Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Pusryčius pasilieku pietums smile.gif Labai jau sotūs.
Dėkui Ingrida už receptą 4u.gif , bandysiu kokį litą išvirti dumplainių uogienės... Dėl įdomumo.

IK man tikrai gera akių gydytoja ( kuri nesuinteresuota akių operacijom ) pasakojo , kad operacijos pasiteisina nuo 21-25 metų , galima operuoti tada kai baigiasi brendimas. Ir tik trumparegiams, kol kas. Toliaregiams daro , bet dar nėra gerų rezultatų . Mano dukra toliaregė, irgi turi akinius... Aš kol kas akinių neturiu , nereikėjo . Nors nėra blogas dalykas - mažiau raukšlių matosi smile.gif vis maskuotė smile.gif

Atsakyti
Niurzga, gi gali lęšius bandyti. Norėčiau ir aš jų, bet man toooks mazochizmas pačiai sau į akį besti pirštu blink.gif blink.gif Negaliu per save perlipti.
O akiniai žiauriai nepatogu. Visų pirma, amžinai kur nors palieku, paskui prasideda lakstymas po namus : kuuuurrrr????
Ate, ačiū už info. Reikės merginai parodyti. Ji su lęšiais vaikšto jau kelis metus. Kartais man būna šokas, kai pamatau ją su violetinėmis ar žaliomis akimis. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 22, 17:56)
Niurzga, gi gali lęšius bandyti. Norėčiau ir aš jų, bet man toooks mazochizmas pačiai sau į akį besti pirštu  blink.gif  blink.gif Negaliu per save perlipti.
O akiniai žiauriai nepatogu. Visų pirma, amžinai kur nors palieku, paskui prasideda lakstymas po namus : kuuuurrrr????
Ate, ačiū už info. Reikės merginai parodyti. Ji su lęšiais vaikšto jau kelis metus. Kartais man būna šokas, kai pamatau ją su violetinėmis ar žaliomis akimis. tongue.gif

Laba, kažką painioji. Dusiai gal ačiū.
Prisikvėpavai ania??? tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 22, 18:56)
Niurzga, gi gali lęšius bandyti. Norėčiau ir aš jų, bet man toooks mazochizmas pačiai sau į akį besti pirštu  blink.gif  blink.gif Negaliu per save perlipti.

Lęšius bandžiau du kartus pirmą kartą kažkaip nesudėtingai įsidėdavau ir dar lengviau išsiimdavau, jau nebepamenu kodėl jų nenešiojau, gal tik savaitiniai buvo ir reikėjo išmest. O kai pirkau dabartinius akinius vėl įsigijau ir lęšių, nu kažkaip labai nesisekė juos įsidėt. Lęšiai nervina dėl to dėliojimo, reik su savim ir dėžutę nešiotis... nu ir taip toliau. Ai visaip nervina ir akiniai, ir lęšiai...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveiki, mūsų kaime masinis bulviakasis, vakar, užvakar, šiandien....Visi skuba nusikasti iki prognozuojamų liūčių.Visur tuščios bulvienos, tik mes dar nenusikasėm unsure.gif .Atvažiuoja talka, rytojui planuojam, tik kad oro gero nebepraneša.Derlius neblogas, tik laaabai grambuolių išgraužtos bulves.Pereitą savaitgalį truputį pabandėm, Sorayos dvigubai derlingesnės nei senųjų veislių mixas, bet nudžiūvę kaip ir kitos.Bet šiemet net nuo koloradų nepurkštos, nebuvo poreikio dėl kelių pamatytų lervų purkšti viso lauko.Aš taip galvoju, kad pas mus augina ankstyvesnes bulves, kad kasama anksčiau.Gavau juoda oda, bet šviesiu vidumi bulvių, tai jos žaliuoja kaip rūtos, pasodinusi esu prie namų, nežinau, gal už mėnesio jos tebus kasamos.Vadinasi, sumaišyti jų su kitomis negalėsiu, nes, kai kitos bus kasamos, tos dar nebus subrendę.Aš dar vis atsimenu IK pasakytą mintį, kad geriausias sandėlis bulvei yra žemė, bet pelkėj, pliurzoj tikrai bulvė nesilaikys.Mūsų žemės ne tokios, kaip vidurio Lietuvoj, ir tas posakis netinka mirksiukas.gif O laikosi gerai jos per žiemą, užvakar išviriau paskutinį katilą pernykščių bulvių kiaulėms ir vištoms.
Vos ne visą gyvenimą nešioju akinius, man jie kaip ir drabužis, tiesiog aprangos dalis, net nemąsčiau nei linzių dėtis, nei operuotis
Atsakyti
O mes skubame svogūnus rinkti. Dabar tokie sausi, nė džiovinti nereikia. Tik baisiai viskas dulka, šiandien lauke paskui kombainą pavaikščiojau, priekaba prikrovė, visa likau kaip velnias. Spjoviau, ai, kur mano neprapuola. Sutrins kelis šimtus kilogramų, ir tuščia jų. išgyvensiu.
Va, nuo miestiečių šiemet devynis kailius lupsime. bigsmile.gif Laimei, iškepėme ne tik mes, bet ir visa Europa.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 08 24, 18:02)
O mes skubame svogūnus rinkti. Dabar tokie sausi, nė džiovinti nereikia. Tik baisiai viskas dulka, šiandien lauke paskui kombainą pavaikščiojau, priekaba prikrovė, visa likau kaip velnias. Spjoviau, ai, kur mano neprapuola. Sutrins kelis šimtus kilogramų, ir tuščia jų. išgyvensiu.
Va, nuo miestiečių šiemet devynis kailius lupsime. bigsmile.gif Laimei, iškepėme ne tik mes, bet ir visa Europa.

Ik, kas nenori mokėt, patys aria. Užsidirbat, juoda procia.
Gavom pranešimus. Gretimam kaime kiaulių maras. Ten kiek žinau jokio komplekso, tik ūkiai. Atrodo.
Rupupu, kau tuoj lašiniuko nebebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 rugpjūčio 2018 - 18:45
Man dėl maro galva sopa jau trys savaitės, bet nesiplėsiu, nes gryna velniava
Atsakyti
Pagaliau lyja. Ir dar taip posmarkiai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labas ryts.
Liniuk,su gimtadieniu.
Atsakyti