Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas

ruosiuosi eit braskyno tvarkyt. Vakar siltnamy zirniu pasejau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 24, 14:15)
Tai gal visos jau daržuose ? Nepareina nė kavos.
Pralėkiau miestą, papirkau kambarinių gėlių dėl smagumo. Depan privežta visokių hortenzijų, gal reikės susigundyti.

Laba, užuolaidos skalbiasi. Kvietkai persodinti, cepelinų privirta, kibinam mėsytė supjaustyta. Guliu. Pabėgo ritmas. Slabnumas žiaurus. Prakaitas bėga. Senatvė, ne kitaip. Laukiu, grįš MB, langus išvalys..
Atsakyti
laba,Darbstuolems smile.gif Pas mus dar zeme isalus,ka ten set biggrin.gif Pasidziaugiau saulute i kampa ilindus,pomidoru daigus ant saulutes pasildziau biggrin.gif Sedejom sendien prie ezero ir klausem kaip ezeras dainuoja tongue.gif Visa laika ,pavasary,girdedavau ta garsa,ai-traktorius uz misko biggrin.gif ,Vyras sako,tai ledas garsus skleidzia,silumos gaves.,nu nezinojau blink.gif
Atsakyti
Tai jau IK , ką ten padirbsi darže .... nebent dažas tai šiltnamis smile.gif Tik ridikėlių pasėjau , ir kokių tai salotų radus . O kad špinatų sėklų nėr kaime tai nesujungiau smile.gif Žemė darže stipriai įšalusi , norėjau pastanokų išsikasti - nebent dantimis išsigraužti . O ir tų stipriu savų nekažką, tai gaila smile.gif
Vėl radom svečių - katuką . Kažkas atsikratęs. Jaukus ,meilus ... kas per žmonių žiaurumas ? Pripirkau maisto kaimo parduotuvėj, gal išgyvens ? Negaliu namo vežtis , ir taip bute katė gyvena .
Diena tai nuostabi buvo ... Bitės siuto po visą kiemą , po malkas po pjuvenas . Kol kavą gėriau per rankas ropojo - su šeimininke sveikinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 20:00)

Diena tai nuostabi buvo ... Bitės siuto po visą kiemą , po malkas po pjuvenas . Kol kavą gėriau per rankas ropojo  - su šeimininke sveikinosi smile.gif

Jeigu man bitė ant rankos -pridirbčiau kelnes. blink.gif Negaliu nieko su savimi padaryti, labai bijau bičių įkandimų. Man gali į padą įgelti, užtins akys. Jau geriau gyvatės per rankas ropotų...

Papildyta:
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 24, 17:06)
laba,Darbstuolems smile.gif Pas mus dar zeme isalus,ka ten set biggrin.gif Pasidziaugiau saulute i kampa ilindus,pomidoru daigus ant saulutes pasildziau biggrin.gif Sedejom sendien prie ezero ir klausem kaip ezeras dainuoja tongue.gif Visa laika ,pavasary,girdedavau ta garsa,ai-traktorius uz misko biggrin.gif ,Vyras sako,tai ledas garsus skleidzia,silumos gaves.,nu nezinojau blink.gif

Oho, kaip romantiška wub.gif Nesu girdėjusi ir net nežinojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 24, 20:51)
Jeigu man bitė ant rankos -pridirbčiau kelnes.  blink.gif  Negaliu nieko su savimi padaryti, labai bijau bičių įkandimų. Man gali į padą įgelti, užtins akys. Jau geriau gyvatės per rankas ropotų...

Papildyta:
Oho, kaip romantiška  wub.gif Nesu girdėjusi ir net nežinojau  wub.gif

Iš visų gyvų padarų bijau tik kirmėlių . Sliekai nesiskaito . O jei ji pūkuota tai iš viso pabaisa ...
IK o Tau tinsta akys kai įkanda į ranką , koją ar kt kūno vietą ? Tada reiktų labai saugotis bičių . Gali būti mirtinas 1 įkandimas .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Ne aš plaku,verba plaka.

Baisiausias padaras-varlė. ax.gif
Atsakyti
Laba,

Oi kaip jums nepavydžiu. Juk visose sodybose šių gyvunėlių apstu tai kaip gyvent.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dienos ilgėja , smaguma. Tik tas laiko persukimas biski nervija biggrin.gif .
Sulos prisilašinom- skanuma ax.gif
Vakar dar sėjau pomidorų. Žadėjau tik 10-15, nes iš kovo 11 d. jau 10 turėjau sudygusių, bet kaip dėjau 30 doh.gif Nežinau, kur juos sodint reikės, kai visi užaugs biggrin.gif Ate ir Kavasucitrina kaltos , kad tiek daug sėju. biggrin.gif Ir tai dar 30 liko naujų veislių nebandyta šiemet.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 03 25, 18:56)
Laba,

Oi kaip jums nepavydžiu. Juk visose sodybose šių gyvunėlių apstu tai kaip gyvent.

as su adrenalino ampole ir svirkstu, nes po ikandimo buvau pora kartu atsijungus.
Jei man bite per ranka ropotu - sustingtu kraujas gyslose ax.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 22:05)
Iš visų gyvų padarų bijau tik kirmėlių . Sliekai nesiskaito .  O jei ji pūkuota tai iš viso pabaisa ...
IK o Tau tinsta akys kai įkanda  į ranką , koją ar kt kūno vietą ? Tada reiktų labai saugotis bičių . Gali būti mirtinas 1 įkandimas .

Dabar gal jau mažiau tinsta, anksčiau labai tindavo . Pvz įgelia į delną, , aptirpsta, paskauda. Tada toks patinimas atsiranda. Ir pradeda jis keliauti beveik iki peties. Keisčiausia, kad įkandimo vietoje jau patinimo nebėra, o jis kažkur tolia. Būdavo, ir akis pasiekdavo. O jeigu įkanda į galvą, viskas, kaip japonė lieku. smile.gif
Gal čia iš vaikystės. Tėtis laikė bites, o man tai jos siaubas buvo. Ypač, kai prasidėdavo medaus kopinėjimas. Dar sugalvoja koks debesiukas užeiti, tada bitės pasiunta. Man liepdavo korius nudengti, o kai pilnas kiemas piktų bičių blink.gif
Atsakyti