Laba,
nu vat ir prisidirbom Buvom paliktos visai be pusryčių. Tai negerai kam kiaušiniai, tai man negerai, kad kava, tai prie gėrimo užkandžio jokio nepatiekta... Dabar galim pirštą iš bado čiulpt
Labas rytas.
Pareinu pareinu.............su visais puodais. Pasiilgau visų.
Laba,
valio, grįžo, grįžo....
Imu viską, viskas tinka
valio, grįžo, grįžo....
Imu viską, viskas tinka
QUOTE(Niurzga @ 2018 05 07, 19:43)
Niurzga viską suvalgė, man nepaliko
Gegužės pradžia, o aš jau visus pomidorus išsipardaviau Pernai dar birželio pradžioje turėjau...
Labas rytas.
Atnešu atnešu pusrytėlius dar.
Labas rytas.
Mano dar nesodinti pomidorai.
Atnešu atnešu pusrytėlius dar.
Labas rytas.
Mano dar nesodinti pomidorai.
Imu šapragus , ir kiaušinius - abu dalykus labai mėgstu. Dėkui Ingrida . Šiemet ir aš pasodinau tikrų šparagų 10 kelmų , gal jau kitamet iš lysvės skanausiu , nebereiks po sodą laukinių ieškoti .
Mano pomidorai , paprikos , baklažanai irgi nesodinti . Paprikas ir pomidorus kišiu savaitgalį . Ir liks tik šitamėgiai - moliūgai , agurkai ,šparaginės . Mūsų kraštuose sausra, kokias 3 savaites sodyboj nelijo . O savaitgalį lankiau kapus šiaurės Lietuvoj - laukuose balos, ūkininkai dirbti negali .
Mano pomidorai , paprikos , baklažanai irgi nesodinti . Paprikas ir pomidorus kišiu savaitgalį . Ir liks tik šitamėgiai - moliūgai , agurkai ,šparaginės . Mūsų kraštuose sausra, kokias 3 savaites sodyboj nelijo . O savaitgalį lankiau kapus šiaurės Lietuvoj - laukuose balos, ūkininkai dirbti negali .
Laba
Dar ilgiau miegot reikėjo
Jau ir taip tik vakare užėjau
Mano darže šlapia. Į pomidorų duobutes vandens net nepyliau tik pasodinusi truputuką vandens aplink kiekvieną augaliuką paliejau, kad žemės geriau šakneles apgultų.
Porus pikiavau tai irgi net neliejau. Šlapia.
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 05 07, 20:26)
Niurzga viską suvalgė, man nepaliko
Dar ilgiau miegot reikėjo
Jau ir taip tik vakare užėjau
Mano darže šlapia. Į pomidorų duobutes vandens net nepyliau tik pasodinusi truputuką vandens aplink kiekvieną augaliuką paliejau, kad žemės geriau šakneles apgultų.
Porus pikiavau tai irgi net neliejau. Šlapia.
Labas rytas.
Laba,
oi pusryčiams buvo obuolių pyragas su ledais Imu pavakariams
Panevėžyje vienoje kavinukėje tokį desertą nerealiai skanų patiekdavo. Oi kaip seniai ten buvau. Gal jau ir meniu nebėra tokio deserto.
oi pusryčiams buvo obuolių pyragas su ledais Imu pavakariams
Panevėžyje vienoje kavinukėje tokį desertą nerealiai skanų patiekdavo. Oi kaip seniai ten buvau. Gal jau ir meniu nebėra tokio deserto.
Prieš kelias dienas buvo šlapia, o šiandien kur labiau prie molio - net žvanga. Kurgi ne, šitoks vėjas su karštu oru.
Labas rytas.
Nepykčiau,jei ir palytų.
Kiaušiniai
Tikiuosi sodyboje mano bais drėgna žemė neišdžiūvo.
Tikiuosi sodyboje mano bais drėgna žemė neišdžiūvo.