Labas
ruosiuosi eit braskyno tvarkyt. Vakar siltnamy zirniu pasejau.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 24, 14:15)
Tai gal visos jau daržuose ? Nepareina nė kavos.
Pralėkiau miestą, papirkau kambarinių gėlių dėl smagumo. Depan privežta visokių hortenzijų, gal reikės susigundyti.
Pralėkiau miestą, papirkau kambarinių gėlių dėl smagumo. Depan privežta visokių hortenzijų, gal reikės susigundyti.
Laba, užuolaidos skalbiasi. Kvietkai persodinti, cepelinų privirta, kibinam mėsytė supjaustyta. Guliu. Pabėgo ritmas. Slabnumas žiaurus. Prakaitas bėga. Senatvė, ne kitaip. Laukiu, grįš MB, langus išvalys..
laba,Darbstuolems Pas mus dar zeme isalus,ka ten set Pasidziaugiau saulute i kampa ilindus,pomidoru daigus ant saulutes pasildziau Sedejom sendien prie ezero ir klausem kaip ezeras dainuoja Visa laika ,pavasary,girdedavau ta garsa,ai-traktorius uz misko ,Vyras sako,tai ledas garsus skleidzia,silumos gaves.,nu nezinojau
Tai jau IK , ką ten padirbsi darže .... nebent dažas tai šiltnamis Tik ridikėlių pasėjau , ir kokių tai salotų radus . O kad špinatų sėklų nėr kaime tai nesujungiau Žemė darže stipriai įšalusi , norėjau pastanokų išsikasti - nebent dantimis išsigraužti . O ir tų stipriu savų nekažką, tai gaila
Vėl radom svečių - katuką . Kažkas atsikratęs. Jaukus ,meilus ... kas per žmonių žiaurumas ? Pripirkau maisto kaimo parduotuvėj, gal išgyvens ? Negaliu namo vežtis , ir taip bute katė gyvena .
Diena tai nuostabi buvo ... Bitės siuto po visą kiemą , po malkas po pjuvenas . Kol kavą gėriau per rankas ropojo - su šeimininke sveikinosi
Vėl radom svečių - katuką . Kažkas atsikratęs. Jaukus ,meilus ... kas per žmonių žiaurumas ? Pripirkau maisto kaimo parduotuvėj, gal išgyvens ? Negaliu namo vežtis , ir taip bute katė gyvena .
Diena tai nuostabi buvo ... Bitės siuto po visą kiemą , po malkas po pjuvenas . Kol kavą gėriau per rankas ropojo - su šeimininke sveikinosi
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 20:00)
Jeigu man bitė ant rankos -pridirbčiau kelnes. Negaliu nieko su savimi padaryti, labai bijau bičių įkandimų. Man gali į padą įgelti, užtins akys. Jau geriau gyvatės per rankas ropotų...
Papildyta:
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 24, 17:06)
laba,Darbstuolems Pas mus dar zeme isalus,ka ten set Pasidziaugiau saulute i kampa ilindus,pomidoru daigus ant saulutes pasildziau Sedejom sendien prie ezero ir klausem kaip ezeras dainuoja Visa laika ,pavasary,girdedavau ta garsa,ai-traktorius uz misko ,Vyras sako,tai ledas garsus skleidzia,silumos gaves.,nu nezinojau
Oho, kaip romantiška Nesu girdėjusi ir net nežinojau
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 24, 20:51)
Jeigu man bitė ant rankos -pridirbčiau kelnes. Negaliu nieko su savimi padaryti, labai bijau bičių įkandimų. Man gali į padą įgelti, užtins akys. Jau geriau gyvatės per rankas ropotų...
Papildyta:
Papildyta:
Iš visų gyvų padarų bijau tik kirmėlių . Sliekai nesiskaito . O jei ji pūkuota tai iš viso pabaisa ...
IK o Tau tinsta akys kai įkanda į ranką , koją ar kt kūno vietą ? Tada reiktų labai saugotis bičių . Gali būti mirtinas 1 įkandimas .
Labas rytas.
Ne aš plaku,verba plaka.
Baisiausias padaras-varlė.
Ne aš plaku,verba plaka.
Baisiausias padaras-varlė.
Laba,
Oi kaip jums nepavydžiu. Juk visose sodybose šių gyvunėlių apstu tai kaip gyvent.
Oi kaip jums nepavydžiu. Juk visose sodybose šių gyvunėlių apstu tai kaip gyvent.
Labas rytas.
Labas rytas
Dienos ilgėja , smaguma. Tik tas laiko persukimas biski nervija .
Sulos prisilašinom- skanuma
Vakar dar sėjau pomidorų. Žadėjau tik 10-15, nes iš kovo 11 d. jau 10 turėjau sudygusių, bet kaip dėjau 30 Nežinau, kur juos sodint reikės, kai visi užaugs Ate ir Kavasucitrina kaltos , kad tiek daug sėju. Ir tai dar 30 liko naujų veislių nebandyta šiemet.
Dienos ilgėja , smaguma. Tik tas laiko persukimas biski nervija .
Sulos prisilašinom- skanuma
Vakar dar sėjau pomidorų. Žadėjau tik 10-15, nes iš kovo 11 d. jau 10 turėjau sudygusių, bet kaip dėjau 30 Nežinau, kur juos sodint reikės, kai visi užaugs Ate ir Kavasucitrina kaltos , kad tiek daug sėju. Ir tai dar 30 liko naujų veislių nebandyta šiemet.
QUOTE(Niurzga @ 2018 03 25, 18:56)
Laba,
as su adrenalino ampole ir svirkstu, nes po ikandimo buvau pora kartu atsijungus.
Jei man bite per ranka ropotu - sustingtu kraujas gyslose
Labas
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 22:05)
Iš visų gyvų padarų bijau tik kirmėlių . Sliekai nesiskaito . O jei ji pūkuota tai iš viso pabaisa ...
IK o Tau tinsta akys kai įkanda į ranką , koją ar kt kūno vietą ? Tada reiktų labai saugotis bičių . Gali būti mirtinas 1 įkandimas .
Dabar gal jau mažiau tinsta, anksčiau labai tindavo . Pvz įgelia į delną, , aptirpsta, paskauda. Tada toks patinimas atsiranda. Ir pradeda jis keliauti beveik iki peties. Keisčiausia, kad įkandimo vietoje jau patinimo nebėra, o jis kažkur tolia. Būdavo, ir akis pasiekdavo. O jeigu įkanda į galvą, viskas, kaip japonė lieku.
Gal čia iš vaikystės. Tėtis laikė bites, o man tai jos siaubas buvo. Ypač, kai prasidėdavo medaus kopinėjimas. Dar sugalvoja koks debesiukas užeiti, tada bitės pasiunta. Man liepdavo korius nudengti, o kai pilnas kiemas piktų bičių