Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

imu tik arbatą, dar nuo vakar pririjusi tiek,kad šonai braška.

Kai pirkau slyvą pavadinimo nepaklausiau, prašiau ankstyvos, nes kiek sodinukų turiu vis derliaus nėra, jau visus ir ,,gąsdinau" ir gražiai kalbinau, tada nusipirkau greitutę, o po to dar vieną slyvą. kai pasodinau ir lapeliai išsprogo supanikavau, kad antrą greitutę auginu. O šiemet ta mano bevardė vaisių davė, tai pasirodo Kometą turiu bigsmile.gif bigsmile.gif O man skani.
Beje ir tos seniai sodintos slyvos šiemet derėt pradėjo, gal pagaliau suaugo, o gal kaiminystės reikėjo.
Savo agurkų tik praeitą savaitgalį nusiskyniau pirmą derlių, kelis vienetus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Dauguma slyvų kryžmadulkės.
Turiu vieną gal 15 metų, nu nėra slyvų nors pasiusk. O žydi- baltai baltai. Šiemet pirmi metai, kai užderėjo. Gal 20 slyvų. Prakeikiau, ruošiausi pjauti.
Praeitą savaitę pakilo vėjas ir su trenksnu didesnę jos pusę nušlavė. Tegul dar lapais pasidžiaugia, kito sezono jau nelauksim, pečius jos ilgisi.
Agurkų potvynis tiesiog. Vakar taip buvau pavargusi, o dar turėjau iki pirmos nakties su jais bovytis.
Atsakyti

Atsilaisvino dvi datos vasariniam meetui, rinkitės, kol niekas neužsakė:
rugpjūčio 14(po darbų, kad 15 nereiktų į darbą) ir rugpjūčio 18(šeštadienis) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Karšta,valgyti tikrai nesinori. mirksiukas.gif
Atsakyti
SP, nežinau nė ką pasakyti. Mano panelė tokiu laiku išlekia į svečius Vokietijoje, tai gal iki kelto reikės pavežti. O ir prie jūros šiemet nebuvau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

šluoju pusryčius nuo stalo ax.gif
SP kada dirbu visą parą, sužinosiu pačioje liepos pabaigoje arba rugpjūčio pačioje pradžioje. Bet pasistengsiu prisiderinti, jei kartais ir bus para darbelio gal pavyks susikeisti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 07 22, 15:41)
Atsilaisvino dvi datos vasariniam meetui, rinkitės, kol niekas neužsakė:
rugpjūčio 14(po darbų, kad 15 nereiktų į darbą) ir rugpjūčio 18(šeštadienis) 4u.gif

Laba, nežinau ką sakyt. Antrai dienai be nakvynės. Tiktų kada daugumai geriau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti