Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2018 05 29, 20:43)
Laba,

kur braškės, kokios braškės...??? Pats žydėjimas, net tavo Kaimietuke ankstyvos dar tik žydi. Tulpių dar žydinčių yra, o jos jau apie braškes kalba  blink.gif

Aš šiandien jau pardaviau pirmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 05 29, 22:04)
Šiandien be jokio vėjelio. MB paliko prie seniūnijos susitvarkyti reikalų ir miestan su mano karaputke išrūko. Teko pareiti per patį karštį namo. Ant aukštakulnių basučių  doh.gif na, gal kokie 7 cm, bet senokai bevaikščiojau. Tai netoli namų nusiaviau ir parstypinau basa. smile.gif

Lauke nerealus kvepėjimas visuose kampuose. Akacijos, jazminai, bijūnai, dar kažkas.
Kažkaip per greitai rododendrai užsibaigs.
vartotojo įkelta nuotrauka

Perkėliau nuotraukas iš kitos temos čia.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
IK labai garažu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane braškės jau noksta lysvėj . Uždengiau tinklu . Trešnes ima keisti spalvą - teks dangstyti . Šį pavasarį atrodo , kas ne Lietuvoj o Vengijoj gyvenčiau , tokiu ankstyvumu ir žiedai ir uogos .
PS kaime turim pamišusią kielę biggrin.gif puolą mašną , kapoja stogą , lempas , veikdodėlius . Matyt per arti lizdo pastatom - tenka perstatyti saugiu atstumu . Sugadint nesugadins , bet bekariaudama apdergia smile.gif Tokio aršumo , kad gegutę išveja iš medžio kieme ... Nors svorio kategorija ne ta , bet svarbu ne ūgis, o smūgis ... Sakau gal ir uogas nuo paukščių apgins ??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vienžo visi ten šeimininkai , o tik mes ten svečiai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 gegužės 2018 - 09:45
labukas smile.gif Tai ka,kepam toliau?Turbut tuoj baigsis vanduo sulini,bus amen darzam unsure.gif Turejau siaudu,apdeliojau agurkus,priliejau...gal kiek palaikys dregme?Naglis irSP nezada lietaus dar dvi sav biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tragedija su vandeniu. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 05 31, 08:06)
labukas smile.gif Tai ka,kepam toliau?Turbut tuoj baigsis vanduo sulini,bus amen darzam unsure.gif Turejau siaudu,apdeliojau agurkus,priliejau...gal kiek palaikys dregme?Naglis irSP nezada lietaus dar dvi sav biggrin.gif

O ką SP sakė pernai mirksiukas.gif Kad gamtoje yra pusiausvyra, kad jei pernai skendom ir buvo potvynis, tai šįmet bus sausra biggrin.gif
Vakar nurėžiau braškių lapus, vakare pasirodysiu, kaip mano "pudeliai" atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Galimybė lietaus yra antradienį . Kaune gal lis , bet kaime kažin ... ten sausros zona .
Šiemet viskas kartu - vakar suvalgiau pirmas braškes , pirmas trešnes , ir dar sausmedis nuo sekmadinio dera. Jokio eiliškimo neliko - viskas vienu metu .
Mano paprikos labai nelaimingos - blyškios . Kuo patręšti ?
Atsakyti
Prakarpiau, pamačiau, kurioms drėgmės pritrūko, laistymo sistema užsilenkusi buvo unsure.gif
Ir pirmosios uogos
Atsakyti
Labs 4u.gif

SP, jau nebesistebiu tavo uogom -ir aš jau iš šiltnamio po kelias kasdien parnešu didis.gif Vėl reik eit laistyt, išgaruoja perdien tas vanduo ir vėl sausa. ax.gif
Apgeltusius lapus ir aš nuskinu, bet žalių nerušinu. Vakar šiltnamy +36C , ar nepradės pomidorai žiedus mėtyt?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip užsimaniau blynų. wub.gif
O pas mane jau yra braškių ir lysvėje.
Atsakyti