Labas rytas.
Supuolė į grumstus labai žemė.
Labas rytas.
Ant dietos pasodino
Laba.
Laba.
Kokia čia tau dieta. Toks riebus keksas.
Sausa ir pas mane, nors prieš gerą savaitę su trupučiu prilijo atsakančiai. Atvažiuokite kas pas mane šiltnamio pastatyti. Bliam, du vyrai naqmie, o aš juos pamatau tik per vakarienę.
SP, draugė prekiauja pomidorų daigais, tai sakė, kad kažkoks šiemet pamišimas. Kasmetinį kiekį išpardavė per dvi savaites.
Sausa ir pas mane, nors prieš gerą savaitę su trupučiu prilijo atsakančiai. Atvažiuokite kas pas mane šiltnamio pastatyti. Bliam, du vyrai naqmie, o aš juos pamatau tik per vakarienę.
SP, draugė prekiauja pomidorų daigais, tai sakė, kad kažkoks šiemet pamišimas. Kasmetinį kiekį išpardavė per dvi savaites.
Labas rytas.
Šiandien Mildos meilės diena,nepamirškime pasveikinti antrų pusių.Tikra lietuviška meilės diena.
Labas rytas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 05 11, 07:17)
O prisiminkime, kokie metai šlapi pernai buvo Sakiau, kad skųsimės šįmet dėl sausros
Labas rytas
Labas rytas
SP bet tokio ankstyvo pavasario tai gal nereikėjo , bent jau man šiemet sakiau ramiai viską po 15 sodinsiu Nes supuolė viskas į gegužės pradžią - darbai , dukriuko mokyklos baigimas, ir daržų sodinimas ... Ne ha sodinu , bet laiko užima.
Kas džiaugiasi tokiu ankstyvu pavasariu tai bitės pavasarinio medaus bus .
IK - jei savų vyrų nematai, belieka kaimyno pagalbos prašyt
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 14, 08:24)
Tai kad neturiu grieko vertų kaimynų. Nei prie šiltnamio statymo, nei prie kitų veiklų.
kas, kad pavasaris ankstyvas. Pas mane viskas susivėlino per darbus. Va, šiandien tik pupos bei pupelės pasėtos. Dar cukinijas sėsiu ir dar kukurūzų.
Lietaus laukiu.
Labas rytas.
Pas mane irgi vienas šiltnamis ne perdengtas dar............
Spurgas paliksiu lieknesnėm Bet dėkui Ingrida
Kaune lietaus tiek , kaip kunigas per mišias švesto vandens pakrapija. Net dulkių nenuplovė . Gal dar ateis ? Kaime apie mėnesį nelijo , ne žemė o pelenas.
Kaune lietaus tiek , kaip kunigas per mišias švesto vandens pakrapija. Net dulkių nenuplovė . Gal dar ateis ? Kaime apie mėnesį nelijo , ne žemė o pelenas.
Laba,
oi spurgytės dar nesuvalgytos.
Sodyboj smulkius daigelius palaisčiau, nes žemės paviršius sausas, bet ruošiau vietą agurkams tai žemėj drėgmės dar sočiai.
oi spurgytės dar nesuvalgytos.
Sodyboj smulkius daigelius palaisčiau, nes žemės paviršius sausas, bet ruošiau vietą agurkams tai žemėj drėgmės dar sočiai.