Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Buvusioji, su gimtadieniu, Bangele, ir Tave su švente, kad ir pavėluotai 4u.gif

QUOTE(IngridaB @ 2018 06 24, 14:46)
SP,dabar įkyrėsiu su klausimais. ax.gif Užsisakiau frigo braškių daigų.Jei aš jų nenorėčiau sodinti dabar tik pavasarį?Įmanoma misija,laikyti šaldytuve iki pavasario? mirksiukas.gif Dar bus dauuuuuuuuuug klausimų. 4u.gif  ax.gif

Iš Nojaus, kaip supratau, pirkai? Ar gavai jau daigus? biggrin.gif Tai va, Nojus daro išpardavimą ne šiaip sau: daigai jau ne šaldyti, o kepti/džiovinti mirksiukas.gif Jie dorai neprigis jau šįmet, o išlaikyti iki kito pavasario-misija neįmanoma. Pavasarį ir reikia pirkti tuos frigo, nieko nepritaupysi ir šaldytuve laikyti jų neverta tikrai. 4u.gif

Mano paskutinieji frigo pareina liepos pradžioj. Tik aš koncervatorė: skeptiškai kol kas žiūriu į naujas veisles, neįsileidžiu. Pabandau kasmet po kelias naujas, bet jei nenustebina manęs kažkokiais stebuklais-kitais metais jų mano lysvėse nėra. Sėdžiu prie tų senųjų, bet garantuotų veislių, kurios nenuvylė derliumi jokiu sezonu, nei sausros, nei lietaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 24 birželio 2018 - 20:30
Ačiū už sveikinimus.Buvusioji, ir tave su gimtadieniu.Būk sveika ir laiminga mirksiukas.gif
Nekoks tas mano gimtadienis buvo, kai ir vakar , ir šiandien laidojimo namuose buvau, bet nieko nepadarysi, nepasirinksi, kada mirti reikia verysad.gif ....Vakar pavakarėj mieste toks lijimas buvo, kai reikėjo gėlių eit pirkti, paskui į šarvonę eiti, lietsargio nepasiėmiau, kiaurai ir perlijau ir kojas sušlapau, vanduo upeliais bėgo.Grįžtam naktį namo, pas mus, už 15 kilometrų, net doros rasos neuždėjo .Šiandien jau važiuojam nuo miesto į kitą pusę 15 km, ir ten nelyta, durpinė žemė kapuos tiesiog dulka.Ačiū D šiandien vakare, kad ir nesmarkiai bet jau pora valandų lyja, ir kažkiek į bačką nuo stogo lietvamzdžiu jau pribėgo.
Savo gimtadieniui jau valgiau savo pomidorus, sėtus kovo pradžioje.Rekordas man čia, dar niekada be liepos pradžios neturėdavau.Lotaringskaja Krasavica pasistengė smile.gif
Atsakyti
Buvusioji, su gimtadieniu, sveikatos, energijos svajonėms išpildyti...

Bangele 4u.gif

SP o kokią veislę braškių augini tu? Šiemet maniškės tiek užskurdo, kad net nesu užtikrinta, kad ūsų bus, o šiemet planavau pasodinti porą naujų lysvelių. Dabar ir aš klausinėsiu, o kada pavasarį perki, kokios kainos, ar tais pačiais metais jau ir derlių duoda?
Atsakyti
Kiek prisiskaičiau tai jau tais pačiais metais duoda derlių.
Na kadangi nedideli pinigai bandysiu gavųsi susodinti,pažaisiu. ax.gif
Kitais metais noriu vieną šiltnamį užleisti braškėmis,atsibodo šiek tiek pomidorai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 06 25, 00:21)

SP o kokią veislę braškių augini tu? Šiemet maniškės tiek užskurdo, kad net nesu užtikrinta, kad ūsų bus, o šiemet planavau pasodinti porą naujų lysvelių. Dabar ir aš klausinėsiu, o kada pavasarį perki, kokios kainos, ar tais pačiais metais jau ir derlių duoda?

Auginu iš ankstyvųjų-Honeoye, Kent, vid.ankstyvumo-Elsanta, Elkat, vėlyvas-Pandora. Bandžiau Senganą-man nepatiko. Bandžiau Dukat, Markat-tai iki Elkato kaip iki mėnulio. Grandarosa irgi nestebino uogų gausa, geriau Honeoye... Vicoda stebino uogų dydžiu mano smėlynuose, bet pernai iššalo. Hokent-ankstyva, bet Kent man derlingesnis.
Šįmet daigams auginu 6 veisles, jei vis tik meetą tą organizuosimės, tai galėsiu duoti bent kelių veislių. Iš rudens bandysiu darytis frigo daigus pati. Frigo-tai šaldyti(ne džiovinti). Juos reikia laikyti šaldytuve iki sodinimo(Nojus džiovina, daro herbariumą), ir kada pasodini-tada derlius po dviejų mėnesių. Vieną derlių jau skyniau Motinos dienai, antrą derlių skyniau Tėvo dienai, trečią derlių skinsiu per Žolines. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tikiu Sp,kad bus sudžiovinti daigai,tiek išlaikyti.Na vistiek bandysiu kažkiek pasodinti į maišus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 birželio 2018 - 06:13
SP, man Vicodos pridėjo kaip dulkininkės prie kažkurios veislės, kai pirkau iš Vitafloros prieš kokius 4 metus. Bet jau tokios neskanios uogos, nors didelės . O tu rašai, kad augini jas . ax.gif Gal man ne Vocodos pridėjo, o biesas žino ką biggrin.gif
Vistik smagu, kai lietus Lietuvoj wub.gif Pradeda atgaut gamta savo veidą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 25 birželio 2018 - 08:17
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 25, 08:12)

Labas rytas.
Tikiu Sp,kad bus sudžiovinti daigai,tiek išlaikyti.Na vistiek bandysiu kažkiek pasodinti į maišus. ax.gif

O laistymo sistemą turi? Jei neturi-tada su maišais pražūtis ax.gif Nepriliesi į kiekvieną skylutę, patikėk manimi, bandžiau. Tada geriau sodink į putųpolistirolines dėžes(kur nuo žuvies šaldytos būna), galėsi suvaldyti laistymą. O maišuose be laistymo sistemos pabaigsi daigus troškinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 06 25, 09:46)
O laistymo sistemą turi? Jei neturi-tada su maišais pražūtis ax.gif Nepriliesi į kiekvieną skylutę, patikėk manimi, bandžiau. Tada geriau sodink į putųpolistirolines dėžes(kur nuo žuvies šaldytos būna), galėsi suvaldyti laistymą. O maišuose be laistymo sistemos pabaigsi daigus troškinti biggrin.gif

Ačiū SP.Tik dvi dėžes tokias turiu. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 06 25, 10:50)
Ačiū SP.Tik dvi dėžes tokias turiu. ax.gif  ax.gif

Kai būni turguje-tokių dėžių gali paprašyti žuvų pardavėjų, mes irgi taip susišaudėm mirksiukas.gif Labai gerai paskui tokiose dėžėse pomidorų daigus auginti anksti pavasarį, pridengi agroplėvele nuo šalnų-dėžės šilumą palaiko, liuks dalykas. Nepūna, negenda, nepelija, daugkartinio naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 06 25, 10:09)
Kai būni turguje-tokių dėžių gali paprašyti žuvų pardavėjų, mes irgi taip susišaudėm mirksiukas.gif Labai gerai paskui tokiose dėžėse pomidorų daigus auginti anksti pavasarį, pridengi agroplėvele nuo šalnų-dėžės šilumą palaiko, liuks dalykas. Nepūna, negenda, nepelija, daugkartinio naudojimo.

Aš joje vežu broilerius,kai perkame. mirksiukas.gif
Įjunko vagis,praeitą savaitę pavogė iš lauko kažkur 12-14 žemaūgių pomidorų,šiandien žiūriu nebėra gražiausių surfinijų dviejų vazonų.Viskas sakiau važiuosiu šunų prieglaudon šuns,nebe įmanoma. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida 4u.gif Kad jam rankos nudžiūtu.
O pomidorai vazonėliuose buvo?
Na ir šuns ant ilgo pavadžio reiks unsure.gif
Atsakyti