Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 21, 11:09)
Labai skanūs pusryčiai  4u.gif  pagal mane smile.gif

Galvojau , kad pavargau ir daug padariau kiame, bet pamačiau FB  SP savaitgalio darbus , ir supratau , kad aš tai nieko neveikiau smile.gif  Šaunuolė kokia  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif Ten taip tik foto daug atrodo blush2.gif O realybėj kas čia tėra-1200 daigų, 100 maišų biggrin.gif O foto-tai kaip 2 hektarai lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Baigia užsiraukt mūsų temukė visai ax.gif Ar aptingom, ar nebeturim laiko diskutuot? Aš tai dabar biski nebespėju nieko biggrin.gif . Dusia, kur tu ten matai viską? biggrin.gif ir mums parodyk, man kaip tik reik pavyzdžių dabar, kaip braškes sodint ax.gif
Atsakyti
SP , ką ten į maišus dėjai ?
Na, šiandien sutvarkė šiltnamio lankus, gal rytoj užmesime plėvelė. Dabar reikės melstis, kad neužeitų koks škvalas, nes durų tai kurį laiką nebus.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 05 21, 19:30)
SP , ką ten į maišus dėjai ?
Na, šiandien sutvarkė šiltnamio lankus, gal rytoj užmesime plėvelė. Dabar reikės melstis, kad neužeitų koks škvalas, nes durų tai kurį laiką nebus.

Braškes lotuliukas.gif Auginsiu naujoviškai biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba diena,
Grįžta viena paklydėlė namo...
žiūriu, dar daug ištikimų veidų likę. Tikiuosi kuri nors ir mane prisimena smile.gif
Atsakyti
Labas, cicuta 4u.gif Lyg per miglą prisimenu tavo niką, smagu kad grįžti 4u.gif
O aš garsu juokiausi FB paskaičiusi komentarą patarimą biggrin.gif
Klausimas: užpuolė jauną slyvą amaras, pradėjo lapai raitytis ka daryt unsure.gif
atsakymas: purkšti caca kola , bet jei bijote xemijos - tai decis , maverikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 05 22, 17:24)
Labas, cicuta 4u.gif  Lyg per miglą  prisimenu tavo niką,  smagu kad grįžti  4u.gif 
O aš garsu juokiausi FB paskaičiusi komentarą patarimą  biggrin.gif
Klausimas: užpuolė jauną slyvą amaras, pradėjo lapai raitytis ka daryt unsure.gif
atsakymas: purkšti caca kola , bet jei bijote xemijos - tai decis , maverikas    biggrin.gif

lotuliukas.gif
Cituta, pamenu avatarą, bet niko-ne. Ar nesikeitei jo? Ne ciocė buvai?
Atsakyti
Nepamenu naujokės. Tiksliau, jeigu ji senokė, tai aš naujokė. 4u.gif
SP , į kokio dydžio maišus ir po kiek daigų sodini ?
Mano braškės liko nei ravėtos, nei retintos. Laimei, šiandien šiltnamį užtempėme.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 05 22, 21:20)
Nepamenu naujokės. Tiksliau, jeigu ji senokė, tai aš naujokė. 4u.gif
SP , į kokio dydžio maišus ir po kiek daigų sodini ?
Mano braškės liko nei ravėtos, nei retintos. Laimei, šiandien šiltnamį užtempėme.

Į 50 litrų, šachmato principu kas 20cm. Tilpo 14-15 daigų.
Kadangi tos braškės skirtos ūsams, tai aš nesinervinu, kad per tankiai. Žiemai vis tiek kas antrą rausiu, o uogoms paliksiu kitiems metams.
Atsakyti
pagarba,darbstuolems smile.gif Kaimietuke,zinok,obelis pradejo lapelius leist blink.gif Bet tik viena puse,as jai vandens su margancovke biggrin.gif daviau,ai galvoju,arba pades arba nepakenks.Uodai ,kaip pasiute,vakarais i lauka nesinori.Pas mus vel sausa,o sienaut reik,jei nepalis -degs zole.Nedygsta krapai,salotos taip pat.Ar mano ranka negera tongue.gif ,ar sekla bloga buvo,dirgeles grausiu biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti