Žolia, su gimtadieniu
Visko, ko trokšti
Aš arbūzus sukušau iškart į žemę ir per savaitę sudygo.
Nusibaudžiau save, sodinėjau mažus žilių ir lobelijų daigelius
Ačiū, Liniuxxxx
Arbūzų sėklas padėjau irgi ant maršrutizatoriaus, kaip pomidorus. Turėtų sudygt Beveik kasdien dar kuriam pečių - šalta dar.
Arbūzų sėklas padėjau irgi ant maršrutizatoriaus, kaip pomidorus. Turėtų sudygt Beveik kasdien dar kuriam pečių - šalta dar.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Imu kavos . Dėkui Ingrida
SP kai pamačiau FB tavo "turtus" , kaip Tu ir spėji ? Atominė moteris
Aš šį pavasarį labai nepaspėju ... Be pasižiūrių į kalendorių , taigi dar tik balandis bvaigiasi
Aš šį pavasarį labai nepaspėju ... Be pasižiūrių į kalendorių , taigi dar tik balandis bvaigiasi
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 30, 11:27)
Imu kavos . Dėkui Ingrida
Tu dar mano sodybos darbų nematei Ruošiuosi žemę veisliniams braškių daigams auginti, kai apsimušiu šiltnamiuose darbus-pulsiu ten
O ir valdiško darbo manęs neatleido, nors prašiausi išeiti. Buvau jau apsisprendusi išeiti gyventi "ant savęs". Sustabdė tik tai, kad pradėjo graudenti-o kaip tu pragyvensi žiemą...
Labas rytas.
Labas rytas,
ateinu pusryčių.
Dusia nespėju ir aš nieko, bet lygiai taip pat pagalvojau, kad dar tik balandis. Na gerai, jau gegužė, bet dar tik pirma diena. Kaip nors spėsim.
ateinu pusryčių.
Dusia nespėju ir aš nieko, bet lygiai taip pat pagalvojau, kad dar tik balandis. Na gerai, jau gegužė, bet dar tik pirma diena. Kaip nors spėsim.
Labas
as siemet ankstyva, viska sodinu, seju. Tik nedideli plota ir po truputi.
Vakar kai pamaciau kaimynes paprikas, tai vos neapsiraudojau i savas paziurejus Susodinau siltnamy i grunta, gal jos normaliai augt prades. Arba ne.
as siemet ankstyva, viska sodinu, seju. Tik nedideli plota ir po truputi.
Vakar kai pamaciau kaimynes paprikas, tai vos neapsiraudojau i savas paziurejus Susodinau siltnamy i grunta, gal jos normaliai augt prades. Arba ne.
SP, bet tai kaip tu spėji su tokiom augalų plantacijo viena ir dar po valdiško darbo? Tikrai kažką tau reik galvoti