IK,aš irgi pagalvojau,na nesamonė laistau su mėšlu.Ale yra tokių senovinių mėgėjų,visažinių. Nuraminai,skayčiau pas mane gal drėmės trūkumas ?Labai minimaliai laistau,vanduo,kai deficitas?
Ne tiek drėgmės deficitas, kiek oro sausumas. Manau, palieji palei žemę ir retokai, nėra taip kad garuotu tumulais drėgmė.
Labukas,vesa atejo?Pas mus pradejo lyt.Mergai,is proto isvarys mane kurmis,o gal ne jis?Kas dien siltnamis ispurentas Jeigu ne kuolai,guletu visi isvartyti.Ramiau tom dienom,kai nelaistau.Viena katinas pagavo,bet rupke koks greitas,cypdamas i zeme kasasi Mama nurove cesnakus,galejo dar palaukt,ale jai taip pasirode,ziedynus susirinkau ,sumaliau,druskos ir daviau vyram paragaut.Man buvo per astru,o svogeris lapnojo apsilaizydamas.Tokiu dalyku daug nedarau,nesu gaspadine gera
Labas rytas.
Buvusioji, pabandyk šituos spąstus. Šimtaprocentinis garantas. Būna Lytagroje. Tik statai į taką horizontalų ir užkasi. Ryte patikrini , jeigu rankenos išsižioję - yra. Pernai pas save patvarkiau visus alei vieno.
O jeigu ne kurmis - gal iš aplinkinių pievų pelėnų priėjo. Tada nuodų pelėms į urvelius.
https://www.google.l...AIassk2jdOyUeM:
O jeigu ne kurmis - gal iš aplinkinių pievų pelėnų priėjo. Tada nuodų pelėms į urvelius.
https://www.google.l...AIassk2jdOyUeM:
Labas rytas.
Laba
Su kurmiu šiemet ir man pravalas.. Nu jau tiek metų gaudau, tskant, su patirtimi, o šitas man uodegą parodo jau kelintą kartą. Kažkurį laiką buvo dingęs - mačiau prie lazdynų kupstus, bet ten tai jau net spąstų per šaknis neįdėčiau. Grįžta trumpam į gėlyną ir vėl dingsta. Blogiausia, kad jis ten , po tais lazdynais, saugiai prisidaugins. Na, bus kitiems metams darbelio
Lyja pas mumi
Su kurmiu šiemet ir man pravalas.. Nu jau tiek metų gaudau, tskant, su patirtimi, o šitas man uodegą parodo jau kelintą kartą. Kažkurį laiką buvo dingęs - mačiau prie lazdynų kupstus, bet ten tai jau net spąstų per šaknis neįdėčiau. Grįžta trumpam į gėlyną ir vėl dingsta. Blogiausia, kad jis ten , po tais lazdynais, saugiai prisidaugins. Na, bus kitiems metams darbelio
Lyja pas mumi
Ir pas mus lietus. Prieš valandą buvo 10 mm . Na, jeigu per sekančias dienas dar 10-15 , tai jau gyventi galima , užteks kokiai savaitei.
Labas rytas.
Labas rytas.