Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2018 06 25, 19:34)
Ingrida  4u.gif  Kad jam rankos nudžiūtu.
O pomidorai vazonėliuose buvo?
Na ir šuns ant ilgo pavadžio reiks  unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Niurzgiuk,žemėje pasodinti buvo jau.Ir žydėjo ir pomidoriukų buvo.Labai įdomu kiek iš jų prigis?
Jau darosi baisu dėl vištų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 25, 19:51)
Aš joje vežu broilerius,kai perkame. mirksiukas.gif
Įjunko vagis,praeitą savaitę pavogė iš lauko kažkur 12-14 žemaūgių pomidorų,šiandien žiūriu nebėra gražiausių surfinijų dviejų vazonų.Viskas sakiau važiuosiu šunų prieglaudon šuns,nebe įmanoma. bigsmile.gif

Nu bjaurybės unsure.gif
Šuo-ne išeitis. O ir atsakomybė: jį reikia šerti net žiemą, įsipareigojimas. Yra dabar pirkti kameros, medžiotojai tokias naudoja, viskas matosi, viską įrašo. Bent jau matysi, kas per ilgapirščiai įjunko 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi už kameras. Pas mus sodyba filmuojama, tai labai pasiteisina.
Atsakyti
Labas rytas.
MB irgi rėkia už kameras,bet gi ką padarysi,jei ir pamatysi,kas vagia? ax.gif
Atsakyti
La.Pas mus taip graziai palij vakar.Ingrida,nenujauciat kas taip gali elgtis?Dar kausimelis,o kur medziotoju kameru papirkt?Brangios jos?As cia viena pijokeli praauklet noriu,zodziai nepadeda,jau gasdinu rimtai,bet kamera labai padetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 06 27, 07:24)
La.Pas mus taip graziai palij vakar.Ingrida,nenujauciat kas taip gali elgtis?Dar kausimelis,o kur medziotoju kameru papirkt?Brangios jos?As cia viena pijokeli praauklet noriu,zodziai nepadeda,jau gasdinu rimtai,bet kamera labai padetu tongue.gif

Oi sodyboje tai pijokėlius sutvarkiau prieš kelis metus. ax.gif Auginau braškes,tai vis įsisukdavo,nuvažiavau parašiau įgaliotiniui pareiškimą,atvažiavo paauklėjo,ramu. ax.gif Dabar visas daržas persikėlė miestan.Čia jau sunkiau ir dragas savaitgaliais vyksta prie mūsų,bet jaunimėlis nelies tokių dalykų.Čia bomželiai slankioja metalo ieško aplinkui. bigsmile.gif bigsmile.gif Jei ir nufilmuosiu,ką iš tokio paiimsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ingrida, tai iš tokio nieko nepaimsi, bet jis jau nebeims, kai policijoj pokalbį apturės 4u.gif Ir kitus perspės, kad ten (pas tave) negalima lįst - filmuoja. 4u.gif
Va, kokiais žiedais pradėjo žydėt mano pirktos ala šaldytos braškės Faith ir primaišyta Sonata . Man atrodo, kad čia virusuoti tie daigai ...
SP, gal tu , kaip jau patyrusi braškininkė, susidūrusi su tokiais žiedais ? Gal aš klystu?

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 27, 06:19)
Labas rytas.
MB irgi rėkia už kameras,bet gi ką padarysi,jei ir pamatysi,kas vagia? ax.gif

Ingrida, parodai įrašą policijai. Gal koks jų numylėtas klientas. O jei nepadeda, nakvoji garaže kokią naktį. Su lazda prie rankos. Beržinė košė ž- senas geras vaistas.

Buvusioji, įsivesk Google Medžioklinė kamera, daug pasiūlymų. Kainos netoli šimtiako.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 27, 10:32)

SP, gal tu , kaip  jau patyrusi braškininkė, susidūrusi su tokiais žiedais ? Gal aš klystu?

Kol kas aš nematau jokių žalsvažiedės požymių unsure.gif
Jei uogas tokias brandins-tada tikrai žalsvažiedė bus mirksiukas.gif

Atsakyti
Man atrodo, kad nebus net tokių uogų iš tų žiedų, nes pažydi ir nemezga . ax.gif Kaip gėlės kokios gražiais purėtais žiedais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 27, 14:55)
Man atrodo, kad nebus net tokių uogų iš tų  žiedų, nes pažydi ir nemezga .    ax.gif Kaip gėlės kokios gražiais purėtais  žiedais  smile.gif

Tada gali būti a la vijoklinė braškė biggrin.gif (iš tiesų-dekoratyvinė, nes vijoklinių nėra tokių. Jos pasižymi gražiais žiedais, ilgais ūsais ir mažomis arba visai beuogėmis užuomazgomis.)
Atsakyti
Laba,

iš smalsumo pažiūrėjau kaip tos medžioklinės kameros atrodo. Nugi liuks reikalas bigsmile.gif
Skelbiu.lt puslapyje yra nuo 50 Eur net su MMS funkcija, nuotraukas į telefoną ar paštą atsiųsti gali.
Lieka tik pasverti kokius nuostolius ilgapirščiai padaro.
Žinot kas bjauriausia, kad kartais vagia ne bomžai ar tikrai skurstantys, bet kaimynai, pažįstami...t.y. žmonės iš kurių visai nesitikima.
Atsakyti