Ingrida per karščius varškėčius kepa, o valgytojų nėra . Dėkui Brangioji .
Dėlk susitikimo tai mes prisitaikysim , kaip dauguma taip ir mums gerai . Jau niekur iš Lietuvos nežadam dingti šią vasarą . Tik kaip suprantu nebelebai liko Sodybiečių Supermamose . Visi pabėgo į FB ...
Labas rytas.
Jau nebe žinau kaip jus pamaloninti?
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 27, 08:37)
Ačiū, Ingrida, viskas gerai, viskas tinka ir patinka
Tai rugpjūčio 18 dieną visas sodybietes kviečiu į sodybą Molėtų rajone. Darysime vasaros uždarymą Jau išbandėme pavasarinius, rudeninius susitikimus, beliks užtvirtinti su vasariniu Kol kas ramus periodas: viskas auga, žydi, agurkai bus jau apvekuoti, o bulvėms anksti kasti, tad pasiteisinimų neieškokite
Dabar nutariam, ar su nakvyne, ar bus daugiau be-pagal tai planuosimės susitikimo laiką: ar nuo 12-13, ar link vakaro? Jei su nakvyne, tai pasiimkite tik baltą patalynę, visa kitą duosiu, turiu 15 miegamų vietų Einu į FB, informuosiu Uolmą, o jūs informuokite kitas sodybietes, kurios temoje nebesilanko, bet yra į susitikimus mielai važiuoja
Man tai tinka. Tik be nakvynės.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 27, 19:08)
Man tai tinka. Tik be nakvynės.
Mes irgi tik be nakvynės.
Labas rytas.
Verdu dumplainių uogienę su bananais,pasakysiu kas gausis.
Kažkada viriau bananų su melionais. Man tai ji buvo nevalgoma. Kaip ir tas stebuklas bananų- slyvukų uogienė.
Uogienės kažkaip pas mus neina. Tik trintos šaldytos a la uogienės.
Konservuoju agurkus. Vis įlįsdama į šaltą dušą.
Reikia dar kibirą išskinti, pupelių priaugę. Bet kaip prisiversti eiti į sodą per tokį karštį.
Reikia dar kibirą išskinti, pupelių priaugę. Bet kaip prisiversti eiti į sodą per tokį karštį.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 28, 18:33)
Kažkada viriau bananų su melionais. Man tai ji buvo nevalgoma. Kaip ir tas stebuklas bananų- slyvukų uogienė.
Aš šiandien iš ankstyvo ryto su agurkais žaidžiau. Tai nespėjau įkaisti, 10 vlandą buvau viską baigusi. O visą dieną po ventiliatoriais pragulėjau, lovoj, serialus bežiūrėdama. Lafaaaa.
Pas mus irgi tik trintos braškės suvartojamos. Na aš dar kelis stiklainiukus obuolienės... Niekas irgi uogienių nevalgo, neskanu, tipo. Tai ir neverdu. O kam? Vargas dėl vargo?
Laba,
uogienių verdu minimaliai, jau sakiau, kad visai nebevirsiu (na ne visai, vyšnienė valdo), bet mano vyresnėlė kai Vilniun persikėlė pradėjo ir uogienes po truputį valgyt, gėrimo pasiplaka, su blynais reikia... Pačiai kai išgyvent reikia, visko norisi, atsiranda stimulas pataupyti
Na beje ji vėl įstojo, vėl turėsiu studentę.
uogienių verdu minimaliai, jau sakiau, kad visai nebevirsiu (na ne visai, vyšnienė valdo), bet mano vyresnėlė kai Vilniun persikėlė pradėjo ir uogienes po truputį valgyt, gėrimo pasiplaka, su blynais reikia... Pačiai kai išgyvent reikia, visko norisi, atsiranda stimulas pataupyti
Na beje ji vėl įstojo, vėl turėsiu studentę.
blakstiena5 , su gimtadieniu !
Sveikos Pagaliau pas mus šiek tiek palijo Agurkai valdo ! 2 kibirus nuskyniau šiand, bandžiau parduot greituoju būdu. Nepavyko. Tad raugsiu ryt į trilitriakus ir rūsin. Pernykščius nešu komostan Vnž, jei ir šiemet dar nepasimokysiu, kad nesėt pavasarį tiek daug visko, tai reiškias taip man ir reikia...
Sveikos Pagaliau pas mus šiek tiek palijo Agurkai valdo ! 2 kibirus nuskyniau šiand, bandžiau parduot greituoju būdu. Nepavyko. Tad raugsiu ryt į trilitriakus ir rūsin. Pernykščius nešu komostan Vnž, jei ir šiemet dar nepasimokysiu, kad nesėt pavasarį tiek daug visko, tai reiškias taip man ir reikia...
Labas rytas.
Duokite bent lašą mūms.