Labas rytas
Su Dievo ir Gamtos švente
Vėjas lauke, matau nemažas. Bet kai šiltoj troboj pro langą žiūrint, tai nebaisu
Eisiu kiaušinių dažyt su maže. Mes visad dažom Velykų rytą, niekad nesu dažius iš anksto, kaip dauguma tą daro. O paskui iš jų mišrainę reiks daryt
Ingrida, labai gražūs tavo floristiniai darbeliai
Labas rytas.
Pasižiūriu pro langą - vėjas, kartais šlapdriba. Kaip nors iškentėti dar dienelę kitą - ir galima bus džiaugtis pavasariu. Reikia verkiant pomidorus išpikuoti, bet šaindien negaliu. Ant kinrožės yra dar neištručytų baltasparnių. Jeigu apipuls pomidorus, tai ir šiltnamyje atsiras. Rytoj jau keliaus kai kurie kambariniai į lauką.
Labas rytas.
IK,ką tu neši į lauką jau?
Prapuoliau aš iš ekrano, ale laiko nebeturiu trobų tvarkymui, ką ten kalbėti apie SM Tūkstančiai daigų pikiuoti, tūkstančiai... Man jie jau sapnuojasi... Pomidorai, paprikos-dzin, bet lobelijos, lobuliarijos, tagetės, petunijos, mamamija... Kambariai tokie, kad jei ateitų vaikų teisės-vaikus atimtų, galvotų, kas per landynė Viena laimė, kad pas senelius atostogauja, tai man nei valgyti jiems daryti, nei pamokų tikrinti. Gyvenu bomžyne dabar ir laiminga
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 03, 06:09)
Taigi pelargonijas, gal dar ką nors, kad ir fuksijas. Na, tos nedickos, jei ką - atgal į kambarį.
SP, pavydžiu tavojo bomžyno.
Labas rytas.
Labas rytas.
Šiandien turbūt TA diena, pavasario diena Reik greit ką nors nuveikt, nes ryt vėl gali būt žiema . Reik bandyt šiltnamį statyt, gal jau pašalas bus išėjęs - gi tiek lijo ir vakar ir užvakar - palkės stovėjo. O šįryt, žiūriu , pelkių neliko - pramušė žemyn tikriausiai.
Šiandien turbūt TA diena, pavasario diena Reik greit ką nors nuveikt, nes ryt vėl gali būt žiema . Reik bandyt šiltnamį statyt, gal jau pašalas bus išėjęs - gi tiek lijo ir vakar ir užvakar - palkės stovėjo. O šįryt, žiūriu , pelkių neliko - pramušė žemyn tikriausiai.
Labas rytas.
Laba,
o aš naktipiečiams braškes susirinksiu Vat.
o aš naktipiečiams braškes susirinksiu Vat.