Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labs rytss 4u.gif
Na kaip su šalnom pas jus? Mano darže nebuvo šalnos, bet tik +6 ryte 7 val . unsure.gif Lėkiau pažiūrėt lauko agurkų, nes nebuvau užklojusi. Lyg ir nieko blogo jiems ax.gif Braškes paslėpiau nuo varnėnų, tai atidengusi agro radau skruzdžių išėstas uogas mad.gif Kažko šiemet perdaug naikintojų ant mano daržo sad.gif
Atsakyti
Pas mane kažkaip skruzdėlės dingo braškėse,tfu tfu.Sraigėms irgi sausa.Vat strazdai tai punta.Neturiu kada dangstyti,kasmet dangstydavau,ai liks gal?O rankinėje nešiojuosi cinamono skruzdėlėms.Prisipirkau ir nepanaudojau kol kas.Bandyk Žolyte pabarstyti aplink nokstančias braškes.Bitininkai sako,padeda. ax.gif
Atsakyti
Reik bandyt cinamonu - dar negirdėtas būdas . Kvepės braškynas cinamonu biggrin.gif . Vakar aš joms padėjau keliose vietose boro , sumaišyto su cukraus pudra. Bet lauke gi jų daug, neįmanoma taip bus išnaikint. Šiltnamy tai išnaikinau su boru.
Atsakyti
Laba,

mano kolegė tai kai randa skruzdėlyną didesnį nepageidaujamoj vietoj tai užkloja jį pomidorų lapais, sako padeda. Pernai bandžiau, nu lygtais veikia ax.gif Buvo skruzdėlynas prie pat jauno medelio kamieno, paskui prapuolė ax.gif na čia braškynui netiks, bet gal kuri išbandysit kai visas skruzdėlynas kur įsiveis 4u.gif
Atsakyti
Boras ar boraksas tikrai gerai. Dar turėtų padėti saldžios mielės.
Nors aš tai žiauriau darau. Kas nepatinka, prisistatau su Kobros flakonu. Pich pich ir visos aukštyn kojomis. biggrin.gif
Atsakyti
Mergičkos, pamenat, kai kalbėjom apie meetą vasarą ir dainas per naktį? bigsmile.gif Dar ir vėliavą man įteikėt biggrin.gif Tai kaip jums joninių savaitgalis? Penktadienis-šeštadienis, pavyzdžiui? Galime ir šeštadienį rinktis, ale gretimame namelyje sūnus su savo draugais Jonines sutiks. Aišku, mes, senimas, juos pamokyti galime, kaip tikros Joninės turi atrodyti: su laužais, šokinėjimais per jį, dainomis ir panašiai. Tarkit savo žodį 4u.gif Liepą negaliu, man ją visą rezervavo blush2.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Uždangščiau vakar šiek tiek braškes,gaila žiūrėti kaip punta paukščiai.Nors kiek paravėtų. ax.gif
Atsakyti
SP, man tai viskas tinka. 4u.gif
Šiaurietės, gavote kiek lietaus ?
Atsakyti
Laba,

QUOTE(IngridaB @ 2018 06 07, 07:30)
Uždangščiau vakar šiek tiek braškes,gaila žiūrėti kaip punta paukščiai.Nors kiek paravėtų. ax.gif

Pralinksminai. Tokių metų ir tokia naivi tongue.gif O pas mane dar nėra uogų, kaip geroje šiaurėje. Net Kaimietukės ankstyvos braškės pražydo kartu su maniškėmis. Bet pernai tai išėjo į gera, kai uogos pradėjo nokti, visi varnėnai ir strazdai kitur išsidangino tai nei savo baidyklės Bronės nestačiau, nei tinklais nedengiau ax.gif Labai ir šiemet tikiuosi kad taip bus.

Šilkmedis vėl uogelių pilnas, už poros savaičių panašu, kad pirmas uogeles skanausiu. Anksti šiemet. Užpernai uogų beveik nebuvo, tai galvojau, kad ir jie pramečiuoja, o pasirodo ne. Matyt užpernai šiaip kažkas nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 07 birželio 2018 - 10:36
SP, aš tai turbūt nevažiuosiu pas tave, nes labai jau toooli ax.gif Tai ir dėl datos man tinka mirksiukas.gif
Dėl lietaus , tai vosvos rasą tokią vakar purkštelėjo kokias 5 min verysad.gif . Kiemas baltas, ne žalias - visa žolė išdegusi.
Kol plėvelė uždengta, tai ir varnėnų nesimato toj vietoj. Gal jau pamiršo, kur mano braškės, galiu atidengt biggrin.gif ? Dar pakabinau kelis maišiukus spalvotus su rankenom ant virvutės. Vėjas juos pakelia ir jie sukiojasi , gal ir tai dar šiek tiek veikia. Nes šiaip jie, būdavo, ir po plėvele palįsdavo.
Atsakyti
SP mes atostogausim , nebūsim tuo laiku Lietuvoj . Tai man irgi data tinka ax.gif

Aš apdengiau tręšnę tuo tvirtesniu tinklu , bet vienas špokas sugebėjo įlysti po tiklu , o išlysdamas pasismaugti ... Tai dar lavoną radau trešnėje verysad.gif Kaip paukštuko gailą, kaip vageis ne smile.gif

Atsakyti
Kaip kitos? Kas nori pailsėti nuo namų ir darbų? mirksiukas.gif Negi tik mudvi su IK baliavosim? biggrin.gif
Atsakyti