Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Supuolė į grumstus labai žemė. blink.gif
Atsakyti
O prisiminkime, kokie metai šlapi pernai buvo mirksiukas.gif Sakiau, kad skųsimės šįmet dėl sausros biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ant dietos pasodino unsure.gif

Laba.
Atsakyti
Kokia čia tau dieta. Toks riebus keksas. blink.gif
Sausa ir pas mane, nors prieš gerą savaitę su trupučiu prilijo atsakančiai. Atvažiuokite kas pas mane šiltnamio pastatyti. Bliam, du vyrai naqmie, o aš juos pamatau tik per vakarienę. blink.gif
SP, draugė prekiauja pomidorų daigais, tai sakė, kad kažkoks šiemet pamišimas. Kasmetinį kiekį išpardavė per dvi savaites.
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien Mildos meilės diena,nepamirškime pasveikinti antrų pusių.Tikra lietuviška meilės diena. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 05 11, 07:17)
O prisiminkime, kokie metai šlapi pernai buvo mirksiukas.gif Sakiau, kad skųsimės šįmet dėl sausros biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif

SP bet tokio ankstyvo pavasario tai gal nereikėjo , bent jau man šiemet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sakiau ramiai viską po 15 sodinsiu smile.gif Nes supuolė viskas į gegužės pradžią - darbai , dukriuko mokyklos baigimas, ir daržų sodinimas ... Ne ha sodinu , bet laiko užima.
Kas džiaugiasi tokiu ankstyvu pavasariu tai bitės 4u.gif pavasarinio medaus bus .

IK - jei savų vyrų nematai, belieka kaimyno pagalbos prašyt biggrin.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 14, 08:24)

IK - jei savų vyrų nematai, belieka kaimyno pagalbos prašyt  biggrin.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Tai kad neturiu grieko vertų kaimynų. Nei prie šiltnamio statymo, nei prie kitų veiklų. tongue.gif
kas, kad pavasaris ankstyvas. Pas mane viskas susivėlino per darbus. Va, šiandien tik pupos bei pupelės pasėtos. Dar cukinijas sėsiu ir dar kukurūzų.
Lietaus laukiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mane irgi vienas šiltnamis ne perdengtas dar............ ax.gif
Atsakyti
Spurgas paliksiu lieknesnėm smile.gif Bet dėkui Ingrida 4u.gif
Kaune lietaus tiek , kaip kunigas per mišias švesto vandens pakrapija. Net dulkių nenuplovė . Gal dar ateis ? Kaime apie mėnesį nelijo , ne žemė o pelenas.
Atsakyti
Laba,

oi spurgytės dar nesuvalgytos.
Sodyboj smulkius daigelius palaisčiau, nes žemės paviršius sausas, bet ruošiau vietą agurkams tai žemėj drėgmės dar sočiai.
Atsakyti