Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Bangele . yra tokia teorija - jei gali užsidirbti , tai loterijoj nelaimėsi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif daugiau 4 EUR ar 25 tarybinių rub. nesu laimėjusi smile.gif
Kas išmanote apie svogūnus ? FB giria baltus ... man tai nesusipratimas balti smile.gif Kieti , greit genda ...
IK ar irgi veisles reikia atsirinkti ? Kaip Moliūgas nėra Moliūgas taip ir baltas svogūnas nelygu baltam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 kovo 2018 - 20:09
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 28, 20:08)
Bangele . yra tokia teorija - jei gali užsidirbti , tai loterijoj nelaimėsi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  daugiau 4 EUR ar 25 tarybinių rub. nesu laimėjusi smile.gif
Kas išmanote apie svogūnus ? FB giria baltus ... man tai nesusipratimas balti smile.gif  Kieti , greit genda ...
IK ar irgi veisles reikia atsirinkti ? Kaip Moliūgas nėra Moliūgas  taip ir baltas svogūnas nelygu baltam?

Yra kelios veislės, gal Albion žinomiausia. Nesilaiko žmoniškai nė viena. Jei pastebėjote, prekybcentriuose po Naujųjų jau būna tik importas, šviežiai nukasti kokioje Ispanijoje. Nors sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama, bet laikoma, kad tai saldžiausi svogūnai. Todėl ir nesilaiko. O dėl kietumo - suminkštėja tiesiog saujoje. Bet labai tinkami laiškų atželdinimui. Kiek turiu verslo pasiūlymų paauginti nors kelias dešimtis tonų, nepasirašau nė už ką. Gi nesu pati sau priešas. smile.gif
Jau geriau auginti raudonus. Ech, turėjau nusipirkusi gerą hibridą, dar tik bandomąjį, su numeriu. Ko gero, taip ir netapo hibridu su prekiniu pavadinimu, nes niekur neberandu jo sėklų. Matyt, nepatentavo. Belieka Red Baron. Karmen smulkesni, prasčiau laikosi.
Nors ir raudoni blogiau laikosi už paprastus. O ir paprastųjų, reikia žiūrėti, koks laikymasis. Jei veislė kokia ispaniška, ji mūsų dienos ilgumui netiks.
Na, iš sodinukų viskas paprasčiau. Užauga bet kokiu atveju. O auginant iš sėklų, jau reikia žiūrėti anotacijas.

O dėl loterijų. Ko gero taip jau lemta, turiu sau duonai su sviestu pati užsidirbti. Didžiausias laimėjimas - 40 litų.
Dar labai nervuoja, kai gaunu vos ne kasdien visokių žinučių apie laimėjimus. Nuo pusės milijono pradedant. tongue.gif Vienas bet.. Kažkur labai toli tie laimėjimai, kaip ir kasdien atskriejantys pasiūlymai išgryninti paveldėjimus pasakiškai turtingų dėdulių. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

imu tortuką pavakariams.
Atsakyti
O aš esu laimėjusi ne taip seniai, prieš kelis metus.Buvo paskelbta , kas užsiprenumeruos žurnalą Rasos visiems metams ir atsiųs kvitą, gales net prizą pasirinkti ir gal 5 duotųjų.Tai aš laimėjau balticseeds seklų 40 pakelių, visokių.Dar ir dabar kai ką tebeturiu iš pomidorų sėklų, nes laimėjime buvo dauguma pomidorų žemaūgės determinantinės veislės.O aš tokių nemėgstu.Tai buvo ir savotiška reklama, nes po to jau iš ten sėklų užsisakydavau internetu biggrin.gif Kas tą žurnalą prenumeruoja tikriausiai dar atsimena apie tuos laimėjimus.
Ryt paskutinė nedarbingumo diena, po švenčių jau eisiu į darbą.Laukiu ax.gif , daugiau bendradarbių susitikti, bet ir darbo kažkiek laukiu. Tokio prasmingumo, ar kaip čia pasakyt, nusibodo kasdien po pusdienį ligoninėj reabilitacijoj prasitrinti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Žiema? blink.gif blink.gif
Atsakyti
La,ziema unsure.gif Pritilo pauksciukai...
Atsakyti
Nieko nebesuprantu - per Kalėdas sniego nėra o per Velykas yra ?
Mano vaiksystėj ne taip būdavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vadinasi jau daug vasarų mačius esu biggrin.gif

IK - dėkui už išsamią paskaitą apie svogūnus 4u.gif . Pas Tave visad - ko paklausi tą gausi smile.gif

Šiemet šiam laikui dar turiu porų - puikiai šiltnamyje suguldyti ir durpėm užpilti išgyveno .
Atsakyti
pas mus sako-jei Kaledos,ant vandenio,tai Velykos ant lado smile.gif biggrin.gif Nera jau sniego,saulute lenda.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

imu ... katę tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti