. unsure.gif
Atsakyti
Lyžuka, su gimtadieniu tave !
Tavo diena- tarsi tiltas nuo vasaros į rudenį wub.gif

------------------------
Na ką, šiandien paskutinė gražios vasaros diena... Ryt gladiolių diena ax.gif Turiu dar mokyklinukę, tad dar 4 metus (su šiais) rugsėjo 1 pasitinkant pilna visokių rūpesčių ir ginčų. Ir šventiškumo TĄ dieną, žinoma. smile.gif Nežinau, kaip patekt į šventę, nes neleidžia man eit biggrin.gif O taip noriu, nes gi šiemet į gimnaziją pirmi metai . Baisiai jaudinasi, nes nieko pažįstamo klasėj, surinkta klasė iš įvairių mokyklų, ir auklėtoja lyg griežta labai nusimato. Stresuoja. Bet tikiuosi, kad greit praeis ta įtampa. ax.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, jau senokai čia neužsuku, malonu, kad neužmiršot wub.gif

va jums vaišių nors kaip sakoma užuomina per ekraną smile.gif

Atsakyti