Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 08, 08:39)
Ar galiu išpilti arbatą ir susirinkti stiklines ?

Sakyčiau vandalizmo aktas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš tai figas susirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 08, 10:41)
Sakyčiau vandalizmo aktas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai figas susirenku smile.gif

Joks čia ne vandalizmas.
MB pasakojo, kaip anyta prasimanydavo trilitriakų. Anais gūdžiais laikais sovietmetyje gi nebuvo pirkti tuščios taros. Bet parduotuvėse buvo pilna popigiai sulos . Nusipirkdavo kokius penkis šešis stiklainius, čia pat už kampo palaistydavo kokią pušelę ir taros agurkams yra. tongue.gif
Apsiravėjau agurkus ir arbūzus, gal jau paskutinį kartą. Po 2-3 dienų galėsiu jau skinti ir konservuoti.
Atsakyti
O aš grįžau iš savo kaimo susinervinus . Močiute patapau , priklydusi katė atsivedė 3 kačiukus . O ta katė tokio jaukumo buvo , kad pasižiūrėti gali per 6 metrus - arčiau neprieisi . Ir ne kiekvieną kartą pasirodydavo mums atvažaivus . Sausiuko įpildavau , bet nelabai
džiaugsmigai ėsdavo . Dabar mus išgirdusi ėmė knaukti , sukūdus vos pažinau ...
Sakiau kačių viešbutis pas mus , pasirodo vieš****s.
Visi ten šeimininkauja , o mes tik svečiai .

Ką padaryti iš raudonųjų serbentų ? Kompotų negeriam. Drebučių biskvito pertepimui kelis stiklainius , ir ką dar ? Labai daug šiemet uogų ...

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusia,sultis garink. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 08, 22:24)
.
Ką padaryti iš raudonųjų serbentų ?  Kompotų negeriam.  Drebučių biskvito pertepimui kelis stiklainius , ir ką dar ? Labai daug šiemet uogų  ...

Bandyk parduoti per FB mirksiukas.gif Daug uogų taip pardaviau thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Virk,gamink,o niekas neateina?
Atsakyti
Nepyk Ingrida 4u.gif Dėkui Tau 4u.gif . Susirenku kavą , pyragėlius palieku jaunesnėms ....

Ingrida aš tave labai apgavau , ne tokios ežuolės užaugo . Vežiau tau oranžinę, pati auginus iš sėklų . Šiemet sužydo - ta pati fioletinė , tik labai aukšta . Sėklos ne Nojaus buvo verysad.gif
Atsakyti
Tai kad iš sėklų tik baltos ir alyvinės išauga. Jokių navarotų. Bandžiau augintis ir pilnavidures, ir kitokių spalvų - grynas piššš.
Prasidėjo agurkai, šiandien raugsiu greitam reikalui.
Atsakyti
Dusia,bijau pameluoti,bet viena lygtais balta skleidžiasi.Vėliau geriau matysis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Imu kavos , dėkui Ingrida 4u.gif

Ežuolės baltos spalvos negali būti , nes tokių nepirkau ax.gif ax.gif Labai norėjau gelsvų - oranžinių . Ant pakučio tokios buvo nupieštos ir aprašytos . Vadinasi apgavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Tik niekaip nesuprantu kodėl tokios aukštos ? nes kur turiu iš sesės krūmus , tai žymiai mažesnės , o spalva labai panaši ...
Šiemet labai suvešėjo levandos , tinka joms sausra ir karščiai . Krūmai tokie , kad glėbiu neapimčiau .
Atsakyti