Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

IK,aš irgi pagalvojau,na nesamonė laistau su mėšlu.Ale yra tokių senovinių mėgėjų,visažinių. biggrin.gif biggrin.gif Nuraminai,skayčiau pas mane gal drėmės trūkumas ?Labai minimaliai laistau,vanduo,kai deficitas? ax.gif
Atsakyti
Ne tiek drėgmės deficitas, kiek oro sausumas. Manau, palieji palei žemę ir retokai, nėra taip kad garuotu tumulais drėgmė.
Atsakyti
Labukas,vesa atejo?Pas mus pradejo lyt.Mergai,is proto isvarys mane kurmis,o gal ne jis?Kas dien siltnamis ispurentas blink.gif Jeigu ne kuolai,guletu visi isvartyti.Ramiau tom dienom,kai nelaistau.Viena katinas pagavo,bet rupke koks greitas,cypdamas i zeme kasasi bigsmile.gif Mama nurove cesnakus,galejo dar palaukt,ale jai taip pasirode,ziedynus susirinkau ,sumaliau,druskos ir daviau vyram paragaut.Man buvo per astru,o svogeris lapnojo apsilaizydamas.Tokiu dalyku daug nedarau,nesu gaspadine gera ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Buvusioji, pabandyk šituos spąstus. Šimtaprocentinis garantas. Būna Lytagroje. Tik statai į taką horizontalų ir užkasi. Ryte patikrini , jeigu rankenos išsižioję - yra. yahoo.gif Pernai pas save patvarkiau visus alei vieno.
O jeigu ne kurmis - gal iš aplinkinių pievų pelėnų priėjo. Tada nuodų pelėms į urvelius.
https://www.google.l...AIassk2jdOyUeM:
Atsakyti
Kaimietuke,turiu spastus=2.Abu ikasti ,nepakliuna nelabasis biggrin.gif Tais spastais,oi kiek as prigaudzius,o sis gudresnis.Sendien radau skyles einancias gilyn,gal pasiseks
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Su kurmiu šiemet ir man pravalas.. Nu jau tiek metų gaudau, tskant, su patirtimi, o šitas man uodegą parodo jau kelintą kartą. Kažkurį laiką buvo dingęs - mačiau prie lazdynų kupstus, bet ten tai jau net spąstų per šaknis neįdėčiau. ax.gif Grįžta trumpam į gėlyną ir vėl dingsta. Blogiausia, kad jis ten , po tais lazdynais, saugiai prisidaugins. Na, bus kitiems metams darbelio ax.gif
Lyja pas mumi wub.gif
Atsakyti
Ir pas mus lietus. Prieš valandą buvo 10 mm . Na, jeigu per sekančias dienas dar 10-15 , tai jau gyventi galima , užteks kokiai savaitei.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
kokia arbatele wub.gif Pas mus vis lynoja,o kartais nusnioja biggrin.gif Mano siltnamis dar laikosi,genedama,patraukiu uz pomidoro...dar nevirsta su saknim biggrin.gif Paklausiau patarimo,ir nuodu pelems pridejau ir spastus sustaciau,lauksiu rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti