Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba 4u.gif
Vakar ir aš pasinaudojau IK patarimu 4u.gif Kalankės visi lapai kažkokių baltu apėjo, net nepastebėjau kada ir ant palangės tokių lyg aguonų pribarstė. Net nesuprantu, kas tai. Tai aprišau su celofanu ir įmerkiau žemyn galva į vandenį su feiriu smile.gif
Foto iš interneto

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pas mane viename kamabaryje irgi apėję lapai baltu kalankių.Aš vis ranka pavalau.O svarbiausia tos pačios kalankės,susodintos,rytų pusėje pusėtinai auga,vakarų pusėje tiesiog gražu pažiūrėti kaip veši. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 18, 08:07)
kokie pusrytukai bigsmile.gif Laba.Kaimietuke,kaip malkos?Vakar taip salta buvo,nesusalot?

Vakar buvo siaubingai šalta. Nušalau iki skausmo rankų pirštus, kojas ir vieną skruostą, kur nuo vėjo pusės. Nors apsimūturiuojusi buvau kaip Sibiro bobulka. Vakare vis arbatą gėriau, vyšnių likeriu užsigerdama. biggrin.gif
O šiandien tai pasaka, ne pjovimas. Dar atėjo nuobodžiaujantis kaimynas, vaikis iš krūvos traukia, kaimynas guldo į zeimerį, MB reguliuoja pjovimą, o aš numėtau. Šilta prieš saulutę, pasaka. wub.gif
Jeigu nuo gėlių krenta "aguonos" , galimai yra baltasparnių, jei kažkas lipnaus - amarai ar tripsai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 18 kovo 2018 - 13:23
prigere amarai biggrin.gif guli kojas uzverte,nekruta biggrin.gif tikrinsiu ryt,o sendien puiki diena,nusitasiau lauke.
Atsakyti
https://day.lt/svent...i/pempes_svente
Labas rytas.
Atsakyti
la,ziuriu paskutiniu metu as pusryciauju smile.gif Noriu ridikeliuuuuuuu..Pas mus -11,bet saulute sviecia ,bus grazi diena.Ryt turetu pjaut probleminius 3alksnius.Zinot kokia kaina?Mazdaug 300,kaip medis,taip 100pinig blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Susirenku pusryčius:) Ridikėlių niekam nepaliksiu ... Kaip pasiilgus . Iš savo daržo tokių aštrių ... MMM.
Vakar sėjau pomidorus , tai radau dumplainių pakutį - irgi susėjau smile.gif O juos galima lauke auginti ? maru neserga ? jei sudygs galvoju kur čia juos susodinti ... Gal kas bandėt džiovinti juos ? Parduotuvėj būna džiovintų .

Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 19, 08:18)
la,ziuriu  paskutiniu metu as pusryciauju smile.gif Noriu ridikeliuuuuuuu..Pas mus -11,bet saulute sviecia ,bus grazi diena.Ryt turetu pjaut probleminius 3alksnius.Zinot kokia kaina?Mazdaug 300,kaip medis,taip 100pinig blink.gif

Kas čia tiek prašo už išpjovimą ? Pasikviesk kokį kaimo japį ir nupjaus. Būtume arčiau, tai per porą valandų tau patvarkytume.
doh.gif

Dusia, dumplainės puikiai lauke auga. Tik sodink kur šilčiau. Jokio maro ant jų nebūna. Dėl džiovinimo : žiūrint , kokias pasėjai. Jei smulkiavaises žemuogines, tai džiovink į sveikatą. Tik ar verta ? Pasidedi jas kur sandėliuke ir turi visą žiemą šviežių kaip saldainių. Jeigu valgomosios, tai aitrokos, jos galima dėti į konservus, galima uogienes virti. Tik tas prieskonis mane žudo, nors kai kam patinka.
Atsakyti
jau kaimo japai ,tikrai butu neispjove biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif paskui mokek,kaip uz naujus blink.gif Tikrai problematiski buvo,sendien isreze.Matai,gal 22m aukscio,kreivi ,kaip kaimo japai.Atvaziavo su boksteliu,ir tai dusavo.Nuleist negalima is kart,gabalais>tiltelis,namelis,suoliukas,kryzius,veliavos stovas,kazkoks ciudnas azuoliukas smile.gif Viska reikejo issaugot ax.gif Cia sodyboj,didelej,kuria kol kas priziurim rolleyes.gif Dabar ramu,galim tik siukslyna sutvarkyt.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kokie turtingi pusryčiai . Dėkui Ingrida 4u.gif

IK dėkui dėl dumplainių. Čia šeimyna paragavo džiovintų , nutarė , kad skanu ir manęs užklausė ar galiu užauginti smile.gif O kaipgi aš negalėsiu smile.gif jei tik sudygs ....
Atsakyti