Niurzga, kaip suprasti ? Pas tave nelijo ?
Atsikėliau septintą, jau buvo lyta, o paskui visą dieną iki keturių. Ne per daugiausiai , 8 mm , bet vis šis tas, drėgmė paviršinį sluoksnį sudrėkino. Paskui kasiojau, tai sausą žemę tik po krūmu radau..
Labas rytas.
Blynai tiks prie tokio turtingo stalo?
A tai mano pusryčių sakai mažai?
QUOTE(Niurzga @ 2018 05 16, 17:50)
A tai mano pusryčių sakai mažai?
Įvairesnius pagaminau.
Labas rytas.
Pas mus lyja be griausmų.
Niurzgiuk,su švente.
Niurzga, su gimtadieniu !
Niurzga su GIMTADIENIU !!!
Sveikatos ir dar kartą sveikatos , visa kita nusipirksi
Galų gale ir Kaune palijo. Rimtai taip . Tikiuosi ir kaime bus palyta.
SP ar nieko blogo, kad žydinčias braškes mulčiavau ? Žinau , kad ravėti negalima žydinčių .. Kažkaip nesuspėjau anksčiau šiemet .
Sveikatos ir dar kartą sveikatos , visa kita nusipirksi
Galų gale ir Kaune palijo. Rimtai taip . Tikiuosi ir kaime bus palyta.
SP ar nieko blogo, kad žydinčias braškes mulčiavau ? Žinau , kad ravėti negalima žydinčių .. Kažkaip nesuspėjau anksčiau šiemet .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 17, 10:56)
O kas nutinka, kai ravima žydinčios braškės? Aš visada jas žydinčias geniu, nupjaunu po 2/3 lapų, kad "eitų" į uogas, o ne lapus maitintų. O ravėjimas kuom kenkia?
O kuo mulčiavai?
Niurzga, su gimtadieniu!
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 05 17, 10:13)
*O kas nutinka, kai ravima žydinčios braškės? Aš visada jas žydinčias geniu, nupjaunu po 2/3 lapų, kad "eitų" į uogas, o ne lapus maitintų. O ravėjimas kuom kenkia?
**O kuo mulčiavai?
**O kuo mulčiavai?
Kažkas man pribūręs, kad ravėdamas žydinčias braškes pajudini šaknis ir prastai mezga
Mulčiavau žole . Šiaudų šiemet neturiu . Žolė buvo trimeriu pjauta, stambi .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 17, 11:29)
Kažkas man pribūręs, kad ravėdamas žydinčias braškes pajudini šaknis ir prastai mezga
Aš nemėgstu žole mulčiuoti Pirmiausia, tai azotinė trąša, labai į lapus "išeis", uogos bus mažos. Kitas dalykas, prisisėja kitiems metams įvairių piktžolių sėklų, ne braškynas būna, o varputynas. Trečia, jei laikysis drėgni orai-uogos pus, o kerelį puls grybelinės ligos. Tokia yra mano patirtis, kai bandžiau su žole mulčiuoti dvejus metus iš eilės