Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ingrida taip stengiasi su pusryčiais, o visa draugija patyliukais ateina, paėda ir vėl dingsta. Nieko nepisalina unsure.gif
Pasigirsiu : o aš dar braškių turiu, vot. liezuvis.gif Po lietaus atsigavo toks visada pusiau palietas kampas, iš nuosprogų užuomazgų kažkas užaugo . wub.gif Dera cukinijos, pankoliai, ankstyvi kopūstai ir burokėliai. Visko norisi, o nespėjame suvalgyti.
Kaip bebūtų keista, šiemet serbentai tiesiog milžiniški. Gal dėl to, kad pavasarį krūmą gerokai nugenėjau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK pravesk kursus kaip užauginti pankolius?Tu ropeles,ar lapinius užauginai?Ir taip anksti užaugo? bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai galėtum vesti kursus kaip auginti pekinus,pankolius?Tu žinai kiek mėgėjų daržininkų susidarytų? ax.gif
Atsakyti
Labos ,

Dėkui Ingrida už arbatą. Nelabai mėgstu ramunėlių arbatą, bet dėl kompanijos išgersiu smile.gif

Aš pradėjau žolių džiovinimą prieskoniams. Ankstyvųjų morkų lapai , salierai , krapai . Reiks eiti pas save į pievas raudonėlio ir čiobrelio ieškoti , tikiuosi dar nebus peržydėję ... Beveik 2 savaites birželio pabaigoj atostogavau. Dar nieko nespėju . Kol nebuvau priaugo lauko agurkų ir pirmi pomidorai prinoko biggrin.gif .

IK tavo knygos labai laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 05, 00:14)
Ingrida taip stengiasi su pusryčiais, o visa draugija patyliukais ateina, paėda ir vėl dingsta. Nieko nepisalina  unsure.gif
Pasigirsiu : o aš dar braškių turiu, vot. liezuvis.gif

Aš irgi turiu braškių-be, be, be tongue.gif Ir vakar vėl naujus daigus sodinau, bandysiu taikyti Žolinės derliui. Sodindama vakar įsifantazavau, sakau vyrui, o jei paskui dar pasodinti rugsėjo mėnesį, derlių imsiu spalį tongue.gif
Atsakyti
Pankolių negalima auginti per patį karštį ir be gausaus laistymo. Na, aš gal ir nelaisčiau. O auginimas paprastas : užsiaugini daigų, išsodini į lauką, labai neįgilindama ir turi. Dabar galima sėti daigams rudens derliui. Svarbu laiku nuimti, kad nesugalvotų žiedynų leisti. Tada nesumedėja.
Atsakyti
Man sumedėdavo pankoliai. ax.gif
Kaip ir šilkmedis.Tikėjausi kažko stebuklingo,tai kad uogos vos matomos.Man labiau lapai arbatai patinka. ax.gif
Kaip sedulą po kelių metų supratau,turi labai sunokti,kad būtų skani. mirksiukas.gif Kininis citrinvytis,kur panaudoti?Labai jau rūgštus. ax.gif Auksaspalvis žilakrūmis/????? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 05, 19:43)
Kaip ir šilkmedis.Tikėjausi kažko stebuklingo,tai kad uogos vos matomos.Man labiau lapai arbatai patinka. ax.gif

Tai, kad normalios tos mano uogos unsure.gif Nu kaip miško avietė.
Atsakyti
Labas rytas.
Su švente Sodybiečiai.

Niurzgiuk,mano baltos vos matomos.Už tai kelis metus aš jų net nepastebėjau,vis tikėjausi normalių uogų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

griebiu už stiklinės ax.gif
Oi, Ingrida kaip būtu įdomu paragaut ax.gif Keičiu į juodas, tik kaip tą padaryt bigsmile.gif
Praeitą savaitgalį jau buvo pirmas šilkuogių derlius 3-4 litrai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ar galiu išpilti arbatą ir susirinkti stiklines ?
Atsakyti