Ingrida taip stengiasi su pusryčiais, o visa draugija patyliukais ateina, paėda ir vėl dingsta. Nieko nepisalina
Pasigirsiu : o aš dar braškių turiu, vot. Po lietaus atsigavo toks visada pusiau palietas kampas, iš nuosprogų užuomazgų kažkas užaugo . Dera cukinijos, pankoliai, ankstyvi kopūstai ir burokėliai. Visko norisi, o nespėjame suvalgyti.
Kaip bebūtų keista, šiemet serbentai tiesiog milžiniški. Gal dėl to, kad pavasarį krūmą gerokai nugenėjau.
Labas rytas.
IK pravesk kursus kaip užauginti pankolius?Tu ropeles,ar lapinius užauginai?Ir taip anksti užaugo? Tikrai galėtum vesti kursus kaip auginti pekinus,pankolius?Tu žinai kiek mėgėjų daržininkų susidarytų?
Labos ,
Dėkui Ingrida už arbatą. Nelabai mėgstu ramunėlių arbatą, bet dėl kompanijos išgersiu
Aš pradėjau žolių džiovinimą prieskoniams. Ankstyvųjų morkų lapai , salierai , krapai . Reiks eiti pas save į pievas raudonėlio ir čiobrelio ieškoti , tikiuosi dar nebus peržydėję ... Beveik 2 savaites birželio pabaigoj atostogavau. Dar nieko nespėju . Kol nebuvau priaugo lauko agurkų ir pirmi pomidorai prinoko .
IK tavo knygos labai laukiam
Dėkui Ingrida už arbatą. Nelabai mėgstu ramunėlių arbatą, bet dėl kompanijos išgersiu
Aš pradėjau žolių džiovinimą prieskoniams. Ankstyvųjų morkų lapai , salierai , krapai . Reiks eiti pas save į pievas raudonėlio ir čiobrelio ieškoti , tikiuosi dar nebus peržydėję ... Beveik 2 savaites birželio pabaigoj atostogavau. Dar nieko nespėju . Kol nebuvau priaugo lauko agurkų ir pirmi pomidorai prinoko .
IK tavo knygos labai laukiam
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 07 05, 00:14)
Ingrida taip stengiasi su pusryčiais, o visa draugija patyliukais ateina, paėda ir vėl dingsta. Nieko nepisalina
Pasigirsiu : o aš dar braškių turiu, vot.
Pasigirsiu : o aš dar braškių turiu, vot.
Aš irgi turiu braškių-be, be, be Ir vakar vėl naujus daigus sodinau, bandysiu taikyti Žolinės derliui. Sodindama vakar įsifantazavau, sakau vyrui, o jei paskui dar pasodinti rugsėjo mėnesį, derlių imsiu spalį
Pankolių negalima auginti per patį karštį ir be gausaus laistymo. Na, aš gal ir nelaisčiau. O auginimas paprastas : užsiaugini daigų, išsodini į lauką, labai neįgilindama ir turi. Dabar galima sėti daigams rudens derliui. Svarbu laiku nuimti, kad nesugalvotų žiedynų leisti. Tada nesumedėja.
Man sumedėdavo pankoliai.
Kaip ir šilkmedis.Tikėjausi kažko stebuklingo,tai kad uogos vos matomos.Man labiau lapai arbatai patinka.
Kaip sedulą po kelių metų supratau,turi labai sunokti,kad būtų skani. Kininis citrinvytis,kur panaudoti?Labai jau rūgštus. Auksaspalvis žilakrūmis/?????
Kaip ir šilkmedis.Tikėjausi kažko stebuklingo,tai kad uogos vos matomos.Man labiau lapai arbatai patinka.
Kaip sedulą po kelių metų supratau,turi labai sunokti,kad būtų skani. Kininis citrinvytis,kur panaudoti?Labai jau rūgštus. Auksaspalvis žilakrūmis/?????
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 05, 19:43)
Tai, kad normalios tos mano uogos Nu kaip miško avietė.
Labas rytas.
Su švente Sodybiečiai.
Niurzgiuk,mano baltos vos matomos.Už tai kelis metus aš jų net nepastebėjau,vis tikėjausi normalių uogų.
Labas rytas,
griebiu už stiklinės
Oi, Ingrida kaip būtu įdomu paragaut Keičiu į juodas, tik kaip tą padaryt
Praeitą savaitgalį jau buvo pirmas šilkuogių derlius 3-4 litrai
griebiu už stiklinės
Oi, Ingrida kaip būtu įdomu paragaut Keičiu į juodas, tik kaip tą padaryt
Praeitą savaitgalį jau buvo pirmas šilkuogių derlius 3-4 litrai
Labas rytas.
Labas rytas.
Ar galiu išpilti arbatą ir susirinkti stiklines ?