Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

nu vat ir prisidirbom Buvom paliktos visai be pusryčių. Tai negerai kam kiaušiniai, tai man negerai, kad kava, tai prie gėrimo užkandžio jokio nepatiekta... Dabar galim pirštą iš bado čiulpt unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pareinu pareinu.............su visais puodais. ax.gif Pasiilgau visų. wub.gif
Atsakyti
Laba,

valio, grįžo, grįžo.... ax.gif
Imu viską, viskas tinka essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 05 07, 19:43)
Laba,

valio, grįžo, grįžo....  ax.gif
Imu viską, viskas tinka  essen.gif

Niurzga viską suvalgė, man nepaliko biggrin.gif
Gegužės pradžia, o aš jau visus pomidorus išsipardaviau mirksiukas.gif Pernai dar birželio pradžioje turėjau...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atnešu atnešu pusrytėlius dar.
Labas rytas.
Mano dar nesodinti pomidorai. ax.gif
Atsakyti
Imu šapragus , ir kiaušinius - abu dalykus labai mėgstu. Dėkui Ingrida 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Šiemet ir aš pasodinau tikrų šparagų 10 kelmų , gal jau kitamet iš lysvės skanausiu , nebereiks po sodą laukinių ieškoti .
Mano pomidorai , paprikos , baklažanai irgi nesodinti . Paprikas ir pomidorus kišiu savaitgalį . Ir liks tik šitamėgiai - moliūgai , agurkai ,šparaginės . Mūsų kraštuose sausra, kokias 3 savaites sodyboj nelijo . O savaitgalį lankiau kapus šiaurės Lietuvoj - laukuose balos, ūkininkai dirbti negali .
Atsakyti
Laba

QUOTE(sena pažįstama @ 2018 05 07, 20:26)
Niurzga viską suvalgė, man nepaliko biggrin.gif

Dar ilgiau miegot reikėjo mirksiukas.gif
Jau ir taip tik vakare užėjau ax.gif

Mano darže šlapia. Į pomidorų duobutes vandens net nepyliau tik pasodinusi truputuką vandens aplink kiekvieną augaliuką paliejau, kad žemės geriau šakneles apgultų.

Porus pikiavau tai irgi net neliejau. Šlapia.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

oi pusryčiams buvo obuolių pyragas su ledais wub.gif Imu pavakariams ax.gif
Panevėžyje vienoje kavinukėje tokį desertą nerealiai skanų patiekdavo. Oi kaip seniai ten buvau. Gal jau ir meniu nebėra tokio deserto.
Atsakyti
Prieš kelias dienas buvo šlapia, o šiandien kur labiau prie molio - net žvanga. Kurgi ne, šitoks vėjas su karštu oru. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nepykčiau,jei ir palytų. ax.gif
Atsakyti
Kiaušiniai biggrin.gif

Tikiuosi sodyboje mano bais drėgna žemė neišdžiūvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 10 gegužės 2018 - 23:06