Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2018 05 18, 09:17)
Laba,

tai aš pirma prie stalo puolu  ax.gif  Pačios kaltos, kad neužeinat, kad ilgai miegat... tongue.gif

Ale tai kokia: kai tik alkoholis-pirma prie stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 17, 20:45)
Hm , tai pillt man tos salietros ryt ant smėlynuose augančių  braškių  ar nepilt ? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papilk, tik nepadaugink. Yra tokių, kur paklausę patarimo taip pamyli augalus, kad išsvilina negyvai. Maksimum, ką gali pilti, tai vienas grūdelis į vieną kvadratinį centimetrą. Ir jokių barstymų saujomis ar krūvelėmis palei pačius augalus. Dar kartą pasikartosiu, gal visos žinote. Augalų "burnos" yra maždaug tokiame perimetre, kokiame lapija. Na, nekalbu apie javus, jų šaknys stipriai kuokštinės ir toli į šonus nueina.

Pasiliksiu vyną vakarui. Nuo ryto dirbti reikia, vot. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ,darbstuoliu kompanija smile.gif Musu smelynus irgi palaiste,pagrumojo,kazkur kampais,bet ..pakrapino.Vakar graziai nulijo,galesim pora dienu nelaistyt biggrin.gif Numirojo mano obelaite verysad.gif ,taip graziai zydejo, ziedeliai sudziuvo ,lapeliu ne nesimate.Taip saugojau,popinau ir va unsure.gif Prazydejo pusys,kyla klausimas,kaip lengviau ir geriau langus nusivalyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 05 18, 16:29)
Laba ,darbstuoliu kompanija smile.gif Musu smelynus irgi palaiste,pagrumojo,kazkur kampais,bet ..pakrapino.Vakar graziai nulijo,galesim pora dienu nelaistyt biggrin.gif Numirojo mano obelaite verysad.gif ,taip graziai zydejo, ziedeliai sudziuvo ,lapeliu ne nesimate.Taip saugojau,popinau ir va unsure.gif Prazydejo pusys,kyla klausimas,kaip lengviau ir geriau langus nusivalyt biggrin.gif

Ar gali būti, kad šaknies kaklelį apgraužė pelės? Užpernai maniškę vieną taip nuėdė.

Lyja ir lyja. Tik spėja pradžiūti kiemas, šnai ir vėl papila vandens.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Spejau pavalgyt,bus uz vakar diena ir sendien biggrin.gif Kaimietuke,o kaip suprast,ta kakleli?Kad kurmis sukosi apie ta obeliuke,tai tikrai,bet sis saknu needa.Bandyt atsikapstyt,ar jau lupt lauk?Vakar vel palijo,bet mus pieskai biggrin.gif gerai
Atsakyti
Susigriebet visa lietu ir dziaugaujat biggrin.gif Palijo tiek, kad po melionu lapais sausa.

Labas rytas
Atsakyti
Mano melionai dar ir arbūzai vazončikuose šiltnamyje.Nespėju.Pernai visa nuo šalčio nugeibo,tai neskubu.Šiltnamį pribaigiau trečią šiandien. ax.gif Vakar prieš liūtį spėjau moliūgus susodinti 4 jau lipo iš vazono.Na kur 4 šilumos šiąnakt žada. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 05 19, 07:26)
Spejau pavalgyt,bus uz vakar diena ir sendien biggrin.gif Kaimietuke,o kaip suprast,ta kakleli?Kad kurmis sukosi apie ta obeliuke,tai tikrai,bet sis saknu needa.Bandyt atsikapstyt,ar jau lupt lauk?Vakar vel palijo,bet mus pieskai biggrin.gif  gerai

Vargu ar beatsigaus. Šaknies kaklelis - tai ta vieta, kur baigiasi stiebas ir prasideda šaknys. Ten jau būna minkštos žievės ir kartais pasidarbuoja pelės .

Išprotėsiu. frusty.gif Turėjo ateiti darbininkas ir sudėlioti šiltnamio lankus. Nepasirodė.
O dar turėjau su vaikais gal šešias tonas bulvių sėklinių perleisti per rūšiavimą, tai pati nieko nebespėjau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labai skanūs pusryčiai 4u.gif pagal mane smile.gif

Galvojau , kad pavargau ir daug padariau kiame, bet pamačiau FB SP savaitgalio darbus , ir supratau , kad aš tai nieko neveikiau smile.gif Šaunuolė kokia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti