Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Bangele, su gimtadieniu 4u.gif Gražių, prasmingų, laimingų dienų 4u.gif
Atsakyti
Bangele, sveikinimai su gimtadieniu !

vartotojo įkelta nuotrauka

-----------------

O pas mus nelyja . ax.gif Jonams laužą leidžia sudegint bigsmile.gif . Dieną nušniojo kartelį ir viskas. Žemė dar nepermirkusi , žolė vos vos pradėjo žalsvėt iš nudžiūvėlių ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi porą kartų tokią menkutę raselę pakrapijo, bet žolė jau žels karvėms.
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji,su Švente.
Atsakyti
Buvusioji, su gimtadieniu !

---------------------
Atsakyti
SP,dabar įkyrėsiu su klausimais. ax.gif Užsisakiau frigo braškių daigų.Jei aš jų nenorėčiau sodinti dabar tik pavasarį?Įmanoma misija,laikyti šaldytuve iki pavasario? mirksiukas.gif Dar bus dauuuuuuuuuug klausimų. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
O dabar dar galima gaut Frigo daugų? Ingrida, kokią veislę pirkai ir kokį kiekį? Nors info skaičiau, kad iki liepos 15 dar galima sodint.
O aš pirkau Faith frigo (tipo) iš vietinio , tai žiūriu, kad pusė iš jų bus Sonata biggrin.gif . Dabar galvoju, kažin ir ASIA ar bus ta tikroji . Nes Sonatą tai galima atskirt pagal lapus, o kitų jau reik uogas pažint pagal veislės požymius.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 24, 14:13)
O dabar dar galima gaut Frigo daugų?  Ingrida, kokią veislę pirkai ir kokį kiekį?  Nors info skaičiau, kad iki liepos 15 dar galima sodint. 
O aš  pirkau Faith frigo (tipo) iš vietinio , tai žiūriu, kad pusė iš jų bus Sonata  biggrin.gif .  Dabar galvoju, kažin ir ASIA ar bus ta tikroji . Nes Sonatą tai galima atskirt pagal lapus, o kitų jau reik uogas pažint pagal veislės požymius.

https://www.nojus.lt/braskiu-daigai
iš čia pirkau,Honeoye 50 ir korona20.Dabar mb pasodintas skaito viską apie frigo daigus.Sakė atstovas Olandų mūsų mieste gyvena. blink.gif Bandysime kažkiek sodinti į maišus rudeniui. ax.gif
Atsakyti
FB braškininkų grupėj tai keikė tuos Nojaus daigus. Lyg blogai prigyja... Aš pernai iš pardės buvau jų Vima Zanta pirkus, tai nieko gero net šiemet iš jų nėr, gal veislė nekokia . Kitos veislės gal geriau augs.
Nuėjus daržan dar tuose Faith daiguose pastebėjau žalsvą žiedą keliuose daiguose. Nu nervas ima ant to sukčiaus, kur pirkau. Dar , ko gero, virusuotus daigus bus pardavęs... Reik raut lauk, kol kitų neužkrėtė.
Gal to Olandijos atstovo kontaktais pasidalinsi a.ž.? Pavasarį reiktų sodint, esu pasilikus 3 arus laisvos žemės nesodintos, kad pailsėtų prieš braškių sodinimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 birželio 2018 - 16:15
Labukas,visiems ir dekui uz sveikinimus wub.gif Pritupiau prie kompo po poros dienu,anukelis buvo tongue.gif Nuvare nuo koju, sunys irgi pasliki biggrin.gif ietaus pas mus nelabai rasta,rasa padare,o kadangi siltnamis laistomas,tai kurmis trasa pasidare,isvartys pomidorus,o tie jau raudonuoja po truputuka.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 24, 17:12)

Gal to Olandijos atstovo    kontaktais pasidalinsi a.ž.? Pavasarį  reiktų  sodint, esu pasilikus  3  arus laisvos žemės nesodintos, kad pailsėtų prieš  braškių sodinimą smile.gif

http://www.elitiniai.../kontaktai.html
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Galvojau, kad nežinomas koks platintojas .
Atsakyti