Liniuxxx , su gimtadieniu !
-----------
Pas mus vakar saikingai palijo , o juk netoli ir Telšiai, kur baisi audra buvo Pas mus ji užsuko jau visiškai išsikvėpus, tik stipresnis vėjas lapų biski papurtė
Labas rytas.
Jungiuosi prie sveikinimų, Liniux, juolab, kad savaitgalis nuostabus gimtadieniui švęsti! Būk ir toliau tokia optimistiška, linksma, draugiška ir laiminga!
Ačiū, merginos
Labas rytas.
Labas rytas.
Dėkui Ingrida už pusryčius
Šeimininkės pasidalinkit pačiu pačiausiu ir lengviausiai verdamu obuolių sūrio receptu . Nes man gaunasi tik Obuolienė, o ne sūris Labai daug antaninių obuolių šiemet, galėčiau badyti virt .
Šeimininkės pasidalinkit pačiu pačiausiu ir lengviausiai verdamu obuolių sūrio receptu . Nes man gaunasi tik Obuolienė, o ne sūris Labai daug antaninių obuolių šiemet, galėčiau badyti virt .
Laba
Žemaitės, ar jau yra grybų mūsuose? FB viena mažeikietė voveruškas pardavinėja, bet daugiau tai nieko Kaip ir atėjo noras pagrybaut
Dusia, aš visad verdu pagal Gandi receptą iš SM . Pavyksta puikiai . Tik tiek, kad procesas netrumpas. Jei norisi greito proceso, tai obuolienė ir gaunasi obuolių sūrio virimas
Žemaitės, ar jau yra grybų mūsuose? FB viena mažeikietė voveruškas pardavinėja, bet daugiau tai nieko Kaip ir atėjo noras pagrybaut
Dusia, aš visad verdu pagal Gandi receptą iš SM . Pavyksta puikiai . Tik tiek, kad procesas netrumpas. Jei norisi greito proceso, tai obuolienė ir gaunasi obuolių sūrio virimas
Laba,
liniuxxx nuoširdžiausi sveikinimai seniai praėjusio tortadienio proga. Svarbiausia palinkėsiu sveikatos, kad nepritrūktum jėgų svajonių įgyvendinimui.
liniuxxx nuoširdžiausi sveikinimai seniai praėjusio tortadienio proga. Svarbiausia palinkėsiu sveikatos, kad nepritrūktum jėgų svajonių įgyvendinimui.
Brolienė kažkaip užpila cukrumi, paskui nupila skystį, deda į blėką ir kepa a la kaimiškoje krosnyje. Kadangi įtiestas popierius, tai paskui tik apdžiūna ir viskas. Tik nebūna gražių sūriukų, blynas ir tiek.
Dabr nepamenu, gal kiek pakaitina prieš skystį nupildama
Dabr nepamenu, gal kiek pakaitina prieš skystį nupildama